| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Maminky v Evropě

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 390] Názory 391400 z 6544  [Dalších 6144 >>]
Zorka+Sabinka 4roky 108800
29.6.2010 19:44:08
ZMENY BOHUZEL JSOU! Ja jsem v podobne situaci jako ty, ziju v Italii, ale mam tvaly pobyt v CR,jsem obcanem CR, ma dcera ma dvoji obcanstvi, zdravotni pojisteni si v CR neplatim. Do konce dubna jsem normalne pobirala rodicovsky prispevek, od 1.5.vsechno stopnuto, prislo narizeni z EU (napsala bych ti presne o co se jedna, ale nemuzu ty papiry najit~f~). Prisel mi dopis z formularem POTVREZENI O TRVALEM BYDLISTI V CR, kde byla spousta bodu, kterym nebylo moc rozumet, chteli mimo jine povoleni k botytu, doklady od cizinecke policie apod., jako by to bylo urcene jen pro cizince zijici v CR, myslela jsem, ze se spletli, ale nikoliv. Ja tvrdila, ze s dcerou zijeme stridave v CR a v Italii, proto ten trvaly pobyt v CR, ale rekli mi, ze tedy musim dolozit potvrzeni o pojisteni v Italii (dokazes si predstavit chtit neco podobneho na pockani na urade v Italii!!) a dolozit malnzelovu pracovni smlouvu, vse samozrejne uredne prelozene, coz neni zadarmo. A potom pry se uvidi, bude muset rozhodnout vedouci, ale neni to nic jisteho, takze ja jsem to pustila. Ale nam by to stejne skoncila v srpnu, dceri budou 4 roky. Jeste se zeptam kamaradky, ktera bydli je v podobne situaci, take dostala ten dopis a ma dvouleteho kluka, te by se jeste vyplatilo obihat urady. Nicmene si myslim, ze obecne je finita. Ono je to stejne logicke, drive nebo pozdeji to muselo prijit, proc by mel stat podporovat nekoho, kdo nezije na jeho uzemi, neplati si pojisteni apod., to nikde jinde neni, jen u nas! A ted uz asi taky ne.
Jitu. 107185
22.6.2010 22:26:40
Ahoj,
Jsem moc ráda, že jsem našla nějaký odkaz na mou otázku :) na začátku července se stěhuju za manželem ( čech ) do městečka Aesch kousíček od Basileje. Určitě bych se ráda potkala a seznámila s budoucí nebo už aktivní maminkou. Jsem ve 14 tt a tak bude super, když se potkám s někým, kdo je na stejé "lodi" Nebo uvitám tip, kde hledat. ahoj Jitka
Michelle a Jakub 7/03 25811
19.6.2010 19:21:55
Ahojky,
hledám kamarádku,která bydlí ve FRANCII z oblasti AUVERGNE,ale i od jinud.
Jsme ve Francii krátce a rádi bychom se s někým skamarádili ~;)
Písněte mi na mailík michelle.jakub@email.cz
B.Malkova
  • 
11.6.2010 15:23:12
Pred par mesici jsem vyrizovala to same. Bydlim v Italii, ale mam tvaly pobyt stale v CR,jsem obcanem CR, jakozto i muj syn ( ma dvoji obcanstvi ), zdravotni pojisteni si v CR neplatim.Po dolozeni rady dokumentu mi byl rodicovsky prispevek priznan bez problemu.Musi se dolozit, ze v zemi, ve ktere zijes, nepobiras materskou ani jiny socialni prispevek.Je mozne, ze tve kamaradce byla zadost zamitnuta prave z tohoto duvodu ( psala jsi, ze do jednoho roku pobira jeste prispevek v SRN ). Pokud bys potrebovala vic info, neni problem.
malostranska 101622
7.6.2010 22:14:49
Renco, mame samostatnou diskuzi- maminky ve Svycarsku. Jinak v Thnu je cesek more:-), urcite na nejakou kapnes.
Renatka54 107796
19.5.2010 10:29:43
ahoj Jsem renca a žiji ve meste Thun..Kdepak Ty?
Renatka54 107796
19.5.2010 10:28:01
tady zdraví mamca z Thunu...:-)
svetip 64208
11.5.2010 19:48:41
Ahoj díky,chtěla bych na kola a ubytování v kempu pod stanem.Spíše srpen.
Jsou tam kempy?Určitě sýry,výroba dřeváků,trochu kytky-mám dva kluky.Kolik tak stojí kempy.nebo najdu nějaké stránky?Žádná cestovka.Jak je drahé jídlo?Restaurace ne spíše obchůdky.Budu vařit sama.Zatím děkuji Petra
Mirka
  • 
10.5.2010 9:05:13
Ahoj, žiju v NL zatím 2 roky, ale docela hodně jsme toho s rodinou procestovali. Určitě je tu víc holek co tu žije delší dobu a zná to tu lépe. Kdyžtak se ptej co by jsi chtěla vědět a jak chceš dovolenou směřovat(poznávání měst, příroda, kola). My jsme si na léto pronajali lod a budeme se týden plavit po NL a obdivovat krásu z vody, ale bereme i kola. To je skoro nutnost, když se chceš někam podívat.
svetip 64208
9.5.2010 16:43:45
Ahoj prosím není tady někdo z Holandska???chtěla bych vzít rodinu na dovču a ráda bych prosila rady.Děkuji
[<<Předchozích 390] Názory 391400 z 6544  [Dalších 6144 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.