| zuzica | 19235 |
|
|
25.10.2010 11:06:42
dakujem dievcata ze rozumiete...ja som "bojovala"7 rokov kym som dosiahla co som chcela...potom sa mi"zrutil" vztah iluzie...teda zijeme spolu ale len zijeme...zazila som si sproste pripomienky ze mi dievca mat nemozeme ked oni mali dvoch chlapcov a teda nemozeme/neviem odkial taka sprosta informacia asi im biologia moc nehovori/a este aj blondave dievca! ked oni su cierny a ja tmavsie hneda a to im moja mama povedala ze som bola ako malicka cierna...zamrzi to ale gol bol...ked sa narodila nezavolali ked som zavolala ja tak mi sucho povedala ze ano viem ze mas dieta...to som uz len polozila a nic....oni nie su moja rodina ani nebudu...vsetko sa mi to mota v hlave...
sisa po surodencovi vzdy tuzila,aj kamosky mi hovoria ze sisa im povedala ze aj my budeme mat niekedy babetko.dokonca sme sa pocas md snazili a 3x ivf isci zaplatili a ani tuk teraz tych 10 mrazacikov...a ja som blba a bojim sa svojho svedomia ze by som ich mala len tak "splachnut"... ja len nechcem dieta do rodiny kde to moc nefunguje a kde chlap ho chce preto aby to bol konecne na zelanie rodicov chlapec/teda dedic mena/....zas na jeho obranu sisu ma velmi rad velmi si rozumeju hrava sa s nou ked som v robote v pohode sa o nu postara...je im lepsie bezomna lebo ja len "buzerujem" a ked su sami v pohode si robia co chcu... |
| Tanitta+Chrobáčik | 35086 |
|
|
25.10.2010 7:58:43
ahojte kocky...
Mirka.. krasne tie tt pribudajuReuska.. dodotocne gratulujem a tentokrat to pekne potiahni doterminu to je rozkaz ![]() ![]() ![]() Cavik... verim bude to opet kluk ako buk![]() ![]() Zuzica...aj ja chapem ako to myslis .. ale keby dieta nemam tak to pochopit nedokazem to je taky paradox zivota....ked clovek preto nebude robit vsetko aby to vyslo tak bum zrovna![]() ![]() takze drzim ti palce tak aby to vyslo podla toho ako to citis ty a mas pocit ze by to tak malo byt....![]() my bacujeme celkom fajn... o necely mesiac to budu 2roky kedy sa nam zmenil cely zivot a svet ![]() Jajulcek...Miskovi rychle uzdravenie.. niektore deticky prejdu zubami teplotami ine zapchou alebo hnackami....tak to zvaldnite podla moznosti boztek malemu![]() pozdravujem a drzte sa kocky pa |
| Jajulaa+Miško | 20522 |
|
|
24.10.2010 19:56:08
Zuzi, ale ja ťa chápem a viem kto to myslíš.
No tak teraz neviem čo ti popriať, tak asi len nech všetko dopadne ako má, pretože všetko sa deje pre niečo chi-chi-chi. Som tu ja dnes za múdru. Čavíček, ozvem sa cez týždeň, rada prídem kuk. Uvidím ako Miško, ešte má dnes zvýšenú teplotu, zajtra asi skočím k dr. ak mu neprejde, ale bude to tými zubami, lebo sliny mu tečú prúdom, prsty v ústach a umrnčaný, že ho ani nespoznávam. |
| zuzica | 19235 |
|
|
24.10.2010 12:25:56
baby len mi neprajte vela stastia,ja si dalsiu tehotnost uz nezelam a ani dieta uz nie....akoze,ak hej,tak na interupciu nepojdem ale mne je takto fajn ja uz nechcem to iste znovu a verim ze to nevijde....rozdiel by bol tiez riadny 8 rokov/ale oficialne tak asi2-3ROKY
od novembra...som len mekka povedat v car ze splachnite ich uz ich nevyuzijem.... takto si asi chcem ocistit svedomie ci-co ze neboli aj tak "vhodne" chapem ze toto je velmi nemiestny prispevok do tejto diskusie,prepacte |
| čavík + Mišiačik | 35668 |
|
|
24.10.2010 9:04:17
reuska...ďakujem za držanie prstov
![]() jajulka....zatiaľ sa cítim OK....príďte nás pozrieť, nemám auto, ťažko je mi dostať sa do mesta....sme tu ešte celý týždeň, tak sa hocikedy zastavte.....a nemám ani test,kurníkšopa ![]() zuzi...jééj, to je ale radikálne rozhodnutie...tak veľa šťastia prajeme ![]() ![]() |
| Reuska | 38477 |
|
|
23.10.2010 18:14:15
Čavíček....držím palce, nech máš na teste // :)
Zuzica....super...koľko ročný rozdiel by bol medzi deťmi?..už máš takú väčšiu slečnu, však? Mirka...ja som dnes 8+3 |
| Jajulaa+Miško | 20522 |
|
|
23.10.2010 15:11:29
Zuzi, no ty kokos, to je parádna správička
![]() ![]() .Joj, sa teším, to bude vzrúšo ![]() ![]() .Mirka, a nevieš čo čakáte? My zase teplotujeme ![]() ![]() , ideme ma poraziť, teraz som sklepávala z 39,2 na 38,5, takú mal aj 3/4 hodiny po čipke. Asi to budú zase zuby, lebo nič iné mu nie je, minule to trvalo 3 dni, a to som od štvrtku do pondelka sama. Joj, joj ![]() ![]() .Čavíček, ako sa cítiš, kedy testujeme? |
| zuzica | 19235 |
|
|
23.10.2010 14:01:50
asi mi siblo alebo nechcem len tak "slachnut" mrazacikov......
idem do toho.... ![]() |
| Mirka+Marek+Viktorka+Tomáško | 35683 |
|
|
21.10.2010 11:32:54
Baby, fakt krásne detičky.
Čavík, tak príjemné relaxovanie na chalupe a verím, že sa zadarí a budeš hlásiť len samé dobré správy. Reuska, ty ako? Ktorý si tt? Ja som začala 25.tt, v utorok na poradni mi dal dr. silnejšie lieky na kŕčové žili, Detralex. V lekárni ma skoro vystrelo, doplácala som za dve balenie 22 Eur. Marek mi už tretí deň v škôlke plače, čo tam nechce ísť. Bol dlhšie doma, odvykol si. Že mu tam neni dobre mi povedal, tak dúfam, že za tým nič iné nebude, ale ráno je to boj. Myslela som si, že toto už máme za sebou. |
| čavík + Mišiačik | 35668 |
|
|
21.10.2010 8:56:54
tu, veru tu, u nás
....ďakujem |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.