Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Esster + 3 | 19128 |
|
|
28.1.2009 21:51:39
Martino,moc děkuji za informace!!! Nechci Tě příliš obtěžovat, ale kdybys mohla, budu ráda za jakékoli další info, třeba i na můj mail. Teď zrovna řešíme životní náklady (přibližně). Třeba kolik asi stojí školka?? Je lepší státní nebo soukr.školka?Ale opravdu jen když budeš mít čas, abys nelitovala, že si se vůbec ozvala
když Tě teď zavaluji stále novými otázkami![]() |
| martina |
| • |
27.1.2009 18:39:43
jeste malickost...urcite se informuj kvuli skolce...tady je skolka obligatni po dosazeni 4 roku!!Ono to je v kazdym kantonu trochu jiny, ale pokud jsou deti narozeny do urciteho data/ v nasem kantonu je to 31.7./tak musej do skolky.Deti po tomhle datu pak cekaji dalsi rok.Ale treba je to v Zürichu jiny datum...at se manzel prepta.U nas je skolka denne od 9-11.30/pro deti, co chodej prvnim rokem/odpoledne nechodej...ale jak uz jsem rekla, v Zürichu to je asi jinak a maji tam i trochu jinak prazdniny.Skolni rok zacina v srpnu!!Jinak co se tyce skolstvi ja osobne jsem rada, ze my deti chodi tady, protoze nas rodice i deti berou spis jako partnery a to je prijemny...to jsem se zase rozepsala...
|
| Martina |
| • |
27.1.2009 18:31:57
Ahoj Ester, to chapu, ze mas strach. Ale Svycari anglicky mluvi dost, takze nez zvladnes nemcinu a svycarsky dialekt, tak anglina to jisti. Dalsi plus je, ze v Zürichu samotnem a v jeho okoli, je cechu opravdu dost!V Dietlikonu mas Ikeu primo pred nosem, takze aspon nemusis nikam daleko
![]() Pro me byl zacatek taky drsny, ale uz jsem tu brzy 10 let..uteklo to hrozne. Jo, ta Ivana je fakt moc prima a v ty cesky skupine je par opravdu prijemnejch holek, vzdyt uvidis..navic Zürich nabizi spoustu aktivit pro deti i rodice a tak se urco nudit nebudes!Ja bydlim asi 80 km od Zürichu v kantonu SG.Do ty cesky skupiny jsem chodila jen malo, v zime to bylo blby, protoze bydlime v horach a nez jsem se rozjela a odhazela snih z auta...navic pracuju,od narozeni deti na 40% a tak jsem taky nemohla vzdycky..drzim ti moc palce a kdybys chtela jeste neco vedet, tak dej vedet ))Martina |
| Esster + 3 | 19128 |
|
|
26.1.2009 23:05:34
Martino, moc díky za popis pro "pomalé"
už jsem to teď našla. Já tedy původně sice našla ty webovky, pochopila,že to není jen o české skupině, ale už jsem ji nebyla schopna najít Pro nás je stěhování do Švýcarska novinka, takže zatím dost tápu. První info, že bychom možnáááá přišlo koncem listopadu, potom to až do konce prosince vypadalo, že spíše ne.Cirka před týdnem přišel manžel z práce s konkrétní nabídkou a on by měl nastoupit k 1.4. my s dětmi cca v červnu.Budeme teda v Curychu a pobočka firmy je v Dietikon v okolí budeme také hledat bydlení. Já v Curychu v životě nebyla a svojí 1. cestu chystám na půlku února, abychom se trochu zorientovali. Navíc nejsem němčinář, takže z toho mám opravdu vítr. Mluvím anglicky a španělsky.... ![]() ![]() |
| martina |
| • |
25.1.2009 19:55:57
jo, ester, asi to vis, ale zadej si:www.google.ch a pak "ceska spielgruppe v zürichu" a je to hned myslim prvni, nebo druhy odkaz, stoji tam: ceska spielgruppe v zürichu a Winterthuru..je tam obrazek krtka a pak informaci, napis, zda jsi to nasla. Martina
|
| martina |
| • |
25.1.2009 19:52:12
Ester,ta webovka se prave netyka jen te ceske skupiny.Oni tam maji jen maly odkaz na tu ceskou skupinu.Zadej si do googlu: ceska spielgruppe v zürichu a objevi se ti ten odkaz.Ostatni se ty cesky skupiny netyka.Pro dalsi info zavolej te Ivane a ona ti rekne kdy se schazeji atd.
|
| Esster + 3 | 19128 |
|
|
25.1.2009 0:20:17
Ahoj
Martino, tak se mi podařily najít ty stránky, ale bohužel se mi nepodařilo najít nic blíže.Můžeš prosím poradit blíže.Event.jak na těch stránkách hledat. Díky!!! |
| Esster + 3 | 19128 |
|
|
24.1.2009 23:52:30
martino, díky,už to jdu hledat.
|
| ewulle | 53409 |
|
24.1.2009 19:39:22
Ahoj,není tady nějaká maminka z Kodaně?Je mi 26let,mám 2 děti ve věku 26 a 4 měsíce a přes léto budeme v Kodaňi,přítel tam momentálně pracuje.prosím o tip kam s dětmi :)díky
|
| Demeter+2 | 55286 |
|
|
24.1.2009 14:57:55
ahoj,
hledam nejakou ceskou rodinu, ktera ma zkusenost s zivotem a praci v irsku-nejlepe i s detmi?momentalne zijeme v praze, ale radi bychom s manzelem a detmi na nejaky ten rok vycestovali, v irsku jsem jiz zila, ale psal se rok 2000, tak pocitam, ze se spousta veci zmenila )prinejmensim pracovni moznosti )predem diky za pripadnou odpoved |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.