| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Maminky v Evropě

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 930] Názory 931940 z 6544  [Dalších 5604 >>]
aaandreaaa 89497
18.11.2008 22:48:28
Dobry den, neni mezi vami nejaka maminka v Brighton/Hove? Mame 2 letou holcicku Saru a hledame nejake ceske/slovenske kamarady:))) Budeme se tesit na setkani. Ahoj Andrea a Sara
tinas 8544
18.11.2008 8:56:23
Ahojky,
nemáte tip na nějaký zásilkový obchod,který dosílá i do ČR? Ráda bych objednala dětem nějaké překvapení k vánocům,ale zjistila jsem,že třeba Amazon nedosílá do ČR. Holt jsme sice v EU,ale až tak moc evidentně ne. :-(
aaandreaaa 89497
17.11.2008 15:21:21
Dobry den,
neni mezi vami nejaka maminka v Brighton-Hove? Zijeme zde uz 3 roky, mame 2 letou Saru a rady by jsme se seznamily s nejakou prima maminkou z CR nebo SK. Budeme se moc tesit:))) Krasny den. Andrea a Sara
aaandreaaa 89497
17.11.2008 15:17:52
Dobry den, zdravi vas jedna maminka z Brighton-Hove. Mame sice jen 2 letou slecnu, ale pokud by jste nekdy chtela zajit na kafco nebo s detmi do parku na hriste, tak se mi ozvete, budu rada. Moc vas zdravime Andrea a Sara
Gabina H 76902
12.11.2008 1:25:59
Ahoj všem v Düsseldorfu,

Holky, můžete mi doporučit nějaký dobrý kurz plavání kojenců? V prosinci se stěhujeme do Düsseldorfu a ráda bych se přihlásila s naším mimčem na „kurz plavání“. Máte nějaký oblíbený bazén / osvědčený kurz?
Díky
Gabina

Jana, 2 deti
  • 
6.11.2008 19:33:05
mas msn nebo skype? Na vsechny otazky, co Te zajimaji Ti rada odpovim, ale nebavi mi psat slohove cviceni. Mej se krasne. Jana
maminka-martinka 54996
6.11.2008 15:59:24
Ahoj, ja ziji na pul v nemecku a na pul V Praze. Mam dvouletou dceru a ted v listopadu cekam dalsi. Kupovala jsem mleko v nemecku proto ze na nej byla mala od narozeni zvikla tak jsem ani nechtela menit znacku. Mam dobre zkusenosti s produkty Bebivita maji jak mleka pro novorozence tak i pro starsi. A samozdrejme i ostatni veci. Je to celkem i dost kupovana znacka tady. Vim ze jsou treba hodne zname Hipp a td ale to si vlastne kupujes znacku produkt je stejny. Me hlavne zalezelo taky na slozeni a to Bebivita ma dobre. Tady je adresa na internet www.bevita.de a da se skoro vsude koupit. Kdyby jsi jeste neco porebovala vedet klidne se zeptej. Jsem ted primo v nemecku a to az do konce listopadu proto ze tady budu rodit. Tady je moje icq tam jsem vedsinou porad icq 197225278 :-)
iva
  • 
5.11.2008 22:11:04
klidne se ozvy az tu budes, sice tu par mesicu jsem, ale nikoho moc tu
neznam preci jen, a je mi sem tam dost smutno:-((((
v 19 bezirku mas nejbliz Türkenschanzpark, hezky a bezva detsky hriste, a ja jeste casto jedzim do Plöztleinsdorferschlosspark, tam vetisnou autem, jsou tam i zviratka:-)) muj malej je tam z toho nadsenej:-)))
s s 78695
3.11.2008 23:28:17
V tomto případě bych si nechala zaslat naskenovanou kopii o odeslání, předpokládám, že to paní zasílala doporučeně, tudíž má od toho doklad. Pokud ne, tak chtít zaslat znovu, nebo peníze zpět. A stěžovat si u provozovatele aukcí :)
nikolice + Viktorka (15.6.05) 23552
3.11.2008 22:16:54
já si to někdy nechávám poslat do ČR, ale zrovna tahle prodávající z toho chtěla vytěžit a řekla si o přehnaně vysoké poštovné (nakupuju už víc jak rok tak vím, jak se ty částky pohybují) tak jsem jí napsala tu polskou adresu, kde je uvedeno naše jméno i to, že je to na poste restante... jenže ona mi tvrdí, že se jí to vrátilo kvůli neexistující adrese, přestože mi tam v tu samou dobu přišly další 4 balíčky...
[<<Předchozích 930] Názory 931940 z 6544  [Dalších 5604 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.