| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Maminky v Severní Americe - USA

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 230] Názory 231240 z 30351  [Dalších 30111 >>]
Raduzka
  • 

Re: co vam v USA chybi ...

21.4.2008 3:53:25
Gabulina,Eliska a Alenka,

Gabi, jakou tu masinu bread maker mas?? Jsi s ni spokojena?

Raduzka
Beremi 80377

21.4.2008 3:16:55
Smarti, ta tvoje televize nas bajecne pobavila, dik za napad.

Tvaroh mame z nemecky pekarny jako chleba. Jogurt jsem nasla Lucerne, taky bilej a dal se jist.
sally 3140

20.4.2008 17:56:39
jogurty kupuju bílé plnotučné, ty jediné jsou poživatelné.... dáváme si do nich muesli, ovoce, při nejhorším marmelády.... a nebo v Trader Joes mají teď takové ve skleničce, s ovocem na dně - ty jsou jakž takž....
Debbie 42968

19.4.2008 23:50:21
Nelie,
Souhlasim. Jogurty jsou tady naprosto priserne:-( Jediny ktery kupuji je recky jogurt, ten je vice smetanovy.
Nelie 25076

19.4.2008 14:30:46
ja jsem v kanade a moc mi chybi jogurty...to, co tady prodavaji - s zelatinou a low fat je dost hruza. Takze mamka vi, ze kdyz priletim na navstevu, bastim - trojsky jogurt oriskovy, kokosovy, cokoladovy,...mnam mnam. a taky mineralky - ruzne bublinkove vody s prichuti. Dcera zase rada babiccin domaci dzem - ty z obchodu ji tolik nechutnaji. Takze posledne mela kufr plny domacich marmelad :)))
Smarti 76486

18.4.2008 21:31:02
U nas na Hawaii je to jine. Prece jenom jsme jednou nohou v Asii. Ale nasli jsme tu dobry chleba. Na knedliky pouzivame taky Wondru a na vanoce jsme si v China town nechali vylovit kapra. Mam tu kamaradku, ktera tu zije jiz pres 10 let a ta hrozne rada vari, takze mi vzdy poradi, co kde koupit a co cim nahradit. Co mi hrozne chybi je paleta mlecnych vyrobku a vubec tu nemaji tvaroh - takze si ho podle kamaradcina receptu vyrabim :o) Taky miluju ceske mineralni vody.

Doporucuji cesko-americkou televizi, kde jsou videa, jak varit ceskou kuchyni. Jsou tam zakladni recepty z mistnich surovin www.catvusa.com

Vim, ze na pevnne dostanete nemecky chleba a spoustu evropskych surovin. Minuly rok jsme navstivili Chicago a pripadali jsme si jako v Evrope, polske klobasy, ceska mineralka, nemecky chleba. Zasli jsme do ceske restaurace na knedliky a gulasovou polivku a v ceskem obchode jsem si nakoupila vanilkove pudinky (neslazene) a cokoladu kofila, jo a taky Kofolu!
Gabulina,Eliska a Alenka 3543

18.4.2008 20:00:20
Rosnicko, knedliky se daji delat uplne jednoduse z Wondra mouky :o))) Testo za me udela masina-bread maker, potom udelam 2 sisky, hodim na 20 minut na parak a nadhera R^

Me tu nechybi prakticky nic, ale dala bych si ovci syr Korbacik - ten jsem tu nikde neobjevila;((
Beremi 80377

co vam v USA chybi ...

18.4.2008 17:35:19
Zajimalo by me, co je pro vas v USA jine nez v CR. Chybi vam tu v obchodech napriklad nejake tradicni ceske suroviny, drogerie nebo treba potreby pro deti? Je neco, co se vam povedlo nahradit z mistnich zdroju?

Me by asi nejvic chybel obycejny chleba. Mame tu nastesti nemeckou pekarnu kde ho pecou. Zato hrubou moku se snazim namichat zatim neuspesne. Misto knedliku jsem uvarila tvrdliky...
Debbie 42968

Re: ZENY V MANAGEMENTU VE SVETE /muzi taky....

16.4.2008 5:38:39
Smarti,
Diky moc. Ta virtual tour je naprosto uzasna. A ty plaze vypadaji opravdu nadherne! Bylo by prima se podivat na jiny ostrov a tak dekuji za tve doporuceni!!!R^
Smarti 76486

Re: ZENY V MANAGEMENTU VE SVETE /muzi taky....

15.4.2008 22:43:52
Asi bych doporucila Maui. Je tam spousta vyziti. Je to hodne turisticke. My jezdime radi na male ostrovy Kauai a Molokai, ale to neni pro deti, ty by se tam nudily. Maui ma spoustu atrakci. Po ubytovani se divejte v okoli Lahaina, to je takove centrum deni. Dobre nabidky najdes i na craigslist.
Muj byvaly kolega ma B&B: www.hawaiibednbreakfast.com
Taky doporucuji tuto website s 3D fotkami www.kauaidigital.com. Tady jsou fotky ze vsech osrovu. Udelas si dobrou predstavu, jak to kde vypada.
[<<Předchozích 230] Názory 231240 z 30351  [Dalších 30111 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.