| Jajulaa+Miško | 20522 |
|
|
25.9.2010 18:30:55
No do riti Reuska, tak to ani ja nechápem
![]() ![]() a aké používaš testy?Ja by som išla do Helíku už v pondelok, nech vieš na čom si. |
| Reuska | 38477 |
|
|
25.9.2010 16:20:00
baby, už je to asi definitívne stratené. Vôbec to nechápem, ráno ďalší pozitívny test a teraz sa zosilnelo krvácanie...ešte to nie je menzes, ale už to silnie a mám riadne kŕče.
![]() |
| Mirka+Marek+Viktorka+Tomáško | 35683 |
|
|
24.9.2010 20:53:54
Helka, ani ja som si neplatila žiadne dobrovoľné nemocenské, ale stále som ako zamestnanec, takže aj pri Viktorke som mala materskú, čo som bola vtedy veľmi rada, lebo som si aspoň nachvíľu polepšila. Uvidím, či mi to teraz výde tiež, neviem presne ako to berú na sociálke. Ty si živnostníčka?
Jajulik, idú ho vyrovnať na nejakých 190 eur, zachytila som to na nete. Reuska, aj tak sa to dá vysvetliť, ale vtedy ti MS prišla hneď nie, či meškala? Nech je to ako chce, moc moc držím prsty, aby to vyšlo. |
|
|
24.9.2010 18:21:38
Baby, to vážne idú znižovať
![]() ![]() ![]() , čo im drbe, však vraveli, že na tomto nejdú šetriť.No sviniari ![]() ![]() ![]() . |
| Reuska | 38477 |
|
|
24.9.2010 13:09:33
Mirka....ani neviem aký test som mala minule...neviem či aj nie rovnaký ako teraz..ale názov neviem, som v práci, nemám ho tu. Ja neviem, či bol falošný...ja som si to vysvetlila tak, že sa možno embryjko ujalo, ale hneď odišlo a možno nejaké HCG z toho bolo? neviem. Teraz neboli // okamžite, ale myslím že v limite 2-4 minút ako je napísané boli.
Prečo sa ti bude znižovať rodičovský? nemám moc prehľad, ani správy v poslednej dobe nesledujem.... |
| Helka, A+R+S | 22234 |
|
|
24.9.2010 12:06:28
Reuska, silno drzim palce nech to vyjde !
Mirka ja som vdacna tej novele, mne zvysia RP , Ja som si nemocenske dobrovolne neplatila tym padom na Samka mi nevznikol narok na MD , takze z RP na dvojky som isla na RP na Samka pri tych 165 EUR a to pri 3 detoch ![]() Bohuzial rovnopravnost v tomto NIKDY nebude, bohuzial na tych pocernejsich sa budeme VZDY skladat ![]() |
| Mirka+Marek+Viktorka+Tomáško | 35683 |
|
|
24.9.2010 11:24:39
To je super Reuska, ja tomu verím. A to s čím si minule testovala, keď bol falošný? Teraz boli dve v limite? Potichučky sa teším.
Aspoň niečo pozitívne, práve som sa dočítala, že tí sviniari tam hore idú znížiť rodičovský. Mne vychádzal ten vyšší, takže od nového roka prídem o 66 Eur, vytočilo ma to až do sĺz ![]() . Prečo vždy ošklbávajú tích najslabších? Prečo nešetria od seba? |
| Reuska | 38477 |
|
|
24.9.2010 9:12:24
Ďakujem, Jajullka....kiež by to tak bolo
![]() |
|
|
23.9.2010 20:07:01
Reuska, ja si myslím, že pozitívny testík je prvý krôčik k bábätku, ale jasné, že ešte je k nemu dlhá cesta. A vždy lepšie ako keby bol negatívny, takže držím všetko čo mám a verím verím, že tento raz dotiahneš až do 40 tt
![]() |
| Reuska | 38477 |
|
|
23.9.2010 19:36:39
Mirka....to je teda pravda, ty ich máš v poslednom čase na rozdávanie
![]() No dnes doobeda zasa slabučko krv.........ale poobede som to nevydržala a urobila si test a je pozitívny :)....ale fakt si nerobím veľké nádeje, lebo brucho bolí príšerne a mám pocit, že každú minútu sa to spustí. Keď som bola tehu s malými, tak ma síce bolelo brucho ale nie takto veľa. A minule bol test tiež pozitívny a prišla mrcha....takže som stále radšej pesimistka :)........na krv mám ísť až v utorok, tak potom snáď začnem veriť :) |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.