| Smarti | 76486 |
|
|
Re: Stehovani12.5.2008 23:15:56
Hm tak ted nevim, vzdy napisu privatni a otisne mi to jen ni , tak sorry
|
| Smarti | 76486 |
|
|
Re: Stehovani12.5.2008 23:14:45
Oprava: Tam melo byt privatni research corporation
|
| Smarti | 76486 |
|
|
Re: Stehovani12.5.2008 23:10:21
Pro armadu nepracuje. Bude pracovat pro privatni research corporation, ale maji zakazky pro armadu a pro NASA. Bereme to tak, ze to nemusi byt na porad. U vedcu clovek nikdy nevi a urcite nas v budoucnu ceka dalsi stehovani. Vzhledem k tomu, ze do H. prestehovali 10000 pracovnich mist z Wash. DC, tak se ta oblast hodne rozviji a je tam spousta novych nemovitosti a i ceny vzrostly. Uvidime, ono v jeho oboru si nevybereme. Jsou jenom 4 mista v celem USA, kde delaji ten jeho konkretni vyzkum. Za dva tydny se tam letime podivat, takze to uvidime na vlastni oci
![]() |
| Lily** | 56482 |
|
|
Re: Re:11.5.2008 17:15:49
Hmm,tak ten druhy se mi zda tedy dost hodne predrazeny.
|
| Lily** | 56482 |
|
|
Re: Re:11.5.2008 15:05:30
Babocko diky.Na tom www.slovczechvar.com me prave skoro nic nezaujalo,je tam maly vyber.Chtela jsem se prave se podivat na ty korbaciky a parenicu,jak psala Olca,ze to tam ted maji nove,ale vubec jsem to tam nenasla.
Mrknu na ten druhy odkaz co tam maji zajimaveho. |
| babocka | 45979 |
|
|
Re: Re:11.5.2008 9:53:55
Lily,
da se objednavat napr. bud na Czechtempto v Chicagu : http://www.czechtempo.com/Katalog.aspx nebo na Slovak - Czech Varieties v New Yorku : http://www.slovczechvar.com/?page=20&category=1 |
| Lily** | 56482 |
|
|
Re:10.5.2008 20:22:23
Olco,divala jsem se na ty stranky a parenicu ani korbacik jsem tam nenasla.
![]() Kde to tam presne ma byt? Jinak jsem se chtela i ostatnich zeptat,vite o nejakych strankach,kde se da objednat ceske zbozi? |
| IHope | 47790 |
|
|
Re: Potrebuju poradit10.5.2008 19:37:25
Gabulino, jestli u vas mate Kohl""s, tak mrkni tam, maji docela pekne a cenove prijatelne obleceni na deti. Pekne tricko/tilko a k tomu nejakou bizuterii?
Jak pokracuji vase renovace? |
| IHope | 47790 |
|
|
Re: Stehovani10.5.2008 19:30:54
Smarti, prime zkusenosti nemam, ale pred dvema lety, kdyz manzelovi taky nabizeli praci v H., jsme se trochu poptavali a nechci te strasit - odpovedi nebyly zrovna nejpriznivejsi. V podstate vsichni jako jedine pozitivum hodnotili relativne nizke ceny nemovitosti. Ale kdo vi, treba to tak hrozne neni. At se ti tam libi. Pracuje tvuj manzel pro Armadu?
|
| Nelie | 25076 |
|
|
Re: Potrebuju poradit10.5.2008 16:50:07
Mam 14ti letou, obcas kupujeme darky na narozeninove party. Dcera vetsinou vybira obleceni (Garage, American Eagle - na sale se da koupit cenove prijatelne), sminky (lesk na rty od Lancome je velmi ocenovany), pak ruzne privesky, naramky, ozdubky do vlasu - myslim, ze co vyhovuje holkam v Kanade by mohlo vyhovovat v Cesku. Mozna pokud se uci anglicky, tak knizka - jednodussi komix (takove ty japonske kreslene jsou popularni).
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.