| Nelie | 25076 |
|
|
22.7.2011 7:35:19
Sears - presne, ja mam obcanstvi a vezeni me vezme zpatky kdyz budu potrebovat. Bez toho bych jit nemohla. Rodina je dulezita a bude prima si je uzit ale potrebuji vedet ze se muzu vratit
|
| Nelie | 25076 |
|
|
22.7.2011 7:32:29
Zalezi jakou mas skolu - vetsinou musis delat zkousky ci si diplom nechat overit - jako v cechach nostrifikaci. Kolem me je deti spousta, a rodice vydelavaji normalne, penize bych jako problem nevidela. Drahe je mit deti v predskolnich zarizenich. A druzinach. Takze bez babicky proste bud si doma anebo musis mit hodne dobre placene zamestnani aby se ti vyplatilo
|
| Nelie | 25076 |
|
|
22.7.2011 7:28:09
Nevim kde vsude jsi zila. Ja procestovala dost zemekoule - a zavist jsem poznala nejvic v cesku....a to jsem zila na 4 kontinentech tak mohu srovnavat
V Kanade te v nemocnici umrit nenechaji ;))) to mas spatne informace. Ale budu rada jestli se mylim a zivot v praze bude slunickovy |
| Sears | 15432 |
|
|
21.7.2011 23:39:11
Dik za informace k tomu testu. Jdu na nej v utery a docela mne bavi cist tu brozuru. Aspon se zas neco noveho dozvim :).
Na tvem miste bych asi zkusila zit v CR. Proste jen tak na zkousku a pak se uvidi. Prece jen byt na cas se svou rodinou je k nezaplaceni ! Nebude to promarneny cas a navic to zas bude zkusenost. Navic, vratit se muzes vzdycky. Me osobne by asi v CR nejvic vadilo "mene laskave ovdusi" nez na co jsem si zvykla za deset let zivota tady v Kanade. A pak ten hrozny negativismus mezi lidmi. Ale asi by to vyvazil ten fakt byt se svou rodinou, rodici, sourozenci.....jak rikam nemusi to byt natrvalo (to by mne asi deilo nejvic ![]() |
| Barbora |
| • |
21.7.2011 23:00:33
Ahoj - zaujal ma Vas komentar o zivote v Kanade a konkretne vo Vancouveri.Ja a moj priatel by sme chceli emigrovat tak isto do Britskej Kolumbie.Zhanam informacie o zivote v Kanade a je mi jasne ,ze zacitky budu velmi tazke.Co ma sokovalo minule - je zevraj dieta si tam mozu dovolit mat, len velmi bohaty ludia.Ak by sa Vam dalo odpovedat bola by som velmi rada,ci je to tam naozaj tak tazke s detickami.Este by som sa rada opytala ako to je z uznanim vysokoskolskeho vzdelania zo Slovenska.Ja som skoncila vyskoku skolu a na Sk proste nechcem ostat,spolu s priatelom sme odisli do aglicka a pomaly si zvykame na zivot mimo rodneho domova.A ked nasporime viacej penazi urcite chceme emigrovat do Kanady.
Velmi pekne Vam dakujem za odpoved Barbora :) |
| Rélka | 62396 |
|
|
21.7.2011 22:19:11
Promiň Nelie, chceš říct, že závist je pouze v Česku a ve světě jsi ji nepoznala? A pokud se bojíš lidí, tak se nevracej, páč v Africe bych řekla, že to je ještě horší. V Česku se nemusíš bát o život! I v Kanadě tě klidně nechají umřít na chodbě v nemocnici. Promiň, ale to jsem v Česku nezažila.
|
| Nelie | 25076 |
|
|
21.7.2011 18:52:43
Lidi a zavisti se bojim hodne. A jo, je mi jasne, ze tam nepatrim, v cizine jsem pres 20 let. Ale chci zkusit bydlet kde mam rodice, proste si je jeste uzit. Uvidime,vratit se muzu vzdycky
|
| bublinka.m | 91724 |
|
|
20.7.2011 19:08:42
Nelie, vracis se na stalo do CR? Snad se ti bude libit. Uz jsi taky ve svete hodne let a mozna budes srovnavat.
|
| loonette | 104484 |
|
|
20.7.2011 7:19:13
nepacili sa nam hlavne tie vztahy tam - mala som dojem, ze clovek musi byt stale v strehu -napr. susedka, co jej deti pocapkali sklo pri vytahu, vystriehla si nas a dostali sme od nej vynadane, v obchode, ked som si pozerala vystaveny tovar a nedaj boze som ho chytila do ruky , uz stali za mnou a brali mi to z ruk a tak...vlastne sme sa vratili kvoli detom., nechceli sme, aby v tom vyrastali. keby sme boli iba ja a manzel, pravdepodobne by sme ostali a robili karieru - sance sa nam dost hrnuli, az som bola prekvapena. ako navratilec z kanady si pre zamestnavatela lakadlo(teda aspon v 2004) ja som ale nepracovala, lebo najmladsi mal iba rok, manzel tam mal ale super job a on sa vracat do kanady vobec nechcel(dalo mi to prace, presvedcit ho). ja myslim, ze sa ti tam bude pacit. zelam ti to z celeho srdca.
![]() |
| Nelie | 25076 |
|
|
19.7.2011 10:18:45
Loonette - muzu se zeptat proc jste se vratili?
|
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.