| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Maminky v Austrálii

(?)
[<<Předchozích 230] Názory 231240 z 389  [Dalších 149 >>]
Lenka
  • 
4.12.2006 13:11:39
Zdravim vsechny maminy v Sydney!
V Australii uz ziju 4 roky a v cervenci se mi narodila v Randwicku dcera Nikitka (4 mesice). Na tuto stranku jsem prisla cirou nahodou a tak bych rada zjistila, jestli existuji dalsi ceske maminy s miminy ci batolaty v nasem okoli.
Lucien 25495
3.12.2006 18:56:02
Ahojky, já s rodinou se tam chystáme tak do půl roku, záleží jak prodáme dům. Jak se tamn žije s dětmi? Zdravím Lucka
Jiřina, dcera v Brisbane
  • 
3.12.2006 12:37:28
Ahoj. Dcera žije s rodinou v Brisbane. Má Péťu a Jiřinku, neznáte se?
Její mamka
Marián Pokorný
  • 
15.11.2006 16:16:23
Dobrý den,
ze studijních důvodů dávám dohromady materiály z různých zemí světa o právních úpravách národních adopcí (osvojení). Zkouším sehnat informace kde se dá (např. velvyslanectví, zastupitelství ČR v zahraničí, apod.) Je to však velmi komplikované, protože ne všude je dostupná legislativa na internetu, natož třeba přímo psaná v angličtině a taky ochota informace poskytnout a nebo aspoň nasměrovat na místa, kde hledat.
Obracím se tedy proto s prosbou i zde. Pokud tedy někdo máte zkušenost s národní adopcí (ne mezinárodní) v Austrálii, Novém Zélandu, ve státech Tichomoří, prosím, podělte se zde, případně mailem, o své zkušenosti, případně pokud máte k dispozici přímo legislativu příslušného státu (stačí jen odkaz na ni na internetu), děkuji předem za jejich poskytnutí.
Maruska
  • 
14.11.2006 5:27:34
Ahoj .. nekdo z Brisbane ci okoli???
Pepča
  • 
21.10.2006 21:38:49
ahooooooooooj, přišla jsem vás jen pozdravit! :-)
Zuzka
  • 
20.10.2006 5:04:39
Jeste si nemohu odpustit jednu radu, ci poznamku... Dostala jsem se k Tvemu prvnimu dotazu a mohu Ti jen rict, pokud mas pocit, ze odjedes s detmi od byvaleho manzela daleko jak to jen pujde, neni to tak lehke. I ja se rozvedla a presto,ze vse probehlo na dohodu a ja mela syna vyhradne ve sve peci, nesmela jsem ho vyvezt bez souhlasu otce. To uz vubec nemluvim o tom,co po nas chteli na zadost o permanent resident... Ja souhlas ziskala a presto neni nase cesta snadna. Chapu tu touhu byt hooodne daleko,ale nejde to a neni to v kompetenci ceskych zakonu,je tu umluva z Haagu.
Jinak v Australii deti chodi do skolky(i ta statni se plati), jidlo si nosi svoje a nase pojeti skolky je dost odlisne... Nelze pocitat s tim, ze tam das deti na cely den. Do skoly nastupuji v den svych 5. narozenin. Ve skole musi nosit uniformu a penez bude treba dost i jinak.
Pokud jsi stale rozhodnuta se tim prokousat sama s dvemi detmi, jak uz jsem rekla: klobouk dolu, ja bych do toho nesla
Tak hodne stesti....
Zuzka
  • 
20.10.2006 4:48:51
Ahoj Konopko,
vyrozumela jsem z reakci,ze chces odjet na NZ sama se dvemi detmi? Nezlob se,ale nemyslim si, ze je to rozumne. Ja odjela s jednim do Jizni Australie. Mam zazemi manzela,ktery ma nadstandartni prijmy a bydlime v malem domku. Lidi jsou fajn, ale po pul roce se vracime do Cech, protoze vyridit tu spoustu formalit a nalezitosti pro permanent viza bude snazsi tam. Navic pravidla s pojistenim nas take stoji dost penez na zdravotni peci, protoze jsem si dovolila otehotnet drive, nez je mi v pojistne smlouve dovoleno(smlouva je dana a neni tam jen tehotenstvi). Musim rict, ze pokud se rozhodnes, tak klobouk dolu, ja bych to neudelala. A to mam jen jedno dite a manzela se slusnym australskym prijmem. Manzel pro nas pred prijezdem vse pripravil,zil tu jiz nejaky cas. A presto se pak pobjevila spousta problemu... Syn nemohl chodit do skoly, ja nemohla pracovat a to bylo vse nachystane a jasne...
Na Tvem miste bych hooodne zvazovala.... Nejde o Tebe, Ty si poradis, ale co Tve deti? Opravdu jim tohle chces udelat?
Eiline
  • 
20.9.2006 17:48:13
Výklad karet online-ZDARMA

http://www.women66.com/diskuze/
Konopka 31381
15.9.2006 16:09:54
Čtu to tady, jen mám chřipku a nechce se mi nic...ach jo...
Děkuji Vám moc, konečně nacházím užitečné informace!
Připíšu tu své plány a objevy jen co mi bude líp.

Krásný víkend! K
[<<Předchozích 230] Názory 231240 z 389  [Dalších 149 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.