| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Maminky v Evropě

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 920] Názory 921930 z 6544  [Dalších 5614 >>]
Irena+2 10927
6.1.2009 12:48:37
Holky z Norska tu byly, ale uz hoooodne davno, takze nevim, zda pochodis. "severska sekce" se rozpadla, byvaly jsme vic na "zahranicnich maminkach", nez tady.
iviv 83031
5.1.2009 20:40:45
Ahoj holky Norky :-),

Je docela mozne, ze se v nejlizsich mesicich budeme presunovat do Osla. Meli jsme v planu Canadu, ale situace se v manzelove projektu trosku "prekrucuje", tudiz i my se ocitame na krizovatce.

Nase cesko-madarska rodina "vlastni" dve male cacorky (triletou Johanku a rok a pul-letou Malenku). Neustale jsme "na cestach" a na mne samozrejme spada takove to predbezne zjistovani - jak to v te ci one zemi chodi. Nyni jsme rozhodnuti se usadit, takze jsem rada za kazdou informaci, ktera je nezbytna pro "nejen preziti":-).
S manzelem samozrejme nemluvime norsky, ale s anglictinou nemame zadny problem, je to i nase "domaci rec", nebot ani jeden z nas neovlada rec toho druheho ~g~..

Dekuji a preji krasny vecer

iviv :-)

Nikdy jsem v Norsku nebyla, presto jsem nadsena z tamni prirody. Posledni dny se prodiram ruznymi weby a shanim informace, ktere by mi alespon naznacily, jak se TAM zije, jaci jsou lidi.. Budu rada, kdyz mi sdelite i vas osobni postoj. Nazory, ktere jsem si precetla byly bud cerne nebo bile.. jedni pisi o velice pratelskem narode, druzi o studenych srdcich - je to individualni, jako vsude, ale nazor "nasince" mozna pochopim snadneji ~d~~:-D..

Jaja, 2 deti
  • 
20.12.2008 22:06:40
Jsem mama 2 deti, 5 a 6 letych a bydlime v Italii. Mas-li zajem si dopisovat se mnou, prestoze deti mam trochu starsi, napis mi na jana2000@centrum.cz. Pekny vikend.
fulinda 84163
15.12.2008 12:48:47
ahoj, je mi 28lez mam 2deti-12/04 a 01/06, bydlim ve svycarsku, jastli chces posli mail na fulinda@gmx.ch
Rosalie 20250
12.12.2008 13:39:40
Hledám kamarádku v okolí St.Pöltnu
Líza 17721
1.12.2008 8:06:16
Michaelo, bez ironie, slosování o odsávačku bude asi matkám více než půlročních dětí platný jak mrtvýmu zimník. Nevím, jestli to je dobře volená motivace ~t~
perdita 3248
1.12.2008 8:03:59
Tinas, my nakupujeme na Amazonu anglické knížky pro naše děti a dobrý, ale strááááášně drahé. Zaplatím prakticky to samé co za knihy ještě za poštovné~;((~;(( Takže do svého obchůdku bych na Amazonu knížky naprosto kupovat nemohla, protože taková hausnumera zaplatí jen šílenec jako já.
Jinak kamarádka nakupovala na ebayi, zprvuperfektní, ale už taky posbírala několik zkušeností špatných~q~
jahny+Kami3/05+Šimon5/09 36980
27.11.2008 10:37:01
Ahoj všichni, ráda bych našla kamarádku ze zahraničí, která by si chtěla mailem či klasickou poštou dopisovat s maminou v ČR. Je mi 29 let, mám tříletou holčičku a druhé mimi čekáme v květnu. Hledám někoho s přibližně stejně starým děťátkem /bříškem :-) /, kdo by si rád vyměnil zkušenosti, jaké je to s výchovou a péčí o dítě u Vás v zahraničí a tady v ČR, ale ráda bych si psala i o běžných každodenních radostech a starostech. Najde se taková mamina?~d~
Katávka
  • 
19.11.2008 9:05:56
Ahoj po Novém roce se zřejmě budeme stěhovat do Mnichova. Není tady někdo kdo tam iž žije, bydlí, ví co a jak??? Mám dva kluky 3,5roku a 13 měsíců, jsme zvyklí navštěvovat hodně krzu a přesídlení bude asi trochu šok, můžete nám poradit, kam tam :-)? A jaké jazykové kurzy, existuje školka pro cizince, zkušenosti s chůvou no je toho spousta! A hlavně taky někoho na pokec :-D
aaandreaaa 89497
18.11.2008 22:52:24
Tak tento problem jsme resili v lete, kdyz se narodila neter v CR. Chteli jsme neco koupit pres Mothercare, ale bohuzel to neslo:((( Nakonec jsme to vyresili tak, ze jsme vse koupili pres ceske internetove obchody, zaplatili ceskou kartou a nechali poslat neteri Verunce domu... Jiny zpusob jsme zatim nevymysleli, bohuzel. Takze vas asi moc nepotesim. Hezky den preje Andrea
[<<Předchozích 920] Názory 921930 z 6544  [Dalších 5614 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.