Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| šatranka | 70691 |
|
|
18.6.2009 11:25:52
Suzann, tak ho holt musíš nějak postupně zpracovat
Vybrat nějakého dobrého učitele, aby ho ještě neodradil.Lehké to určitě nebude, souhlasím s holkama. Tady se traduje, že "ve Francii práce není, práce je v Irsku" Ale to už je tak dva roky zpátky, co tu o tom bylo hodně reportáží. |
| šatranka | 70691 |
|
|
18.6.2009 11:22:35
Libi, nestěžuju si. Lidi jsou sympa, jen občas narazím na blbce, takže jako všude
Určitě je dobré znát jazyk, aspoň nějakou základní úroveň a pak to tady rychle dohnat. Oni tohle hodně ocení. Vše se tu dost točí kolem dětí a jídla ![]() |
| zuni | 81393 |
|
|
18.6.2009 11:09:14
žov, tak tím bych u něj určitě začla. Bylo by to pro něj šílený, kdyby neuměl (což neumí
). Ale o tom zatím nechce moc slyšet . |
| Libi,Jasminka,Mia | 16018 |
|
|
18.6.2009 11:07:10
Zovjanko,a jak se zije ve Francii? to jsem psala ja o english x french
|
| šatranka | 70691 |
|
|
18.6.2009 11:03:34
Ahoj Suzann, nemám zkušenost přímo s Anglií, takže konkrétně neporadím. Ale chápu tě, žiju ve Francii a taky máme toulavý boty
Jen jsem myslím někde četla, že tvůj manžel nemluví anglicky (promiň, jestli se pletu) - co se přihlásit společně k nějakému rodilému mluvčímu na angličtinu? Nic se tím nezkazí, jedině to může vaše šance zvýšit. A lepší začít hned teď ![]() Ještě jsem tu zahlédla to o Francii a angličtině - no, není to fakt nic moc. Hodně se jich asi spíš stydí mluvit, protože mají přízvuk. Ale ve velkých městech a s mladými lidmi je to snazší. V Paříži jsem si ze začátku angličtinou hodně vypomáhala. Ale takový venkov... |
| zuni | 81393 |
|
|
18.6.2009 10:59:17
Já snad ani neočekávám nic. Jen mě to tam dost táhne
.Manžel říká, že to musí vstřebat. Takže nečeká ještě asi vůbec nic . Ale já to před ním dávkuju dost opatrně. |
| Cipora | 96758 |
|
|
18.6.2009 10:55:11
Ahoj Suzzane-J
trošku z jiného soudku ![]() Co od pobytu v Anglii očekáváš? (např. změna, dobrodružství,nový žívot) Co je u Tebe na prvním místě?(dobrá práce, pohoda) a taky: co na to manžel jestli má stejná očekáváníCo já osobně můžu říct - a neříkám že to je stejné u Tebe - není dobré odjíždět pod dojmem že "cesta jako taková něco spraví nebo změní nebo něco vyřeší"...často je to naopak, člověk to s sebou táhne jako krosnu na zádech ![]() Promiň za sakrasmus ale "v podstatě je to všude stejné" Jinak držím palce a určitě Tě neodrazuju - jen říkám, že je důležité v jakém rozpoložení a kvůli čemu odjíždět ať vyjde pro vás to nejlepší ![]() |
| babiki | 4116 |
|
|
18.6.2009 10:42:07
cricket : no comment
Minule byl v Times vtipny sloupek na tema rugby a homosexuality, jak tam p sobe chlapci skacou...no ted uz kupuju Times potajmu, bo MM to malem neprezil ![]() |
| babiki | 4116 |
|
|
18.6.2009 10:37:54
Ze me se zase stal po 3mesicnim trial pobytu ve Spanelsku totalni Anglofil :-}}}
|
| babiki | 4116 |
|
|
18.6.2009 10:36:29
uzasne.......a proc se tak nejmenuje :-}}}?
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.