| Debbie | 42968 |
|
|
Re: dovca21.5.2008 3:28:55
Babi,
Velice pozitivni prizpevek. Diky!!! ![]() |
| Debbie | 42968 |
|
|
Re: dovca21.5.2008 3:28:25
Babi,
Velice pozitivni prizpevek. Diky!!! ![]() |
| babi |
| • |
Re: dovca20.5.2008 22:17:54
Sorry, tolikrát jsem to nechtěla -:)
|
| babi |
| • |
Re: dovca20.5.2008 22:13:40
Ahoj,nějakou dobu jsem žila ve státech a jsem ráda, že jsem tam nezůstala, ale ráda čtu vaši diskusi a zajímá mě jak se vám daří a co vás tam hlavně drží (pokud to samozřejmě není manžel-rezident), mám tam i v Canadě nějaké přátele a občas tam jezdím, ale už bych tam nezůstala. Díky za reakce. Julie
|
| babi |
| • |
Re: dovca20.5.2008 22:13:40
Ahoj,nějakou dobu jsem žila ve státech a jsem ráda, že jsem tam nezůstala, ale ráda čtu vaši diskusi a zajímá mě jak se vám daří a co vás tam hlavně drží (pokud to samozřejmě není manžel-rezident), mám tam i v Canadě nějaké přátele a občas tam jezdím, ale už bych tam nezůstala. Díky za reakce. Julie
|
| babi |
| • |
Re: dovca20.5.2008 22:13:13
|
| Beremi | 80377 |
|
|
dovca20.5.2008 20:15:54
Ahoj holky, kam jste se podely?
Kam se chystate na dovcu, v USA nebo do Evropy? Jak casto litate do Cech, teda pokud jste tu legalne? Jak casto vidite rodice ci pratele? |
| Olča + Adélka + Ondra | 32390 |
|
|
Re: Re:20.5.2008 18:59:47
Tak jsem na ten obchod koukala znovu a parenica nekam zmizela, predtim ji meli i na uvodni strane, tak nevim.
|
| IHope | 47790 |
|
|
Re: Stehovani13.5.2008 15:09:45
Kdysi na rodinu chodila jedna mlada maminka s dvojcatky, jmenovala se mam dojem Hanka. Myslim, ze se prestehovala do H., treba se tam nekde potkate.
|
| IHope | 47790 |
|
|
Re: Stehovani13.5.2008 15:07:35
Tak to jste na tom Smarti velmi podobne jako my, co se tyka prace a perspectivy stehovani, my tech mist na vyber taky moc nemame. Ted zijeme v NJ. Je tu hezky, ale taky to ma sve, zadne misto neni idealni. Jak uz jsem psala, moje "zkusenosti s Alab. a H. byly jenom predane, skutecnost muze byt a nejspis je uplne jina. A vsechno ma sve plus a minus. NJ jsme si vybrali hlavne kvuli skolam, ty jsou tu dobre, ale ty ceny realit a dane
. Hezky si svuj novy domov obhlednete a nejdete si nejake pekne mistecko k bydleni . |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.