| Gabulina,Eliska a Alenka | 3543 |
|
|
Potrebuju poradit10.5.2008 14:59:19
Potrebovala bych poradit. Chtela bych kamaradce do CR poslat nejake darky pro jeji 3 holky(15 let, 12 let a 5 let). Pro tu 5-ti letou najdu neco sama, ale co koupit 12-ti a 15-ti lete opravdu nevim Co tak dnes leti ?! Kamaradky jsem se ptala, co by tak holky chtely a ze jim nemam nic posilat a nemam utracet... -no znate to. Poradite mi neco ?!
|
| Olča + Adélka + Ondra | 32390 |
|
|
Re: Stehovani9.5.2008 20:21:20
Taky jsem z DC a ceny bytu mne drahe neprisly
. Jen to mleko mame za 4$. A benzin jde nahoru bohuzel kazdy den. |
| sally | 3140 |
|
|
Re: Stehovani8.5.2008 21:46:36
Hmm.... v Bay Area dvouložnicový byt kolem dvou tisíc....
|
| Beremi | 80377 |
|
|
Re: Stehovani8.5.2008 16:07:45
My jsme v Co. Protoze jsme tri, museli jsme si pronajmout 2 bd.[pry jen 2 duse na loznici] Platime za nej 700$.
|
| Gabulina,Eliska a Alenka | 3543 |
|
|
Re: Stehovani8.5.2008 14:27:53
Tak ceny benzinu jsou ted asi vsude stejne. My zijeme v malem meste a za benzin platime stejne
![]() U nas se plati za 1 bedroom okolo 500 USD a galon mleka je okolo 3 dolaru ![]() ![]() |
| Miska | 75327 |
Re: Stehovani8.5.2008 14:22:32
Pisete ceny na Hawai, ale kdyz to porovnam, tak ja bydlim v DC a ceny bytu jsou uplne stejne, za 1 bedroom platime $1500, cena benzinu je ted $3.67, jen to mliko si nejsme jista...a to nemame to krasne pocasi a v blizkosti more. On si asi clovek nevybere.
|
| Jana Mosely, 1 son |
| • |
Maui7.5.2008 8:55:12
Ahoj Karin a Smarti,
Tady na Maui jsme teprve 2 mesice. Prestehovali jsme se sem z Kostariky. Kdyz jsme sli poprve do supermarketu, mysleli jsme si, ze si snad delaji srandu s tema cenama. Jenomze jist se musi. Galon mleka $6.90, bily velky jogurt $7.5, no neskutecne. Platime najem $1400,- za byt (kuchy, obyvak a 1 pokoj). Prace tady nastesti je, hlavne v turismu. Po 6 tydnech hledani prace jsme oba s manzelem nasli praci. Ja ve Four seasons a manzel ve Westin. Docela dobre plati a taky plati pojisteni, coz je dulezite. A mame ruzne vyhody, jakoze muzeme zustat zadarmo ve Four Seasons nebo Westin kdekoli na svete. V USA jsme dost cestovali, ale nikde se nam nelibilo natolik, ze bychom se rozhodli tam zit. Havaj nam hodne pripomina Kostariku, plaze, more, no nadhera. Sice platime velky najem, ale myslim, ze to za to stoji. Je tady krasne. Za ten samy byt bychom pravdepodobne platili $800,- nekde jinde. Smarti, taky jsme premysleli o Alabame, tam mame dedecka. Koupit tam krasny dum se zahradou by urcite nebyl problem. A vis, co byl hlavni duvod, ze jsme se rozhodli proti? Hurikany. Tech je tam hodne. Deda bydli primo v Gulf Shores, a musi se dost casto evakuovat. Ale Huntswille by mel byt bezpecny, co se tyka hurikanu. No uvidime, jak tady na Havaji dlouho vydrzime. Ja si stejne myslim, ze se nikde nebudu citit doma, pokud to nebudou Cechy. Vsude se citim jako navstevnik. Tak ahoj a ozvete se! Smarti, kdy se stehujes? Karin, jestli mas jeste jine dotazy, klidne se ptej. Jana |
| Smarti | 76486 |
|
|
Re: Pro Smarti7.5.2008 2:43:17
Jani, ted mi pro zmenu nefunguje tvoje adresa. Zkus to prosim jeste jednou na moji: martina@v-sv.com. Diky
|
| Smarti | 76486 |
|
|
Stehovani7.5.2008 2:23:27
Tak uz je to tady. Manzel dostal pracovni nabidku a vcera ji prijal. Takze v pulce cervence se stehujeme z Hawaje do severni Alabamy - Huntsville. Nekdo z teto oblasti? Uvitam jakekoliv rady a kontakty. Uz jsem z toho uplne nervozni, taky hrozne smutna, ze se stehujeme z Hawaje, ale na druhou stranu se tesim, ze budu mit dum, ktery bysme si na Hawaji nemohli dovolit.
A jeste pro Karin. My jsme v Honolulu, coz je trosku jine nez Maui a Kauai. Vice pracovnich prilezitosti, ale taky vyssi najmy. Nezamestnanost je tu pouze 2,4%, ale kupodivu velmi nizke platy a vysoke zivotni naklady. Male byty a domy, temer zadne ulozne prostory. 1br aprtment se pohybuje od $1,200 do 1,500 za 400 - 550 sq feet (v Honolulu, ze mestem je to trosku levenejsi). GAlon mlika je ve sleve $5 a normalne kolem $7, Benzin v Costco za $3.67 a na Maui kolem $4.19. Zato se o vikendu vydame na plaz a grilujeme celorocne Co budu delat v Alabame Nasla jsem si vyhodne lety na Floridu za $29 ![]() |
| Karin, Eliska 2rocky |
| • |
Re: Pro Smarti6.5.2008 13:07:45
Mila Jano, promin, ze reaguji na Tvuj prispevek, byt byl urcen jen pro Smarti.. Uz jsem psala v minulych prispevcich.. no, ale chtela bych se TE zeptat, jak se Vam tam zije.. ZIli jsme 6let v NYC, ted jsme, ale uz zase v CR, 4. rokem.. hodne jsme cestovali a byly jsme na Kauai, moc se nam tam libilo.. ale zit je urcite neco jineho.. jak to tam je treba s praci.. je to jine nez na pevnine a jake tam jsou najmy? Promin, jestli TE otravuji..
Dekuji, Karin |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.