| babi |
| • |
Re: dovca23.5.2008 0:03:32
No konečně se to tady trošku rozproudilo, stačilo vás lehce popíchnout. Konečně se zase dozvím něco nového. Díky
![]() |
| babi |
| • |
Re: dovca22.5.2008 23:58:39
Promiň, znáš staré české pořekadlo? "Potrefená husa se vždycky ozve?" Nevztahuj všechno na sebe. A tak to prostě je, je to holá pravda. Holka se odtěhuje mimo republiku,vdá se, porodí a pak si vyřídí dávky, které dostává a financuje si z toho letenky domů. Pokud to je jinak, tak mi to vyvrať.
Troufám si tipovat, že to tak praktikuje minimálně polovina matek. Pokud se mýlím, tak sorry. |
| bohunak | 5775 |
|
|
Re: dovca22.5.2008 23:51:31
Babi, ty nechces vyvolat zadnou negativni diskusi a ptas se, kolik z nas "vyuzilo" cesky socialni system?Srandistko
, me muze byt cely cesky socialni system ukradeny, nikdy jsem si nic nevzala, "ruku na srdce". Spis Cesi me okradli, rozepisuji se snad tady o tom? Ne, nedelam to. A ano, znam par holek, co si braly na dite rodicak, ale mely na to stejne pravo, jak holky zijici v Cesku.Platily totiz vse, co jine. |
| tak | 42991 |
Re: dovca22.5.2008 23:49:28
babi, a jsi si tak jista, ze neodvedli??nevim kde beres tu jistotu
![]() |
| babi |
| • |
Re: dovca22.5.2008 23:45:52
Promiňte. čtu to po sobě, chtěla jsem napsat srdci.
|
| babi |
| • |
Re: dovca22.5.2008 23:43:14
Milé dámy,
nechtěla jsem zde vyvolat žádnou negativní diskusi, jen mě zajímalo co vás zaválo do US a CA, protože jsem tam nějakou dobu pobývala /již jsem psala v předešlém příspěku). Politiku neřeším, ale občas čtu, že sháníte to či ono z českých potravin a občas kritizujete situaci v česku. Ale ruku na srce, dámy, kolik z vás využilo český sociální systém (mám na mysli rodičovský příspěvek). To asi nebylo cílem vaší kritiky, nebo ano? Myslíte, že jste na tuto dávku měly morální právo, když vaši partneři v česku neodvedli ani kačku na daních? Hezký den. |
| babi |
| • |
Re: dovca22.5.2008 23:43:11
Milé dámy,
nechtěla jsem zde vyvolat žádnou negativní diskusi, jen mě zajímalo co vás zaválo do US a CA, protože jsem tam nějakou dobu pobývala /již jsem psala v předešlém příspěku). Politiku neřeším, ale občas čtu, že sháníte to či ono z českých potravin a občas kritizujete situaci v česku. Ale ruku na srce, dámy, kolik z vás využilo český sociální systém (mám na mysli rodičovský příspěvek). To asi nebylo cílem vaší kritiky, nebo ano? Myslíte, že jste na tuto dávku měly morální právo, když vaši partneři v česku neodvedli ani kačku na daních? Hezký den. |
| DreaS | 65678 |
|
|
Re: dovca22.5.2008 22:26:39
Debbie,dekuji za prani k stastne ceste do CR,budu to potrebovat,take letim sama s obemi detmi,jako obvykle stand by,uz se nemuzu dockat,myslim tim,az se budu rozmyslet,jestli si reknu na palube o dalsi vino nebo radeji budu delat,ze obe deti ke me nepatri.
Nam v Houstonu konci Pre-K v utery 03jun |
| Beremi | 80377 |
|
|
Re: dovca22.5.2008 16:35:49
U nas konci skola uz 30.5.
Hledani campu se mi jeste moc nedari. Napred jsme naplanovali 14 dni v CR a 3 tydny navstev tady u nas. Pak se divim, ze vsechny tabory v terminu, co by se nam hodil jsou jiz obsazene nebo proste pro strasi deti. Aspon jeden tyden v ZOO, ale neni z tech nejlevnejsich. Vsem preji hezke leto. |
| Debbie | 42968 |
|
|
Re: dovca22.5.2008 16:04:01
A skola u nas konci 13.6. Byl to pekny rok. Velmi pozitivni zkusenost z mistni kindergarten.
|
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.