| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Maminky v Severní Americe - USA

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 240] Názory 241250 z 30351  [Dalších 30101 >>]
Debbie 42968

Re: ZENY V MANAGEMENTU VE SVETE /muzi taky....

15.4.2008 17:51:38
Smarti,
Diky:-) Pojedeme o jarnich prazdninach (kvuli detem) a tak to musime naplanovat brzo, jelikoz je pak uz vse obsazene. Deti jeste na Hawaii nebyly. Zatim ani nevim, na jaky ostrov. Naposledy jsme byli na Oahu. Pojedeme na tyden. Tak asi nekde, kde si muzeme udelat zajimavy program a ne jenom lezet u bazenu a nebo na plazi. Musim se podivat na www, co vsechno je zajimave... A nebo mas nejake doporuceni?
petadurka 80929

15.4.2008 15:23:59
Ahoj marti smarti :), poslala jsem ti vcera email, tak doufam ze dosel. Moc dekuju za ochotu! :-)
Smarti 76486

Re: detska oslava

15.4.2008 3:36:56
To je skvely Debbie. Hawaii je urcite super misto na dovolenou a z LA je to opravdu kousek. Akorak kdyz letis z Evropy tak ti tech poslednich 5,5 hodin pripada jako vecnost. Dej mi vedet, kdybys potrebovala nejake informace.
Debbie 42968

14.4.2008 1:50:32
Rosnicko,
To je prima, ze to dobre dopadlo:-)

Smarti,
Planujeme cestu na Hawaii pristi rok v dubnu. Byli jsme na Oahu pred 6 lety, tak uz je na case navstevu zopakovat. Z LA to neni zase tak daleko.;)
Smarti 76486

14.4.2008 0:33:03
Rosnicko,
to je super, ze to dobre dopadlo. Hrozne rada jsem si to precetla. Nas se to sice jeste netyka, Timmy prave oslavil 6 mesicu, ale brzy mu bude 1 rok a to uz zacne. U nas se slavi tzv. baby luau. Je to hawajsky zvyk. Hawajani pecou veprove maso balene v listech pod horkymi kameny, tak to bylo drive. Nektere tradicni rodiny stale pouzivaji ohniste a delaji tradicni oslavu, ale to je kulturni zalezitost. My "bili" (hauli) si to objedname a je to asi upecene v troube. Taky jsem se musela zeptat, jak to chodi a co se dava. Ale vzhledem k tomu, ze nas ceka stehovani na mainland, tak se rada dozvim, jak to "tam" chodi. (Nekdy mi pripada, ze jsme hodne vzdaleni) :-D
Smarti 76486

14.4.2008 0:24:51
Ahoj Petro,
poslala jsem ti email na seznam.cz, tak mi dej vedet, kdybys ho nedostala. RAda Ti pomuzu, mam zkusenosti jak z Nemecka tak i z USA.
Beremi 80377

12.4.2008 21:22:36
ahoj holky, mame za sebou prvni narozeninovou oslavu. Esterka se nastrojila do ruzoveho trika a kalhot. Mezi ostatnima vypadala normalne. Jen oslavenkyne mela nadherne saty jako princezna. Oslava byla pro deti bez rodicu, u dveri jsme se poptali. Dcerku to po nasem odchodu rozladilo trochu do slzicek. Deti bylo asi 10. Darek byl snad v poradku, cela akce byla ve stylu Barbie princezen. Holcicky si daly dort a pak si pry hezky hraly. Nakonec se pustily do divoke bitky se starsi sestrou oslavenkyne. Co me trochu prekvapilo, ze z akce si prinesla spoustu pamlsku darku. Snad jeste vic, nez tam prinesla. Pry za to, ze byla z pocatku smutna. Prece jen je tu jeste v novem prostredi a na vetsi spolecnost si musi chvilku zvykat. Pri odchodu uz radila jako ostatni a domu se ji nechtelo. Jeste jednou dik za vase rady.
petadurka 80929

ZENY V MANAGEMENTU VE SVETE /muzi taky....

11.4.2008 16:19:14
Dobrý den, ahojte všichni!
Jmenuji se Petra a dostala jsem kontakt na vas všechny od me spolužačky Lucky, pry jste vsechno moooc mile, ochotne, a třeba mi pomůžete – pomalu ale jiste bych se mela zacit zabyvat psanim bakalarske práce na tema „Zeny vedou jinak – Zeny v managementu“… A bylo mi doporuceno, abych se zamerila ne vice zemi, USA, Evropa apod. Studuju nemcinu, takze v této oblasti by to bylo vklidu, ale do Ameriky se jen tak nedostanu :D , tak jsem se chtela zeptat, jestli třeba vy primo, nebo někdo z okoli, sousedky, kamaradky,…at uz jste kdekoliv, nejste nejakou tou supr manažerkou, které bych mohla polozit par otazek;nebo i nějakého muze, ze bych udelala dva kontra rozhovory, nebo byste mi třeba byly ochotne napsat par radku, jak to tam u vas vypada, jestli prevladaji muzi nebo zeny, jestli je místo ve skolce apod. Moc by mi to pomohlo, ale nenapada me zadna odmena, jestli jste třeba na druhem konci světa… ;) Budu moc rada za jakekoliv odpovedi, třeba s emailovou adresou, na kterou bych se pak mohla ozvat… Preju hezky den! Petra
Gabulina,Eliska a Alenka 3543

10.4.2008 22:46:27
Andreo u nas je prave zvyk, ze se darky rozbaluji hned a hned za ten darek podekujes. My prave z tohoto duvodu vubec nedelame narozeninove party, aby se u nas nesesla zase spousta blbosti, ale radsi sezveme kamarady jen tak a udelame party jenom pro radost. Decka se vyblbnou, vyhraji a my nemame dum plny kramu ;) Letos uz jsem se snazila odbourat i Vanocni darky, protoze to mnozstvi darku k nicemu me primo desi a nejsem sama... Mam kamaradku-americanku a kdyz maji deti narozky, nebo jsou Vanoce, tak jsme se domluvili na darku do 5 dolaru a nesmi to byt hracka - takze treba zabalene bonbony, pastelky do vany, pena do koupele(zkratka neco, co spotrebujes) a prani jenom rucne vyrobene od deti - reknu ti, ze radost je daleko vetsi, nez hromada darku :-) a za penize, ktere tim usetrime vyrazime radsi do ZOO, muzea a tak.Jinak spouste lidi to zkratka vysvetlit nejde, takze na Vanoce anebo k narozeninam holky dostanou spoustu darku,vetsinu z nich pouze vybali z papiru a reknou mi, at si to vezmu a dam nekomu jinemu. Na pude mam velkou plastovou bednu do ktere ty darky davam a jenom k nim pripisu, od koho jsme je dostali, abych je zase nevratila zpet a proste je davam potom zase jinam. A to se ani nebavim o tom, kolik hracek uz jsem odnesla do skolky, kostela a ted je nosim k nasemu zubari:-) Navic dostavame jeste od spousty lidi obleceni, hracky, videokazety... takze neustale zasobuji i Goodwill ~k~
andrea + erik
  • 

10.4.2008 21:15:45
u nas se take davai darky do tech $20. Erik bude mit party pristi tyden a dost se toho hrozim, musim neco priparavit aby se deti zabavily. A snad bude ok, kdyz vsechny darky nerozbalime hned. Budu mu je davat postupne, nechci aby mel najednou 10 novych hracek.
[<<Předchozích 240] Názory 241250 z 30351  [Dalších 30101 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.