| sally | 3140 |
|
|
Re: detska oslava10.4.2008 5:26:43
DEbbie,
proto si my většinou dáváme drobnost, někdy oblečení nebo tak.... a fakt jsou to věci spíš do dvaceti dolarů.... ale jak říkám, záleží na dohodě a zvyklostech té které skupiny... ale taky jsou to hodně často party které jsou doma nebo v parku... máme ještě malé děti, tak je to spíš o tom, že se člověk sejde se svejma kámoškama než o tom, že se sejdou děti... ještě pořád chodíme na party hlavně k našim kamarádům než anonymně ze školky a tak.... |
| Debbie | 42968 |
|
|
Re: detska oslava10.4.2008 3:42:02
Take se priznam, ze kdybych delala detem party, tak by mi hodne darku pro deti vylozene vadilo. Moje deti si rozbali max par darku a pak by si s tim nehraly. Ani se nedivim, ze rodice uvitaji "gift card", jez muzou vyuzit nekdy jindy. Mozna jeste lepsi by byla gift card pro rodice
![]() |
| Debbie | 42968 |
|
|
Re: detska oslava10.4.2008 3:41:50
Take se priznam, ze kdybych delala detem party, tak by mi hodne darku pro deti vylozene vadilo. Moje deti si rozbali max par darku a pak by si s tim nehraly. Ani se nedivim, ze rodice uvitaji "gift card", jez muzou vyuzit nekdy jindy. Mozna jeste lepsi by byla gift card pro rodice
![]() |
| Debbie | 42968 |
|
|
Re: detska oslava10.4.2008 3:39:30
Sally,
Ja ti nevim. Ale i na FL to bylo kolem $20. Tady v CA je to tech $25. Kdyz beru obe deti, tak davam vice, jelikoz vim, ze treba za 2 deti do My gym a nebo kdekoliv jinde je to pro rodice oslavence nakladnejsi. Jina situace je, kdyz je to v parku a nebo u nekoho doma. |
| sally | 3140 |
|
|
Re: detska oslava10.4.2008 3:36:49
SF bay area....
ALe mám menší děti (2 a 4 roky) - a je pravda, že většinou jsou to party kde ty maminky znám, takže se i třeba domluvím co by tak chtěly.... |
| Beremi | 80377 |
|
|
Re: detska oslava10.4.2008 2:01:24
muzu se poptat na oblast? my jsme v Coloradu
|
| sally | 3140 |
|
|
Re: detska oslava10.4.2008 1:57:06
... záleží na oblasti.... u nás se dávají dárky tak do dvaceti dolarů... spíš tak mezi 10-15... ale možná je to tím, že mám menší děti....
|
| Beremi | 80377 |
|
|
Re: detska oslava10.4.2008 1:48:41
Jsem toku zbrkloun a darek jsme byly vybrat hned odpoledne. Ten paragon me nenapadl. Priste. Panenka s doplnkama by se mohla libit, jak mi poradila ucitelka ve skolce. Maminku oslavenkyne bohuzel zatim neznam. Malem bych zapomela na pekne zabaleni, diky za napad. Akce se kona tuto sobotu, urcite napisu nase dojmy.
|
| Debbie | 42968 |
|
|
Re: detska oslava10.4.2008 1:03:35
Gabi,
Souhlasim. Hodne lidi z meho okoli take radi dostavaji "gift card" pro deti. Ale to ja davam, kdyz se mi o tom primo zmini. Hodne lidi navrhne pro devcata gift card do Build The Bear. Rosnicko, Jeste mne napadlo. Kdyby jsi nahodou mela 2 deti vekove u sebe. Tak mne nebavi chodit na party bez obou deti. Vzdycky se ale musim zeptat, zda je OK, privest i to druhe dite. Vetsina lidi rekne, ze OK. Pak to resim tak, ze davam darek tak za $40 za obe deti dohromady. |
| Debbie | 42968 |
|
|
Re: detska oslava10.4.2008 0:59:51
Rosnicka,
To je prima, ze tvoje dcera uz zacina mit kamaradky. Nejlepsi je, aby jsi se zeptala primo jeji maminky s cim si devce nejradeji hraje. Asi standartni je darek za $25 az $30 a rodina bude mit radost, kdyz k tomu pridas "gift receipt". Coz dostanes v obchode bezne pri pozadani. Je to ucet na kterem neni videt cena, ale oslavenec ho muze pouzit v obchode a vratit a nebo vymenit za neco jineho. Take se dava pranicko s blahopranim a ja ten ucet vkladam do karty. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.