| Raduzka |
| • |
Re: co vam v USA chybi ...21.4.2008 3:53:25
Gabulina,Eliska a Alenka,
Gabi, jakou tu masinu bread maker mas?? Jsi s ni spokojena? Raduzka |
| Beremi | 80377 |
|
|
Re: co vam v USA chybi ...21.4.2008 3:16:55
Smarti, ta tvoje televize nas bajecne pobavila, dik za napad.
Tvaroh mame z nemecky pekarny jako chleba. Jogurt jsem nasla Lucerne, taky bilej a dal se jist. |
| sally | 3140 |
|
|
Re: co vam v USA chybi ...20.4.2008 17:56:39
jogurty kupuju bílé plnotučné, ty jediné jsou poživatelné.... dáváme si do nich muesli, ovoce, při nejhorším marmelády.... a nebo v Trader Joes mají teď takové ve skleničce, s ovocem na dně - ty jsou jakž takž....
|
| Debbie | 42968 |
|
|
Re: co vam v USA chybi ...19.4.2008 23:50:21
Nelie,
Souhlasim. Jogurty jsou tady naprosto priserne:-( Jediny ktery kupuji je recky jogurt, ten je vice smetanovy. |
| Nelie | 25076 |
|
|
Re: co vam v USA chybi ...19.4.2008 14:30:46
ja jsem v kanade a moc mi chybi jogurty...to, co tady prodavaji - s zelatinou a low fat je dost hruza. Takze mamka vi, ze kdyz priletim na navstevu, bastim - trojsky jogurt oriskovy, kokosovy, cokoladovy,...mnam mnam. a taky mineralky - ruzne bublinkove vody s prichuti. Dcera zase rada babiccin domaci dzem - ty z obchodu ji tolik nechutnaji. Takze posledne mela kufr plny domacich marmelad :)))
|
| Smarti | 76486 |
|
|
Re: co vam v USA chybi ...18.4.2008 21:31:02
U nas na Hawaii je to jine. Prece jenom jsme jednou nohou v Asii. Ale nasli jsme tu dobry chleba. Na knedliky pouzivame taky Wondru a na vanoce jsme si v China town nechali vylovit kapra. Mam tu kamaradku, ktera tu zije jiz pres 10 let a ta hrozne rada vari, takze mi vzdy poradi, co kde koupit a co cim nahradit. Co mi hrozne chybi je paleta mlecnych vyrobku a vubec tu nemaji tvaroh - takze si ho podle kamaradcina receptu vyrabim :o) Taky miluju ceske mineralni vody.
Doporucuji cesko-americkou televizi, kde jsou videa, jak varit ceskou kuchyni. Jsou tam zakladni recepty z mistnich surovin www.catvusa.com Vim, ze na pevnne dostanete nemecky chleba a spoustu evropskych surovin. Minuly rok jsme navstivili Chicago a pripadali jsme si jako v Evrope, polske klobasy, ceska mineralka, nemecky chleba. Zasli jsme do ceske restaurace na knedliky a gulasovou polivku a v ceskem obchode jsem si nakoupila vanilkove pudinky (neslazene) a cokoladu kofila, jo a taky Kofolu! |
| Gabulina,Eliska a Alenka | 3543 |
|
|
Re: co vam v USA chybi ...18.4.2008 20:00:20
Rosnicko, knedliky se daji delat uplne jednoduse z Wondra mouky :o))) Testo za me udela masina-bread maker, potom udelam 2 sisky, hodim na 20 minut na parak a nadhera
![]() Me tu nechybi prakticky nic, ale dala bych si ovci syr Korbacik - ten jsem tu nikde neobjevila ![]() |
| Beremi | 80377 |
|
|
co vam v USA chybi ...18.4.2008 17:35:19
Zajimalo by me, co je pro vas v USA jine nez v CR. Chybi vam tu v obchodech napriklad nejake tradicni ceske suroviny, drogerie nebo treba potreby pro deti? Je neco, co se vam povedlo nahradit z mistnich zdroju?
Me by asi nejvic chybel obycejny chleba. Mame tu nastesti nemeckou pekarnu kde ho pecou. Zato hrubou moku se snazim namichat zatim neuspesne. Misto knedliku jsem uvarila tvrdliky... |
| Debbie | 42968 |
|
|
Re: ZENY V MANAGEMENTU VE SVETE /muzi taky....16.4.2008 5:38:39
Smarti,
Diky moc. Ta virtual tour je naprosto uzasna. A ty plaze vypadaji opravdu nadherne! Bylo by prima se podivat na jiny ostrov a tak dekuji za tve doporuceni!!! ![]() |
| Smarti | 76486 |
|
|
Re: ZENY V MANAGEMENTU VE SVETE /muzi taky....15.4.2008 22:43:52
Asi bych doporucila Maui. Je tam spousta vyziti. Je to hodne turisticke. My jezdime radi na male ostrovy Kauai a Molokai, ale to neni pro deti, ty by se tam nudily. Maui ma spoustu atrakci. Po ubytovani se divejte v okoli Lahaina, to je takove centrum deni. Dobre nabidky najdes i na craigslist.
Muj byvaly kolega ma B&B: www.hawaiibednbreakfast.com Taky doporucuji tuto website s 3D fotkami www.kauaidigital.com. Tady jsou fotky ze vsech osrovu. Udelas si dobrou predstavu, jak to kde vypada. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.