| Jajulaa+Miško | 20522 |
|
|
12.11.2010 13:03:17
Tak to ATPO mne nikdy nerobili, možno to robia len u tehuliek.
|
|
|
12.11.2010 12:50:58
Reuska, tak ja má so štítnou bohaté skúsenosti, keďže ju nemám
![]() ![]() Viem, že v tehotenstve, keďže telo pracuje na plné obrátky a hormóny sa bláznia, býva často šarapata so štítnou, ale väčšinou to nebýva nič vážne, len budeš sledovaná. V každom prípade určite treba ísť za endokrinológom. Našla som moje výsledky a tam mám, že norma TSH je 0,35-4,94, ale zase každý labák má iné hodnoty. To AMPO neviem čo je, ešte skúsim pohľadať. |
| Reuska | 38477 |
|
|
12.11.2010 12:08:54
Zuzi....prajem ti nech ti to dopadne tak ako si želáš
![]() Chcem ťa ešte poprosiť o radu...ty pracuješ v labáku, však? Predvčerom mi robili na gynde odbery a včera volala sestrička, že mám zlé výslekdy štítnej žľazy - zvýšené protilátky. Vedela by si mi povedať, aké majú byť hodnoty ATPO a TSH? ja mám ATPO 915,46 KIU/1 a TSH 47,047 mIU/1......to som si len odpísala z lístočka s odporučením na endokrinol. Nevidela som papier z laborky. Dnes som chcela ísť na endokrin. ale dr. nepracoval, takže ktovie dokedy budem čakať kým ma objednajú a som hrozne nervózna čo to znamená, aké to môže mať následky. Ozi, nepamätáte si niektorá, či pred IVF vyžadujú v Heliose aj tieto vyšetrenia na štítnu žľazu? Doteraz mi totiž nikto nikdy nepovedal že by som mala s ňou problémy. Vďaka |
|
|
11.11.2010 21:04:37
Zuzi, no však práve, že to máš "v paži", ale jasné, že nechcem strašiť
.Ja si proste myslím, že čo sa má stať to sa stane. |
| zuzica | 19235 |
|
|
11.11.2010 18:15:26
ja viem ze je to sproste ale Jajulka nestras!
akoze lieky uzivam tak jak mam ale chodim normalne do prace predvcerom mi ich vlozili a hned som sla do nocnej teda zas sa snazim kusok si davat pozor a ak mame tazkych ludi tak si niekoho este volam na pomoc ale inak nic nerobim zvlastne uz ani neskumam ci pichat dake clexany ci jest anopyriny ci brat daky wobenzym alebo prednison proste uz nic take neriesim a uz ani nestopujem dni kedy testovat ale asi dva tyzdne po a ket bol v stredu nebudem saliet a robit testy spravim si krv a to nahlasim do car viac neriesim nic....a vies ani sa nezamyslam ci ma pichlo v bruchu alebo ci utrogestan sa stihol vstrebat alebo ide cely von ![]() prost enic hlava je v tomto cista...proste je to totalne na nich ci sa ujmu ci nie ![]() ja viem ze by som takto nemala ale je to tak...proste "spotrebovavame uskladneny material" ![]() |
|
|
10.11.2010 20:15:49
Joj Zuzi, no som napätá ako traky
![]() ![]() .Inak môj tajný tip, že to vyjde a len aby to neboli dvojky.No som zvedavá a kedy testujeme? Čavíček, hm ani neviem čo nato povedať, ale verím, že tvoje úsilie bude odmenené. Počuj a keby si skúsila úplne prirodzený cyklus, vieš žeby ti vybrali len jedno vajíčko v prirodzenom cykle, neviem, či to niekde robia a každopádne by to bol risk, ale však by si nemala čo stratiť. Baby, kde ste ostatné, zase vás musím "sfúknuť", aby ste niečo ťukli. Inak za 5 týždňov sú vianoce, len aby sa nezabudlo. ![]() |
| zuzica | 19235 |
|
|
10.11.2010 15:53:59
jajulik tak dozilo vsetkych 5 vybrali dve najschopnejsie a vlozili ostatne sli do prec ale delili sa pomaly vsetky tie najlepsie mali tak okolo 50 buniek vraj...tak necakam nic nove...no a este zostali 4 zmrznute....potie pojdeme mozno na jar a finito....uz nacisto budem mat jedinacika
![]() |
| čavík + Mišiačik | 35668 |
|
|
9.11.2010 20:09:06
Jajulka...ako som Ti písala, na sone tehotenstvo s gestačným vakom, HCG 1,5 vo štvrtok....tak som vysadila lieky, aby to zbytočne nerástlo a aby ma nemuseli čistiť. Aj keď dr. mi odporučila do ďalšieho sona brať tablety. A v pondelok som bola na UTZ a už tam takmer nič nieje, tak sa teším, že niesom tehoška a môžem zobať pilule do ďalšieho IVF.
No proste, teším za z veci, ktoré sú na plač. A bola som na hematológii po výsledky a u mňa je to začarovaný kruh. Pokiaľ by som vedela otehotnieť prirodzene, tak tá moja genetická porucha je len taká mierna, že by som donosila dieťa možno aj bez Fragminu....ale keďže sa napchávam hormónmi, tak sa to všetko zhoršuje, ale nedá sa to obísť inakšie iba tým Fragminom, ktorý ale na to moje "znečistenie" organizmu hormónmi neúčinkuje. A mám ísť aj na endokrinológiu....ale to sa mi už nechce, ak sa nevydaí, nebudem to siliť...už som na to stará ![]() |
|
|
9.11.2010 16:53:36
Zuzi, tak ako sa majú zmrzlinky???
Čavíček, ty si ako dopadla? |
| zuzica | 19235 |
|
|
8.11.2010 17:29:11
dnes som si volala zo 6 jedno neprezilo rozmrazenie dalsie sa kultivuju zajtra mi povedia ako pokracuju ze dnes ich nekontrolovali a ani nebudu ze jej im lepsie v inkubATORE...napriek vsetkemu aj tak som zvedava v akom stave zajtra budu
![]() |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.