| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Asistovaná reprodukce na Slovensku

(?)
[<<Předchozích 380] Názory 381390 z 31274  [Dalších 30884 >>]
meel1 59663
4.6.2010 19:59:49
Ahoj zlaticko

pisem ti mail
pa Meell
Monika* 34746
4.6.2010 15:40:04
CAVIK, BOBIK - je mi to tak veľmi ľúto. Uplne chápem čo prežívate, prešla som si tým, ked konečne po toľkých rokoch som zostala tehu a potom missed. Myslím na vás babulky. Aj nám sa to raz podarí, uvidíte.

HELKA - gratulujem. Velmi drzim prsteky celej rozsirenej rodinke. :o)

MELL - napis mi mail, poslem ti info o sebe a mozeme sa konecne zasa stretnut. Budem velmi rada
Bobík* 31283
3.6.2010 7:55:57
~3~

Mirka, ďakujem za opýtanie, už je lepšie..čo narobím, že?
K liečiteľke nejdem, len som jej volala, tak povedala čo a ako...

Všetky zdravím~3~
Jajulaa+Miško 20522
2.6.2010 21:42:00
Babyyyyyyyyyyyyyyyyyyy, kde steeeeeeeeeeeeeeeeeeee?
Teda tu je hrozne mŕtvo ~a~~a~.

My sa máme super, mali sme 9 mesiacov, už lezieme po štyroch, všade sa staviame, máme dva zuby, horné dvojky a je nám spolu hrozne krásne. ~:-D~:-D~:-D
čavík + Mišiačik 35668
18.5.2010 19:33:51
neviem ešte, čo budem robiť...ja som bola presvedčená, že toto je môj posledný pokus a že musí výjsť a už som sa chystala aj z práce na leto preč....no netušila som, môj problém s krvou je až TAKÝ a že sa to takto pos....erie
takže tomu nechávam voľný priebeh, keď TO na mňa príde, pôjdem ešte raz do Brna....ale pravdepodobne až na jeseň....zrejme musím mať po čistení nejakú prestávku, nie ? ....a musím si ďaleko pred stimuláciou už liečiť krv nech je pripravená na tehotenstvo ~d~
Helka, A+R+S 22234
18.5.2010 18:18:54
Ahojcek Mirka v pohodeeee ~t~~t~~t~
Samko ma dnes 2 mesiace a 5,5 kg :-), za 3t mi pribral 1,5 kg , strasne to leti... Inac keby som nemala prve dvojky tak druhe dieta by u mna bola konecna.... ja tiez uz musim riesit antikoncepciu, je to paradox co ???

Cavik, aj ja som mala po softoch pomaly lepsie vysledky ako pri klasika IVF, bude to asi tym, ze telo nie je tak prestimulovane, mozno viac oddychnute...co ja viem ~d~. Mas nejake planny do buducna ?
Mirka+Marek+Viktorka+Tomáško 35683
18.5.2010 14:32:52
~f~
No ja sa hanbím, lebo fakt zabúdam, prešla som pár príspevkov dozadu a vidím, že Helka písala o Samkovi, aj som jej gratulovala. A ja taký trulo, že neviem o tom. Už som asi dlho doma na materskej. Aj sa tu dlho neprispievalo, tak asi preto. Helka prepáč ~;).

Čavík, a teraz pôjdeš znovu na krv na kontrolu? Bola si aj na čistení?
Ináč je to fakt zaujímavé, čo sa im v Brne podarilo pri minimách hormónov dosiahnuť a škoda, že u nás softy nerobia.
Niežeby som to potrebovala, ja teraz budeš riešiť plodné dni skôr z opačného konca, aby som nezostala tehu, keď som zistila pri Viktorke, že to ide aj prirodzene. Už dorazila aj kamáratka MS po 10 mesiacich od pôrodu, tak uvidíme.
Aj keď ja by som bola rada aj tretiemu bábu, ak by pánbožko dal, ale radšej s odstupom, lebo ten detský plač už by som asi nezvládla ~a~
čavík + Mišiačik 35668
17.5.2010 16:50:53
Ja som bola v Brne na Soft. Bolo to moje 4. IVF, a už som mala hormónov po krk, tak som potrebovala nejakú zmenu. Brno je dobrá voľba. Síce si tam mysleli, že som tam prišla hlavne kvôli šetreniu peňazí, ale až tak na škodu to nebolo. Nasadili mi len clostilbegyt, potom dopichávanie 75j Bravelle a Orgalutran. Mala som krátky protokol a do mesiaca som mala pri sebe 2 kvalitné jednotkové bublinky. Ďalšie 2 neboli kvalitné. Na to, že pri mojich prvých 3 IVF som pichala maximálne dávky a nakoniec mi vypestovali len 10 bubliniek z toho len 1 kvalitnú a 2 menej, ktoré mi neskôr vložili, som teraz reagovala výborne.

Na hemat. ma poslala moja obvodná keď sa nám nedarilo pri KET, čo nám ostali "po Miškovi". A zistili mi, že keď beriem hormóny, tak mám hustú krv. Zmenilo sa mi to zrejme po pôrode, pretože pri Miškovi som si nepichala nič.
A keď som bola minulý týždeň na kontrole na hemat., tak sa ma dr. hneď pýtala, že či je všetko v poriadku, či necítim kŕče, či sa bábetko vyvýja tak ako má.....také povzbudzujúce otázky...a ja že všetko je OK.....a prd, nebolo všetko OK. Namiesto koagulantov tuším 170 som ja mala 590 !

Mišinko mal v marci 3 roky. Našťastie chodí do škôlky rád, teraz má akrurát nejaké črevné problémy, čo majú v škôlke hádam všetci, ale inak nebýva často chorý, napriek tomu, že je alergik a má "svoj čas". ~d~
17.5.2010 16:38:49
A ešte som zabudla Helka, ja som si tiež myslela, že keď dám Mareka do škôlky, budem mať viac času na Viktorku, ale tiež je dosť doma, ako aj Lucka Jennys. Tiež stále nejaké vírusy sa na neho lepia, našťastie to Viktorka od neho všetko nedostane.
17.5.2010 16:36:54
Helka, ja neviem, ako mi to uniklo, alebo si nepamätám...Ale kedy sa ti narodil Samko? Asi už aj zabúdam na tej materskej ~t~
Ale prajem všetko dobré malému človiečiku, hlavne aby bol zdravý, aby mal pokojnú a oddýchnutú maminu a aby ho súrodenci mali radi a nechali mu kúsok vlastného priestoru. /u nás sa toho dostáva Viktorke málo/~y~

Jennys, takže už 27.tt. To je dobré, že už máš všetko prichystané, ale prajem, aby chlapci v brušku zotrvali čo najdlhšie, aby bolo všetko vporiadku a príjemný pôrod. Hlavne aby si aj ty bola OK.

Čavíček, to mi je naozaj ľúto, fakt sa akosi nedarí. Prečo si chodila na hematológiu a aké zlé výsledky? Koľko má Miško? A čo si podstúpila v Brne? Iba soft? Bola si tam spokojná?
[<<Předchozích 380] Názory 381390 z 31274  [Dalších 30884 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.