| Heidi | 57020 |
|
|
28.4.2008 19:10:31
já myslím že to tam převezeš, my jsme si tam taky vezli nějaké balené jídlo, čokolády, ale musíš jít tím červeným vchodem K proclení a ukázat jim to. Nevzali nám nic, byli moc milí.
|
| Andy7 | 81623 |
|
|
28.4.2008 14:52:05
Ahoj, dobrý den všem,
v souvislosti s plánovanou cestou mé rodiny do Austrálie a NZ se vyskytl problém s dovozem potravin. Zjistila jsem, ze nelze dovezt temer nic. V rodine vsak mame bezlepkare - tj. onemocneni, pri kterem se nesmi nic z obilovin. Snazila jsem se to resit pres CK, ale tem je to jedno. Zrejme to nevyresi ani lekarske potvrzeni. Priletime nejprve do Melbourne. Hledam skveleho clovicka, ktery by mi poradil, kde v Melbourne nejrychleji tyto bezlepkove potraviny sezenu. Staci mi poslat webove stranky obchodniho retezce nebo nazev a adresu obchodu. Treba mate nekdo stejny zdravotni problem :-( a tyto informace pro vas nejsou problem. Moc dekuji za ochotu. Andrea |
| Heidi | 57020 |
|
|
26.4.2008 21:25:48
Tak co Karin jak jsi pokročila v hledání? Už máš více info? Já jsem teď byla na jedné akci a dozvěděla jsem se nějaké nové zprávy o možnostech trvalého pobytu tam. Tak jestli to ještě sháníš můžu ti to poslat.
Bababa, píšeš že už se vám to krátí jak se těšíte dom? Slyšela jsem, že přibližně 8 z 10 lidí kteří tam byli se tam po čase chtějí vrátit zpět. |
| petadurka | 80929 |
|
11.4.2008 16:22:04
Dobrý den, ahojte všichni!
Jmenuji se Petra a dostala jsem kontakt na vas všechny od me spolužačky Lucky, pry jste vsechno moooc mile, ochotne, a třeba mi pomůžete – pomalu ale jiste bych se mela zacit zabyvat psanim bakalarske práce na tema „Zeny vedou jinak – Zeny v managementu“… A bylo mi doporuceno, abych se zamerila ne vice zemi, USA, Evropa apod. Studuju nemcinu, takze v této oblasti by to bylo vklidu, ale do Ameriky se jen tak nedostanu :D , tak jsem se chtela zeptat, jestli třeba vy primo, nebo někdo z okoli, sousedky, kamaradky,…at uz jste kdekoliv, nejste nejakou tou supr manažerkou, které bych mohla polozit par otazek;nebo i nějakého muze, ze bych udelala dva kontra rozhovory, nebo byste mi třeba byly ochotne napsat par radku, jak to tam u vas vypada, jestli prevladaji muzi nebo zeny, jestli je místo ve skolce apod. Moc by mi to pomohlo, ale nenapada me zadna odmena, jestli jste třeba na druhem konci světa… Budu moc rada za jakekoliv odpovedi, třeba s emailovou adresou, na kterou bych se pak mohla ozvat… Preju hezky den! Petra |
| BaBaBa+Zoe28.6.04+Max19.10.07 | 25786 |
|
|
9.4.2008 8:45:27
Ahoj Mellka ja mam manzu cecha a prisli jsme sem jen na 2 roky na zkusenou. A ty 2 roky nam uz pomalu konci. Parecek je prima, urcite se ti taky casem povede. Nebo chces uz aj. A kdy presne se Maximek narodil. Je to sranda, ze mame obe Maxiky a jeste v rijnu
![]() |
| mellka | 80021 |
|
|
9.4.2008 1:44:30
ahoj BaBaBa, moj syncek je Maxim a skoda, ze byvas tak daleko, inak by sme Maxikov aj osobne zoznamili
a ty si do Australie prisla kedy?a partnera mas Australcana al. Cecha?ja Australcana, svadbu sme mali takto pred rokom na Slovensku.....a vidim ze ty krasne rodinku rozsirujes tiez by som prijala parik chlapceka a dievcatko..a dcerka Zoe ma tiez nadherne meno...pa |
| Karin, Eliska 2rocky |
| • |
4.4.2008 18:12:55
Ahoj "holky",
dekuji za podporu, zvazujeme USA nebo Australii, Kanada je pro nas docela "studena".. Heidi dekuji za mailik, jeste jsem nemela cas reagovat, ted s Eliskou obe stuneme, hnisava angina, tak napisu pozdeji. Mejte se hezky a jeste jednou dekuji.. |
| BaBaBa+Zoe28.6.04+Max19.10.07 | 25786 |
|
|
4.4.2008 10:56:51
ahoj Mellko neda mi to nereagovat. Jak se jmenuje tvuj maly?? Max nabo Maxim??? Ja mam totiz Maxe a narodil se v rijnu 2007
Ale jsme v Sydney. |
| bohunak | 5775 |
|
|
4.4.2008 2:40:55
Ahoj Gabulko, vis, ze nad tim prestehovanim uvazujem s manzelem taky? Teda z USA do Australie? Nevim moc informaci, ale moc se mi libi Melbourne, teda nikdy jsem tam nebyla, jen z info a fotek
![]() Drzim palce Karin ![]() |
| Gabulina,Eliska a Alenka | 3543 |
|
|
4.4.2008 2:24:13
Nahodou nakukuji sem a vidim, ze Karin sbira info i tady :o) Karin na maminkach v USA jsem ti psala, ze je mozne dostat se legalne do Kanady - nevim , mozna jsi to prehledla a nebo vas ta moznost ani nelaka - jenom aby jsi vedela, ze ta moznost existuje - nevim jake presne pocty lidi prijima Kanada ted, ale pred par lety se to pohybovalo okolo 200 000 lidi rocne. Vice informaci by ti mela poskytnout kanadska ambasada ve Vidni a nebo se podivej na internet. A tvoje maminka chce vyrazit do sveta s vami ?! Drzim pesti, at se vam splni vase sny. Nam se pred lety taky vsichni smali, kdyz jsme rikali, ze se odstehujeme do ciziny... uz se nesmeji
![]() Mejte se pekne ![]() |
Den českých řemeselLitoměřice
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.