| bublinka.m | 91724 |
|
|
16.7.2011 5:35:11
Ahoj holky, prosim potrebovala bych radu. Ozvala se ceska zdravorni pojistovna, ze mam doplatit 60 tis KC. Kdyz jsme se stehovala odhlasila jsem se a poslala jsem jim kartu pojistence. Ted se ozvali, ze odhlasena nejsem, ani karta jim neprisla.
Vubec nevim co mam delat, protoze v Kanade prihlasena nejsem, jsem porad jako visitor. Takze doklad o pojisteni z Kanady nemam a silne pochybuji, ze i kdybych tady byla pojistena, ze by mi doklad vystavili. ![]() ![]() sileny! |
| Sears | 15432 |
|
|
13.7.2011 19:12:49
Ahoj holky!
Jak travite leto? Navsteva maminky a netere se bohuzel chyli ke konci. Bylo to prima. Podnikl jsme spoustu vyletu, zajeli do hor do Banffu, zdolali jednu dvoutisicovku, nakoupili paradu :).... Konecne mi prisla pozvanka na citizenship test. Mate nekdo nejake zkusenosti, tipy....na co se zamerit.... Bylo to pisemne nebo ustni? Jak dlouhe? Jak tezke? Diky za vsechny postrehy a informace. Jak dlouho casu si mam nechat na studovani te brozury???? |
| bohunak | 5775 |
|
|
13.7.2011 18:48:45
Ahoj Andrej, ozvi se. Kdy se vracite domu?
Zdravim vsechny, nejak to tady vymrelo. Vsichni cestuji? |
| andrea |
| • |
27.6.2011 22:36:30
Holky diky, my tyhle mista mame uz vsechny sjete , jezdime autem, me spis zajima kam jet na hezky vylet vlakem, treba do prirody. Ale uz jsem to asi vymyslela, pojedeme asi na Lipno.
|
| bublinka.m | 91724 |
|
|
25.6.2011 2:06:16
Sears, Pisek
![]() Andrej, doporucuji stejna mista. Jeste Orlik a Zvikov je hezky, ale nevim jestli tam jezdi vlak. Zamek Cervena Lhota je krasny, potom jeste Kratochvile moc hezky zamek! |
| Sears | 15432 |
|
|
25.6.2011 1:07:02
...a take Blatnou (vodni zamek)!
|
| Sears | 15432 |
|
|
25.6.2011 1:05:56
Ahoj Andreo,
ja tu ted mam na navsteve maminku s neteri, tak sem moc nechodim...ale nahodou jsem to tu dneska otevrela a nasla dotaz od tebe. My mame radi Pisek, pak Cesky Krumlov, Hlubokou (je tam ZOO, krome zamku))....urcite stoji za navstevu Jindrichuv Hradec, Trebon, Tabor a dalsi. |
| Bekky |
| • |
20.6.2011 0:58:02
Kde jste na Floride, jestli se muzu zeptat? Stehujeme se v cervnu 2012 do Tampy, jsem z toho trochu rozpacita, bude to zmena po letech na severu USA.
|
| andrea |
| • |
19.6.2011 15:46:13
Ahoj, dlouho jsem tu nebyla, jsme ted na leto v Cechach.
Mam dotaz na Sears, ja vim, ze mas rada Jizni Cechy a mylsim, ze to tam mas i projete vlakem. Chtela bych deti vzit nekam na vylet vlakem a nic me nenapada, vzjizdeli by jsme asi z Prachatic s tim, ze asi nekde v Cicenichcich by jsme museli presedat. Nebo by jsme mohli dojet autem do Ceskych Budejovic a pak jet vlakem od tud. Tak jestli mas nejake tipy tak mi prosim pisni. Jinak bydleni mate moc hozke, takove ciste a v prirode. |
| loonette | 104484 |
|
|
3.6.2011 0:13:24
sears, my ideme autom na floridu. tiez nejakych 2200 km. uz teraz sa netesim
![]() |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.