| sally | 3140 |
|
|
Re: dovca23.5.2008 1:28:28
my letos neletíme plánovitě.... uděláme si dovolenou tady, moc se těším.....
|
| Gabulina,Eliska a Alenka | 3543 |
|
|
Re: dovca23.5.2008 1:18:55
Bohu, ja jsem zjistila, ze me cechy uz nejak moc nechybi. Vetsina lidi tam jezdi hlavne za rodinou, coz u nas nejak odpada
|
| bohunak | 5775 |
|
|
Re: dovca23.5.2008 0:55:48
babi, jsem schopna odpovedet normalne lidem, ktere znam a kteri nezacinaji o tom, jak vyuzivame ceskeho socialniho systemu.Ten je mi opravdu ukradeny, jak uz jsem psala, ty prijdes ,blbe se ptas, kolik jich bez placeni dani dostava nejake pridavky a pod.Chytlava nejsem, jsem velmi "otevrena" zenska v realu a na netu se neminim nejak zpovidat, na Tebe jsem chytlava od te doby, co jsi polozila blbou otazku a zacla neco o potrefene huse, takze asi takhle.Takze sympatie stranou, lezes mi na nervy. Tot vse.
Gabulinko, ahoj my zrejme taky nepoletime tento rok do Ceska, zrejme nam to nevyjde.Musim neco vymyslet pro kluky.Deebbie, v CA se ukazem asi koncem prazdnin, kdy priletavas zpatky? |
|
|
Re: dovca23.5.2008 0:50:02
Alice
![]() ![]() ![]() |
|
|
Re: dovca23.5.2008 0:49:24
Hele babi, jdi se vycpat !
Ja jsem v CR makala 9 let a materskou jsem brala pouze po dobu, co jsem s dcerkou bydlela v CR, potom uz nic. Druha se narodila tady a taky jsem o nic v CR nezadala - statu jsme ja i manzel odvedli dost a vybrali malo, takze to ber tak, ze jsme ti treba prispeli na duchod. Taky znam pripady cesek, polek, rusek, mexicanek..., ktere prijeli do USA a tady zadarmo porodili, maji zdarma nebo za minimum peci o dite, berou potravinove listky... to ti nevadi, ze zase nekdo obira Ameriku ?! A proc nam pred par lety Kanada zavedla viza - to uz si taky nepamatujes, ze ?! Pokud mas na Ameriku spatne vzpominky, tak nelez na diskuzi maminek v USA. |
| Alicee | 20520 |
|
|
Re: dovca23.5.2008 0:43:55
Babi, já o tom, že se dají získat dávky ze zahraničí četla akorát tady na rodině, v reálu se tím asi nikdo nechlubí.
![]() A já se klidně přiznám - vloni v létě jsem do hovna šlápla...do bizoního, bylo přes půl cesty a nepodařilo se mi vyhnout. ![]() |
|
|
Re: dovca23.5.2008 0:41:42
Ahoj Debbie, taky te zdravim
Nechtelo se mi za vami jit na SZ - abych neztracela cas docitanim, ale vidim, ze tady se to opravdu neda ![]() ![]() Rosnicko, opravdu je u vas uz vetsina kempu obsazena ?! Zkus se podivat na stranky vaseho mesta, na stranky parku ( u nas jsou rozdelene na city a county) a maji taky ruzne aktivity, na stranky skol, kostely... Ono tech kempu tu je pres leto dost, ale obcas je tezke je najit. Ja jsem v Moms clubu a vzajemne si preposilame informace, takze je to fajn. No a taky se nesmis bat cestovani - ja do gymnastiky jezdim s holkama do vedlejsiho mesta. Nevim, jak stare mas dite - cim starsi dite, tim je tech aktivit vic. |
| babi |
| • |
Re: dovca23.5.2008 0:36:26
Bohuno, proč jsi tak chytlavá, jen jsem se ptala a konstatovala, co vím a co jsem slyšela, probůh, holky vy jste některé, podotýkám "některé" chytlavé, nechci, abyste se zase čertily......
Otázky na váš život mimo česko musí vždy znamenat konflikt? Vy nejste schopné normálně odpovědět na dotaz? Připadá mi mnohdy (podle všich reakci), že jste šláply do hov.. a nejste ochotny to přiznat. Znám mnoho lidí, kteří se to nebojí přiznat (ale jsou to moji přátelé). |
| tak | 42991 |
Re: dovca23.5.2008 0:25:01
Bohun,
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| bohunak | 5775 |
|
|
Re: dovca23.5.2008 0:08:30
Znam babi znam a znas " podle sebe soudim tebe? urcite ,ze ano. Jinak nevim, co jako by ses mela dozvidat.
|
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.