| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Maminky v Severní Americe - Kanada

(?)
[<<Předchozích 270] Názory 271280 z 24494  [Dalších 24214 >>]
lolly polly
  • 
28.4.2011 13:12:25
tady to mas primo z kanadskych stranek...

APPLYING FOR IMMIGRANT VISA OF CANADA AS A CONVENTIONAL REFUGEE (Political asylum).

One can seek and make an application for political asylum in Canada, if that person has well founded fear that he /she will be prosecuted because of his / her religion, race, nationality, membership of a particular social group and political opinion and such a person cannot go back to his home country or cannot get protection from this country.

cele zneni:

http://www.canadaimmigrationvisa.com/morevisa.html

Proc nezazadate spis o tohle? IMMIGRANT VISA OF CANADA UNDER THE FAMILY CLASS OR SPONSORSHIP BY A CANADIAN CITIZEN OR PERMANENT RESIDENT

je to ve tretim odstavci od konce...
lolly polly
  • 
28.4.2011 13:06:44
uryvek z netu tykajici se podminek zadosti o azyl...

Podmínky pro udělení azylu: důkazní břemeno je na žadateli, aby prokázal oprávněnou obavu (well-founded fear) z pronásledování z důvodů politických, etnických, rasových či náboženských. Nestačí tedy pronásledování věřitelem, nerudným sousedem, žárlivou manželkou, agresivní tchyní. Neuspěl by nynější český ministr kultury stížností, že ho v útlém jinošství třískal velebný pán. Jestliže mě přepadne banda holomků, je na mě, abych prokázal neochotu či neschopnost státu mě ochránit, že stát toleruje, přehlíží a netrestá takové ve společnosti případně populární počínání.

Žadatelé mají požádat o azyl v první zemi, kam se jim podaří proniknout a kde jim už nebude hrozit nebezpečí.

Takze dalsi otazka, ktera by mohla padnout je proc nejdete zpet do zeme manzelova puvodu.
lolly polly
  • 
28.4.2011 13:00:24
no nevim jak presne to ma kanada, ale tohle zni jako politicky azyl utecence a lide jdou do sbernych taboru nez se overi zda je zadost o azyl podlozena. Tudiz zadost se zkouma a melo by byt nejak dolozene, ze doslo k utokum na manzela (policejni zaznamy, lekarske zaznamy, dolozeni rasove dikriminace pri hledani prace atd.)
Shalis822 113554
27.4.2011 13:05:30
Ahoj všem,

potřebuji poradit od někoho, kdo byl v mojí situaci nebo kdo ví, co dělat. Já a manžel chceme odletět do Kanady, máme dvě bilingvní děti, manžel je Afričan a má v Kanadě rodinu. Jedeme tam na Invitation letter, který prý umožní zůstat v zemi po dobu 45dní. Než nám tyto víza skončí, chceme zažádat na imigračním o umožněný pobyt či jak to nazvat...Důvodem jim udáme, že manžel a děti tady v ČR bohužel nejsou akceptováni společností a také, že má v Kanadě příbuzné...Jde mi jen o to, že se bojím, aby nás na Imigračním neodmítli a neposlali zpět do ČR. Nevíte jak to probíhá?
Moc děkuji všem za radu:-)
Nelie 25076
30.3.2011 8:50:49
posli mi to
kimka94@yahoo.ca
mia4 111795
29.3.2011 21:50:01
Chtěla bych sse zeptat, jestli by se tu našla dobrá duše, která by si chtěla přilepšit překladem českého textu o cca 100 slovech do Aj?
Budu moc vděčná a děkuji- jsem na zhroucení, dcera v nemocnici, jsem tam s ní od rána do večera, domů večer přes 30km...doma spoustu rozdělané práce a k tomu dálkové studium, asi to nezvládám
Katka
  • 
29.3.2011 5:28:15
Holky potrebuju jen takovou malou radu. Kdo znate dobre Floridu, ktere mesto by jste doporucovaly pro zivot s ditetem?? Dobre skoly, zadna kriminalita, nebo aspon v male mire, akce pro deti. Ne draho.... Diky za pomoc.
Katka
loonette 104484
11.3.2011 2:58:42
diky bara.~;((
Emmina 14922
9.3.2011 0:51:18
my uz autem nejezdime, ja jsem odmitla byt sebevrah, protoze za ten tyden dovolene to byla drina a delala jsem to s velkym sebezaprenim (manzel strasne chtel vzdycky autem)...autem jsme tam jezdili jeste kdyz jsme zili v Pensylvanii, ted z Kanady letame...
loonette 104484
7.3.2011 14:42:06
dik. bara, teba som sa chcela opytat. ked chodite autom, kde spite tu jednu noc po ceste? mozes odporucit nejaky hotel/motel?
[<<Předchozích 270] Názory 271280 z 24494  [Dalších 24214 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.