| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Maminky v Austrálii

(?)
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 389  [Dalších 319 >>]
Heidi 57020
28.4.2008 19:10:31
já myslím že to tam převezeš, my jsme si tam taky vezli nějaké balené jídlo, čokolády, ale musíš jít tím červeným vchodem K proclení a ukázat jim to. Nevzali nám nic, byli moc milí.
Andy7 81623
28.4.2008 14:52:05
Ahoj, dobrý den všem,
v souvislosti s plánovanou cestou mé rodiny do Austrálie a NZ se vyskytl problém s dovozem potravin. Zjistila jsem, ze nelze dovezt temer nic. V rodine vsak mame bezlepkare - tj. onemocneni, pri kterem se nesmi nic z obilovin. Snazila jsem se to resit pres CK, ale tem je to jedno. Zrejme to nevyresi ani lekarske potvrzeni. Priletime nejprve do Melbourne. Hledam skveleho clovicka, ktery by mi poradil, kde v Melbourne nejrychleji tyto bezlepkove potraviny sezenu. Staci mi poslat webove stranky obchodniho retezce nebo nazev a adresu obchodu. Treba mate nekdo stejny zdravotni problem :-( a tyto informace pro vas nejsou problem. Moc dekuji za ochotu. Andrea
Heidi 57020
26.4.2008 21:25:48
Tak co Karin jak jsi pokročila v hledání? Už máš více info? Já jsem teď byla na jedné akci a dozvěděla jsem se nějaké nové zprávy o možnostech trvalého pobytu tam. Tak jestli to ještě sháníš můžu ti to poslat.

Bababa, píšeš že už se vám to krátí jak se těšíte dom? Slyšela jsem, že přibližně 8 z 10 lidí kteří tam byli se tam po čase chtějí vrátit zpět.
petadurka 80929
11.4.2008 16:22:04
Dobrý den, ahojte všichni!
Jmenuji se Petra a dostala jsem kontakt na vas všechny od me spolužačky Lucky, pry jste vsechno moooc mile, ochotne, a třeba mi pomůžete – pomalu ale jiste bych se mela zacit zabyvat psanim bakalarske práce na tema „Zeny vedou jinak – Zeny v managementu“… A bylo mi doporuceno, abych se zamerila ne vice zemi, USA, Evropa apod. Studuju nemcinu, takze v této oblasti by to bylo vklidu, ale do Ameriky se jen tak nedostanu :D , tak jsem se chtela zeptat, jestli třeba vy primo, nebo někdo z okoli, sousedky, kamaradky,…at uz jste kdekoliv, nejste nejakou tou supr manažerkou, které bych mohla polozit par otazek;nebo i nějakého muze, ze bych udelala dva kontra rozhovory, nebo byste mi třeba byly ochotne napsat par radku, jak to tam u vas vypada, jestli prevladaji muzi nebo zeny, jestli je místo ve skolce apod. Moc by mi to pomohlo, ale nenapada me zadna odmena, jestli jste třeba na druhem konci světa… ;) Budu moc rada za jakekoliv odpovedi, třeba s emailovou adresou, na kterou bych se pak mohla ozvat… Preju hezky den! Petra
BaBaBa+Zoe28.6.04+Max19.10.07 25786
9.4.2008 8:45:27
Ahoj Mellka ja mam manzu cecha a prisli jsme sem jen na 2 roky na zkusenou. A ty 2 roky nam uz pomalu konci. Parecek je prima, urcite se ti taky casem povede. Nebo chces uz aj. A kdy presne se Maximek narodil. Je to sranda, ze mame obe Maxiky a jeste v rijnu :-D :-D
mellka 80021
9.4.2008 1:44:30
ahoj BaBaBa, moj syncek je Maxim a skoda, ze byvas tak daleko, inak by sme Maxikov aj osobne zoznamili:-)a ty si do Australie prisla kedy?a partnera mas Australcana al. Cecha?ja Australcana, svadbu sme mali takto pred rokom na Slovensku.....a vidim ze ty krasne rodinku rozsirujes:-)tiez by som prijala parik chlapceka a dievcatko..a dcerka Zoe ma tiez nadherne meno...pa
Karin, Eliska 2rocky
  • 
4.4.2008 18:12:55
Ahoj "holky",
dekuji za podporu, zvazujeme USA nebo Australii, Kanada je pro nas docela "studena"..
Heidi dekuji za mailik, jeste jsem nemela cas reagovat, ted s Eliskou obe stuneme, hnisava angina, tak napisu pozdeji.
Mejte se hezky a jeste jednou dekuji..

BaBaBa+Zoe28.6.04+Max19.10.07 25786
4.4.2008 10:56:51
ahoj Mellko neda mi to nereagovat. Jak se jmenuje tvuj maly?? Max nabo Maxim??? Ja mam totiz Maxe a narodil se v rijnu 2007 :-D :-D Ale jsme v Sydney.
bohunak 5775
4.4.2008 2:40:55
Ahoj Gabulko, vis, ze nad tim prestehovanim uvazujem s manzelem taky? Teda z USA do Australie? Nevim moc informaci, ale moc se mi libi Melbourne, teda nikdy jsem tam nebyla, jen z info a fotek;)
Drzim palce Karin:-)
Gabulina,Eliska a Alenka 3543
4.4.2008 2:24:13
Nahodou nakukuji sem a vidim, ze Karin sbira info i tady :o) Karin na maminkach v USA jsem ti psala, ze je mozne dostat se legalne do Kanady - nevim , mozna jsi to prehledla a nebo vas ta moznost ani nelaka - jenom aby jsi vedela, ze ta moznost existuje - nevim jake presne pocty lidi prijima Kanada ted, ale pred par lety se to pohybovalo okolo 200 000 lidi rocne. Vice informaci by ti mela poskytnout kanadska ambasada ve Vidni a nebo se podivej na internet. A tvoje maminka chce vyrazit do sveta s vami ?! Drzim pesti, at se vam splni vase sny. Nam se pred lety taky vsichni smali, kdyz jsme rikali, ze se odstehujeme do ciziny... uz se nesmeji;):-) Mejte se pekne :-)
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 389  [Dalších 319 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.