| Sam01 | 129844 |
|
|
25.7.2012 15:56:08
Můžete mi prosím doporučit dobrou a spolehlivou realitku?
|
| Len | 108740 |
|
|
3.7.2012 13:26:54
Verejne zdravotni pojisteni nemuzes mit ve dvou zemich EU. Bud v jedne nebo v druhe. Se socialnim nevim.
|
| malostranska | 101622 |
|
|
3.7.2012 13:24:43
ja nemam krome ceskeho pasu v CR jiz nic. Pojisteni me pripada zbytecne, kdyz si ho platim zde a kryje v pripade potreby vsechno.
|
| kambala pláááckááá | 118391 |
|
|
3.7.2012 11:49:22
Mají tam super salsa scenu, zapiekanky, čínský restaurace a výběr oblečení:) mám warsawu řada,jezdím tam s oblibou
|
| Franty | 18003 |
|
|
3.7.2012 11:29:01
Stěhujeme se celá rodina do Varšavy, partner tam bude pracovat, není tu někdo, kdo tam žije? Obecně jsem se chtěla zeptat, holky, vy co žijete v zahraničí a pracují tam pouze Vaši partneři, jak to máte se zdravotním a sociálním pojištěním v ČR? Doposud jsem zde pracovala a pojištění za mne platila firma zde. Budeme sem jezdit na návštěvy, prázdniny a tak.
|
| Třeba já |
| • |
3.7.2012 10:07:21
byla jsem v Norsku teda už asi před 10 lety, ale pamatuju si cenovky potravin s podobnými číslicemi, jako u nás, takže zhruba 3,5x dražší. pokud jste jenom dva a bydlení platí firma, tak podle mě vyjdete celkem v pohodě. hodně drahý je teda alkohol, takže záleží, jakým způsobem pojmete tu "zábavu", ale jinak bych jela hned, když máte tu možnost.
http://mylittlenorway.com/2011/06/how-much-do-people-earn-in-norway/ http://www.worldsalaries.org/norway.shtml tady máš nějaké statistiky ohledně průměrných příjmů v Norsku. |
| withep | 93862 |
|
|
3.7.2012 8:07:58
Jestli máte 16 tisíc NOK a nemusíte z toho platit bydlení, je to na našince (pro dva lidi, nebo i kdybyste měli děti) poměrně velký luxus
. S dobrou angličtinou se v Norsku neztratíš a navíc norštinu se naučíš docela snadno - za pár měsíců budeš normálně konverzovat a číst ![]() |
| Jája s čápátkem | 106712 |
|
|
2.7.2012 23:27:20
Já myslím, že pracovní vyhlídky nejsou tak marné. Samozřejmě, ta nejlepší práce je pro místní, ale Norsko dává ochotně horší práci Švédům, Polákům a dalším, je tam celkem dost zahraničních pracovníků. I když je to nejbohatší země Evropy, asi tě překvapí, jak je tam draho. A ještě víc asi to, za co všechno tam budeš platit daně
... i jako cizinka. Na tom, jestli vyjdete, záleží to, co si představuješ pod slovem zábava Ale pokud propadneš turistice, ta je opravdu hodně laciná a Norsko je pro ni jako stvořené A vůbec, vrátit se můžeš vždycky, ne? ;-) |
| petadurka | 80929 |
|
2.7.2012 22:23:34
Ahojte,
manzel by mel byt pracovne prelozen do Norska, konkretne Oslo nebo pobliz Osla, na rok, nebo i na dyl - pocitame a planujem, jestli bych mela sanci jet taky (s perfektni Nj a dobrou Aj, ale bez norstiny asi nic moc pracovni vyhlidky, ze?) - da se v Norsku vyzit s cca 16.000 nok ve dvou? Bydleni a cesty do CR by platila firma, rezervu uz z toho mame odectenou, takze fakt jen jidlo, "zabavu" a pod. Diky za odpoved! |
| Anni&Annika | 50178 |
|
|
18.6.2012 23:18:03
Presne tak Lado, ony se ty velke bankovky i dost casto pry padelaji
....ale teda jednou jsem taky platila 500eur u nas v REWE, kvuli me stopli celou frontu, vsichni na me na.rane koukali ....prodavacka mi vynadala, ze jsem pri vstupu do kramu mela informovat nekoho na kase, cim budu platit. Tak jsem ji sdelila ze me to nenapadlo, neb ziju v zahranici a tak prisel vedouci, bankovku odnesl, prinesl zpet a ja mohla zaplatit....za mnou nastvana fronta....tohle uz nikdy neudelam, ale ja FAKT nemela drobne ![]() |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.