| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Maminky v Severní Americe - Kanada

(?)
[<<Předchozích 240] Názory 241250 z 24494  [Dalších 24244 >>]
Sears 15432
1.6.2011 19:51:41
Ario, a kde vlastne v USA zijete? A co se ti tam libi/nelibi?
Sears 15432
1.6.2011 19:50:11
Ja samozrejme muzu psat jen za Albertu, resp. za Calgary....Obe deti chodi do statni katolicke skoly. Za tuhle moznost jsem moc vdecna a jsem se skolou velmi spokojena. Chodim tam pravidelne pomahat a tak muzu trochu nakouknout "pod poklicku"~;).
Aria
  • 
1.6.2011 18:43:49
To vypada jako pekny vylet!! :D

Chtela jsem se jeste zeptat, jak to vypada se skolstvim v Kanade? Jste spokojene?
Nelie 25076
1.6.2011 18:13:47
jo, Sears, kvuli ceskemu pasu musis osobne o nej pozadat a osobne ho na tom stejnem!!!! miste vyzvednout...takze ja o cesky pas pozadala v cesku kdyz jsem projizdela do israele a ted tam lezi pul roku a ja doufam, ze ho stihnu vyzvednout kdyz budu zase projizdet zpatky...nevim, zda takhle se cesko chce zbavit obcanu/emigrantu ale rozhodne to jednoduche pro nas nedelaji. O kanadsky pas jsem pozadala v Praze a bez problemu mi ho zaslali postou.
Sears 15432
1.6.2011 17:52:39
dokonce dvakrat? To by s eto pekne prodrazilo!Pry se musi az do Otawy. To pockam az budu pristi rok v CR nebo se na to vykaslu, protoze snad za rok uz budu mit kanadsky pas.

Sally, dik, ozvu se.
My jedem az k Los Angeles (na navstevu). Jednu cestu chceme vnitrozemim pres Montanu a nazpatek podel pobrezi az k San Franciscu. Pocitame tak 3-4 dny na prujezd Kalifornii, 3-4 dny na prujezd tam.....je mi jasne, ze to bude dost dlouhe, hodne km.....a bojime se veder na jihu:)). Nejsme na to zvykli.
Karifida 8929
1.6.2011 17:29:02
Aha,tak to je skoda. A nejhorsi je, ze tady v Calgary ti ten pas ani neudelaji. Musis kuli tomu 2 krat do Ontaria. To je takova blbost! Ale to asi vis.
sally 3140
1.6.2011 7:28:49
Sears,
mno, v létě do Kalifornie.... ono tu léto POŘÁD NENI ~q~~q~~q~... konec května a já chodím ve flísce a PONOŽKÁCH ~q~~q~~q~. Počítejte s tím, že to možná bude komplikované s počasím - průsmyky jsou zavřené
http://www.dot.ca.gov/hq/roadinfo/sr120
pro sníh (kámoš teď o víkendu lyžoval - prostě otevřeli středisko), přes zimu nasněžilo 17 metrů sněhu!!!!
My jsme měli jet minulý víkend kempovat a nejeli jsme, páč na našem oblíbeném místě sněžilo a v noci mrzlo...

Takže záleží, jak moc se to přes léto spraví, něco takového jsem tu ještě nezažila (normálně od dubna plaveme v nevyhřívaném venkovním bazénu, kempujeme třeba už v březnu atd.)

ALe jestli budeš chtít pomoc něco naplánovat a vybrat kudy kam a co stojí za to, tak se mi ozvi do vzkazů... to já ráda (plánovat lidem výlety na moje oblíbená místa)...
Sears 15432
1.6.2011 5:21:02
bohuzel nemam biometricky pas (e-passport), ktery se zacal vydavat dva mesice pote, co jsem si obnovovala v CR pas. Takze musim mit visa. O ESTA vim, ale diky, ze jsi si vzpomnela.
Karifida 8929
1.6.2011 4:53:39
Sears, opravdu potrebujes visa? Nestaci ti pouze to jejich ESTA? Ja sem si to Ted delala kuli Hawaii. Dela se to pres Internet. Trva to par minut a stoji neco kolem $20( uz si nepamatuju presnou cenu). Koukni na to.
Sears 15432
31.5.2011 20:31:08
presne tak...mam zazadano od kvetna minuleho roku a tusim, z eho dostanu tak na podzim
[<<Předchozích 240] Názory 241250 z 24494  [Dalších 24244 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.