| Lucien | 25495 |
|
|
6.1.2007 0:15:01
Ahoj Lenko, chystáme se tak do půl roku, možná i dřív. Podle okolností. Pavlíčkovi je 2 a půl a Honzíkovi 5 a půl. Těžko říct, jak to spolucestující přežijí. Tak nám držte palce. :-) Lucka
|
| Lenka |
| • |
5.1.2007 23:53:12
Ahoj Lucko,cesta letadlem me ceka v cervnu a to mam jen jednu malou cacorku, v te dobe ji bude skoro rok. Docela me tech 20 hodin desi, ale nejak to prezijem a snad to prezijou i ti spolucestujici. Moje mala ma totiz tak pronikavy piskot, ze jsem si jista, ze z ni jednou bude operni zpevacka :-)
Jak mas stary deti a kde se chystate usadit v Sydney? cau Lenka |
| Lucien | 25495 |
|
|
5.1.2007 14:12:44
Ahoj maminky žijící u protinožců, brzy se k vám připojím i já, mám dva kluky a skoromanžela. Právě prodáváme domeček, aby jsme měli v australii co do začátku, máme totiž mizernou angličtinu, tak ji jdem zdokonalit. A díky moc Monice, že si se mnou sem tam píše. Čauky Lucka
PS: jen se bojím cesty letadlem, protože kluci jsou trochu hyperaktivní.. |
| Sara |
| • |
4.1.2007 10:32:25
Ahoj Lenko,
psala jsem Ti maila, tak snad dosel, neslo me to odeslat. |
| Lenka |
| • |
4.1.2007 2:55:37
Ahoj Saro,
jsem rada, ze ses ozvala a pipojila do klubu zatoulanych mamin bez babicek (moje mamina to tu sice byla obhlidnout v zari, kdy mala mela 4tydny, ale uz je fuc - pry chodi na kurzy anglictiny haha, aby se tu napriste necitila tak jazykove vedle. Ha, moje mamca a cizi jazyk?!?Nicmene, dost ji tady postradam a druha babka bydli v Brisbane) Blue Mountains mam rada a moc radi si tam s malou i velkym udelame vylet. Jak dlouho uz tady v Australii zijes? ozvi se na maila a domluvime se. Lenka |
| Sara |
| • |
4.1.2007 1:20:48
Ahoj Moniko,
Sara je moje holcicka a ma cestve 19 mesicu. My bydlime ve Warrimoo. Nas dum je asi 2 minuty od vlaku, tak to je docela vyhoda. Chodim do prace utery a stredy, ale mimo tyhle dny jsme volne kdykoliv. Tak se tesime, sraz muze byt u nas doma nebo v Sydney. My cestujeme radi. Slepa nejsi, zapomela jsem napsat e-adresu, napraveno. |
| Monika a Krystufek |
| • |
3.1.2007 22:50:53
Ahoj Saro - mimochodem krasny jmeno, chtela jsem ho pro pripadnou holcicku :-) Do BM jezdime dost a dost a myslim, ze je to super napad si nekdy udelat maminkovskej vylet. Kde tam presne bydlis? A kolik je tvoji holcicce? Nasemu Krystofovi byl prave vcera rok a pul. Muj mail monika.tomasova@centrum.cz . Zatim zdravim, mejte se fajn. Monika
A propos, tvuj mail nikde nevidim, jsem slepa? |
| Monika a Krystufek |
| • |
3.1.2007 22:46:24
HIHI, ahoj Lenko, tak ti jsem mela chvili pocit, jestli nahodou nepises o moji tchyni :-) Taky hodne cestujeme a mam casto pocit, ze bychom potrebovali nafukovaci auto... No nic, napisu ti mailika a neco vymyslime. Tesim se na pokec, na tebe a na tvou cacorku. Mejte se hezky, Monika a Krystufek, momentlane od hlavy az k pate zmatlany merunkovou marmoskou...
|
| Sara |
| • |
3.1.2007 22:16:44
Ahoj holky,
ja bydlim v Blue Mountains a mam malou holcicku. Kdyz si budete chtit udelat s prckama vylet(z mesta je to rychlovlakem hodina jizdy)nebo se sejit nekde ve meste tak se ozvete na e-mail.Radi se uvidime s maminkami i nemaminkami. Ahoj |
| lenka |
| • |
3.1.2007 11:55:51
Ahojky,
ja bydlim na alison road, takze hned u randwick junction a tak az budes mit cas a cestu kolem, ozvi se a dame scuka na kafco, moc rada te poznam. Lenka |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.