| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Asistovaná reprodukce na Slovensku

(?)
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 31274  [Dalších 31164 >>]
Jajulaa+Miško 20522
26.11.2010 11:28:06
Tanik, gratulujeme ku dvom rôčkom ~x~~s~, to je fakt neuveriteľné.

Aj ja som na fb, Uzmamka nájdem si ťa ~y~.
Reuska 38477
26.11.2010 10:00:09
Tani...blahozelam k dvom rockom. Na rozpravanie ma este cas....moj Jurko nevedel poriadne rozpravat do 3 rokov...az potom sa to spustilo.....a teraz rano otvori usta skor ako oci a neprestane kym zas vecer nezaspi ~z~. Fakt, niekedy som z toho unavena uz po 10-tich minutach....a v jednej vete 5x mami, mami, mami......a on este k tomu nerozprava, ale krici, vobec ho to nemozem odnaucit....no co vam budem hovorit, cela moja svokra ~t~ ~t~.......ale inak je to moje zlaticko ~s~

Vcera sme mu povedali, ze mam v brusko babatko, tak sa tak strasne tesil, ze bude mat noveho kamosa, hehe. Nepripusta, ze by to mohla byt kamoska. Otazky teraz nemaju konca :)
uzmamka 34752
26.11.2010 9:54:21
caute..my sme na fb..a rastieme aj my..ved lila ma o dva tyzdne rok..a na fb sme..aj cavik a aj haierik..
uzmamka 34752
26.11.2010 9:54:20
caute..my sme na fb..a rastieme aj my..ved lila ma o dva tyzdne rok..a na fb sme..aj cavik a aj haierik..
zuzica 19235
26.11.2010 9:16:18
tanitka aj ja napr som....a blahozelam k dvom rokom rychlo to bezi vsak?
Tanitta+Chrobáčik 35086
25.11.2010 23:07:30
ahojte partacky...~3~
Zuzica ... drzim teda palce - nepalce na dalsie kolo...~b~ sama som zvedava ako to vsetko dopadne~x~
Reuska.... ach jo...~d~ ... drzim palce stitnu dr poriesia...uz si bola na utz?....
momentalne nemam tiez dobre obdobie ale to je nieco uplne o niecom inom~a~

v skratke o nas.. oslavili sme druhy rocik...~v~:-) 88cm 12,4kg je to neuveritelne coskoro na zapis do skolky... druhe planujeme -neplanujeme....co sa ma stat sa stane....~b~~;((
trapime sa s jedenim.. rozpravanie je mumlanie... esteze v noci spi~6~
baby kto ste na fb??...~c~ pa
Reuska 38477
25.11.2010 11:01:05
Jajulka.....no, presne ako vravis..."uzivam" si to plnymi duskami.....ale nevadi, vydrzim vsetko, len aby sa malicke narodilo zdrave. Vcera som bola v ZA na tom genetickom merani....a dopadlo to dobre. A dr. ma tiez uistil, ze sa moze narodit zdrave....tak mam ked uz nie istotu, tak aspon nadej a to je dobre. Ale istotu nema nikto...beriem to tak, niekomu sa narodi dietatko zdrave a potom dostane nejaku zakernu chorobu, niekto ma zle predpoklady a dietatko je OK...takze co sa ma stat sa stane a budem sa snazit byt co najviac v pohode ~;)
Jajulaa+Miško 20522
24.11.2010 11:29:46
Reuska, no vidím, že si to fakt "užívaš" ~a~~a~~a~, držím palce, ale neboj všetko dobre dopadne.
~;((~;((~;((

Čavíček, a ty stimuluješ alebo už máš po OPU?
Reuska 38477
24.11.2010 8:49:02
Zuzi...tak super, že ti to vyšlo tak ako si si predstavovala :)

Ja som už stihla byť aj v nemocnici....v nedeľu som zakrvácala, tak ma tam nechali...ale včera ráno som už bola doma. Len mi odtieklo jednorázovo možno pol deci krvi a potom už vôbec nič...žiadne špinenie, žiaden výtok. Už sa mi to stalo 2x, ale to som bola len asi v 6. a možno v 8. týždni. Vtedy som neišla nikam, ale teraz som sa už poriadne zľakla.
No a včera som mala poraďňu....moja dr. ma ubezpečila, že jasné, že môžem mať zdravé dieťa aj s takou diagnózou....ale neviem, možno ma len chcela utešiť, aby som nebola celé tehotenstvo v strese. Dnes idem ešte niekam na genetiku do Žiliny...tam posielajú keď je podozrenie na DS, alebo iné vývojové chyby...tak držte palce.
Jajulaa+Miško 20522
23.11.2010 21:21:46
No vidíš Zuzi, ja si myslím, že to s tým tvojim chlapom nebude až také zlé ~b~~b~~b~.
Proste muži sú z Marsu a ženy z Venuše ~:-D.
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 31274  [Dalších 31164 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.