| Urbík | 59832 |
|
|
21.3.2012 14:50:48
Ahoj,da.Loni jsme tam byli na dovolene a primo podel silnice vede cyklostezka, je oddelena lesem, z druhe strany mas vodu, takze super cesta a temer rovinka.Vzdalenost je 12,5km z Lipna do Frymburka, tam si date obed nebo zmrzku a 12,5 pojedete zpatky.Pak jeste muzete pokracovat za Lipnem smerem k prehrade, to je dalsich cca 5km.Nase 4 lete dite to poprve jelo na kole bez balancnich kolecek a dal to.Ani jednou nespadl a fyzicky to taky dal. Letos tam jedeme znovu.
|
| zerat | 18305 |
|
|
21.3.2012 14:38:58
Romulino, neporadím, zkus jejich infocentrum http://www.lipno.info/infocentrum/
Nicméně my jsme tam vloni byli na pár hodin na procházce po cyklostezce okolo Lipna a musím říct, že mě přešla chuť tam s malými dětmi realizovat dovolenou Byly tam dost nebezpečné úseky sjezdy z kopečků a hned u cesty poměrně vysoký a ošklivý sráz dolů k vodě... Já bych tam umřela strachy, jestli mi tam nesletí dítě Ale nevím, jestli je to takhle všude - my jsme byli u Lipna nad Vltavou. |
| Romulina | 96814 |
|
|
21.3.2012 14:27:20
Ahoj, nemáte prosím někdo zkušenost s cyklostezkami na Lipně? Dá se udělat třeba 40 km výlet na kole výhradně mimo provoz aut? Dá se vyjíždět přímo z Frymburku nebo Lipna nad Vltavou po cyklostezce? Díky.
|
| Jana Dvořáková | 124320 |
|
9.12.2011 9:17:37
Odpružení DOGY pouzivame 2 sezony a velka parada!!!! DOPORUČUJI! Ted jsem dokonce nasla jejich nové web stranky: www.odpruzeni.cz
|
| Dalalmánek | 116042 |
|
26.7.2011 15:20:18
Vozík je jistě bezpečnější.
|
| štěpánkaa | 100291 |
|
|
25.7.2011 16:20:43
Milado, tak mí známí opravdu vozík měli
![]() ![]() , jedni dokonce měli dovezený odkudsi na dvojčata. netvrdím, že to bylo masově rozšířené, ale měli ho![]() ![]() mým klukům je 14, tohle bylo tak před 12ti lety![]() |
| Míša |
| • |
25.7.2011 12:11:11
A o co je lepší vézt dítě v sedačce, než ve vozíku? To jsem nějak nepochopila. V sedačce je dítě mnohem zranitelnější, při pádu rodiče padá rovněž, sedačka ho narozdíl od vozíku tolik nechrání.
|
| NL | 68692 |
|
25.7.2011 9:21:08
No a já jako řidič i cyklista bych lískala řidiče (a že jich je mnoho) co neblikají a nepoužívají mozek, když objíždějí překážku. A to ať už cyklistu, stojí auto, chodce či něco jiného.
My po silnici jezdíme minimálně. Stejně jako cyklisti, tak i řidiči dokáží být neukáznění. |
| NL | 68692 |
|
25.7.2011 9:16:48
No akorát, že ta sedačka je z hlediska bezpečnosti horší než vozík ! Má vysoko těžiště a pokud se dítě začne hodně mlít, tak můžete spadnout oba. Zatímco, když spadnu z kola, tak vozík se nepřevrátí.
Navíc si myslím, že spousta odpůrců si nikdy nevyzkoušela jízdu s vozíkem (třeba na pár hodin), aby mohla hodnotit klady a zápory. |
| NL | 68692 |
|
25.7.2011 9:06:18
No oni existují i vozíky odpružené, které jsou pohodlné. Pokud nejsou rodiče cvoci a jezdí s dítětem po cyklostezskách, lesem apod. a navíc to nepřehánějí (celodenní tůry), tak v tom problém nevidím. My jsme spíše sváteční jezdci, s první jsme jezdili od 1,5 roku a s druhou jsme teď jeli v 7 měsících (ve vozíku měla cosi jako houpací síť) a obě byli vždy velmi spokojené, smáli se a líbilo se jim to. Po silnicích krom malých silniček, kde skoro není provoz nejezdíme.
|
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.