| Baobab | 107827 |
|
|
14.6.2013 21:31:25
Pate jezero.
Nebo taky "Jamy" |
| Koloběžka 1. | 102174 |
|
|
14.6.2013 21:28:17
Co je to Pateho?
|
| Baobab | 107827 |
|
|
14.6.2013 21:12:16
Pobliz Pateho jsou komaru vzdycky mracna.
![]() Ale mozna se tu zjevi Zefyr, ta to bude vedet lip, ja uz tam par let jezdim jen ca. jednou mesicne... |
| Koloběžka 1. | 102174 |
|
|
14.6.2013 20:36:58
Pobýváte někdo v regionu kolem Mikulčic? Chystáme se zítra na kole na vykopávky a cyklostezku a zajímá mě, kolik je tam komárů? Nejsou přemnožení? V hejnech komárů se mi jezdit na kole nechce, to bych raději změnila lokalitu výletu.
Přeji všem pohodový víkend bez náletů komárů. |
| Bellinka | 134640 |
|
|
31.5.2013 19:58:06
A to jako proč? Vozík je bezpečnější než cyklosedačka.
|
| Ajka |
| • |
31.5.2013 17:52:32
Nechapu, jak nekdo vubec muze nad cyklovozikem uvazovat
Dojedete s nim akorat tak do marnice. |
| leli | 80405 |
|
31.5.2013 16:25:28
I předchozím tématu "dovolená" někdo navrhoval Lipno, které je na kola a brusle příjemné. Nám se tam líbilo moc, trasy mimo silnice tam jsou, jen nejsou až tak dlouhé, pokud chcete jezdit celé dny. My jsme sebou měli i menší děti a spojovali to i s koupáním, takže nám to tak stačilo.
Na ubytování se mi zdají dobré lokality okolo Frymburka, Lipna nad Vltavou a Přední Výtoně. Asi na třech místech na Lipně funguje přívoz, což se dětem moc líbilo. Jeden spojuje právě Frymburk a Frýdavu, dá mezi nimi jet hezký okruh. Nejraději jsme se koupali na malé plážičce v Přední výtoni, z této plážičky jsme vyjížděli i na bruslích a jeli podél jezera k hrázi, tahle stezka se loni otvírala a je tam fajn povrch, moc hezká trasa. Dětem se hodně líbila i trasa z Lipna do Vyššího Brodu, je to lesem a víc to drncá, ale jeli jsme to i s vozíkem a na konci se jelo asi 2 km po silnici. Mezi Horní Planou s Černou v Pošumaví se taky vyhnete silnici. Přímo v obci v Lipně nad Vl. je hodně možností zábavy, zmiňovaná Stezka korunami stromů se nám taky líbila. Český Krumlov se nedá vynechat, ten je krásný, osobně mám slabost i pro Vyšší Brod, Rožmberk a Zlatou Korunu. Pokud je ošklivé počasí, dá se vykoupat v aquaparku ve Frymburku nebo v Lipně nad Vl. Pro starší děti nám byl doporučen Frymburk, pro mladší Lipno nad Vl., my jsme byli v tom Frymburku když pršelo, nebylo to špatné, ale taky nic světoborného. Tipy jak se zruinovat tady :http://www.lipnoservis.cz/ |
| Bellinka | 134640 |
|
|
31.5.2013 14:07:20
Prosím o radu, kam na dovolenou - chceme jezdit na kolech (prip. i na inline bruslich), pro cca rocni dite bereme cyklovozík, proto hledáme místo, kde bude hodně cyklostezek, po silnicich pokud mozno moc jezdit nechceme.
Ubytovani idealne v chatickach, napr. v nejakem kempu, aby tam byla "zahrada" a treba moznost posedet vecer u ohne a opect si parky. Libily by se nam napr. jizni Cechy, ale neni to podminkou, je nam to vicemene jedno. Diky za tipy ![]() |
| Cimbur | 64764 |
|
|
26.3.2013 17:27:01
Ten mail nefunguje, Ganesho.
|
| kosicek | 33064 |
|
|
26.3.2013 13:53:25
Já rozdíl žádný necítim, cítím prostě jen váhu navíc, když vezu 2 děti a ne jen jedno), ale já zase nejezdím nijak rychle (z kopců se bojím), takže nevím, ale v návodu u vozíku je stejně doporučená max. rychlost (myslím na 20 km v hodině, ale nejsem si jistá, vím, že to nebylo moc) a pak se také nevyvážený vozík může převrhnout, když se bude přejíždět přes vyšší překážku (obrubník) v blbém úhlu-jak se mi to stalo...Když tam sedí 2 děti, tak
převrhnout vozík bude o dost těžší a nám se to nikdy nestalo. |
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.