| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Maminky v Evropě

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 940] Názory 941950 z 6544  [Dalších 5594 >>]
s s 78695
3.11.2008 21:22:03
Proč si to nenecháš napsat na svoji adresu?? Pochybuju, že ti tu dá někdo jméno, přeci jenom, v zásilce může být cokoliv, a nenechá si to na triku.
nikolice + Viktorka (15.6.05) 23552
3.11.2008 20:55:18
ahoj,
nechávám si věci, které vydražím v Polsku posílat na poste restante pobočku polské pošty u hranic, ale teď jsem narazila na jednu prodávající, která mi to tam odmítá poslat a potřebuju sehnat někoho, na koho by to poslala. Nevíte o někom?
Gabca, 2 deti
  • 
3.11.2008 16:36:57
Diky, tak to jsme se shodly, 19 jsme vybrali :-)a na ty parky se fakt tesim..... Mej se hezky.
zvedavka zvedava 86191
2.11.2008 8:49:58
Muzete mi prosim nekdo doporucit slusne ubytovani v Dublinu, nekde v dochazkove vzdalenosti do centra? Chystame se s kamaradkou na prodlouzeny vikend, nejsme narocne, nepotrebujeme x hvezdickovy hotel, ale zase ne hostel. Spis neco prijemneho, neco jako bed and breakfast, ale ve slusne oblasti. Dublin vubec neznam, takze jsem se sice koukala ted dlouho na internet, ale nemuzu posoudit, co je daleko ci blizko od centra, zda je to odpovidajici cena atd. Budu vdecna za jakekoliv tipy i treba kam se da jit, co videt atd. Pujcovali jste si nekdo auto? Taky o tom premyslim. Chystame se v prosinci nebo lednu, tak tam snad nebude moc hnusne.. .
Iva
  • 
30.10.2008 10:10:49
ahojky,
taky tu nebydlim az tak dlouho, ale dobre jsou 18,19.Bezirk, stred 2,3, v 17 je hodne turku,tam asi ne.
jinak ve vidni je spousta bezva parku pro deti, skoro na kazdem rohu, je to uplne o necem jinem nez v cechach, r
esp.v praze.
milacci 80247
27.10.2008 13:52:55
Nechavam kolovat odkaz na muj "zivotni" pribeh - http://moje.dama.cz/blog.php?us=aanglicanka
Budu rada, kdyz si ho nejenom prectete, ale poslete dal vsem svym znamym, neznamym, kamaradum, pratelum i nepratelum.

Svuj blog jsem si vytvorila kvuli nejvetsimu podvodnikovi (jakeho jsem ja ve svem zivote OSOBNE poznala) Petrovi Bajerovi, chci aby kazdy vedel, co je to za ******! Pusobi jako mily, uspesny mlady muz, ale ve skutecnosti je podvodnik, manipulator a lhar. A kdo lze, ten i krade ... V CR ma na triku nejenom dite a manzelku, ale taky spoustu exekuci (neplaceni najmu, splatek motorky, telefonich uctu, pokut atd.) a podobne to samozrejme zacal vest i v Anglii, kde je zamestnan a kde v soucasnosti zije. Dum si poridil za cizi (moje) penize po roce lzi, promysleneho podvodu a spouste mystifikaci. Po prvnim ziskanim kontaktu na internetu (x-chat v mistnosti "Anglie", kde se styka Ceska komunita nejen z Londyna) a par osobnich setkanich jsem zkousela vyhledavat jeho jmeno a krome prispivani na charitu (oh jaky to dobry hoch!) jsem na nej nic nenasla. SKODA - mohla jsem si usetrit spustu penez, stressu a casu. Tak treba tento blog pomuze dalsim "obetem" - coz je muj cil.

Verim, ze alespon zuzim jeho pole pusobnosti a zpusobim mu do jiste miry ostudu. Jsem si jista ze na svete je vic lidi s podobnym pribehem (nekolik se jich jiz stacilo od doby "zverejneni" ozvat) a urcite jsou tu lide, ktere bohuzel stejny nebo hodne podobny pribeh ceka. A treba nejenom primo od Bajera ale do nekoho hodne podobneho.

Ac se to muze zdat nemozne, tak verte, ze tim cim jsem si prosla ja se muze stat KAZDEMU z nas (at uz si po predlozeni kompletniho pribehu udelate nazor jakykoliv). Dneska uz vse vim a vse je TAK jasne - kez bych to byla byvala vedela driv!

Diky za vas cas nejenom ve cteni ale i v predavani dal.

http://moje.dama.cz/blog.php?us=aanglicanka
gabi
  • 
17.10.2008 18:34:53
dobry den, zajima me, jestli je tu nekdo z uk - brighton nebo london. a jestli nekdo ma ceske deti skolou povinne. ja mam doma skolaka jednoho a zatim ceskou skolu resime ucenim doma svepomoci.

gabi
kudrnáček 87885
7.10.2008 15:18:53
dobrý den, je tu nějaká maminka žíjící v Itálii. Mám dvouletou holčičku a zajímalo by mně vše. Jazyk, školka, škola..... Dá se to všechno zvládnout. Chystáme "velký přesun", snad už příští léto.
díky předem za odpověď:-)
Gabca, 2 deti
  • 
25.9.2008 10:44:50
Dobrý den všem maminkám v zahraničí. Mám prosbu na vídeňačky, na přelomu roku se budeme stěhovat do Vídně a nyní hledáme vhodný nájem bytu. Můžete mě, prosím, poradit - pokud máte zkušenost - které lokality jsou pro rodinu s dětmi vhodné? Mám na mysli, bezpečnost, parky, hřiště atd. Díky moc a všem krásý den.
Matysek
  • 
24.9.2008 12:03:28
Ahoj,je tady nejaka maminka, co zije na Sicilii?
Jestli jo, tak se ozvete na majlik. Ahoj a prima den
[<<Předchozích 940] Názory 941950 z 6544  [Dalších 5594 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.