| Lenka Kaňová | 67926 |
|
28.2.2008 3:47:56
Ahoj Luci,
samozřejmě že žádost nezamítnou proto, že jsi těhotná!! Nic takového jsem nenapsala. Žádost normálně podáš po 12 měsících společného soužití, pokud nejste manželé či snoubenci, a rentgen si vyřídíš po porodu a dodáš ho později. Ovšem celé se to zbytečně protahuje. Já jsem měla již lékařskou prohlídku za sebou, chyběl jen rentgen. Info od lékaře jsem obdržela poštou a odnesla na imigrační. Teď mi došel rentgen. Imigrační chce ale obě informace najednou, takže poslalo zpátky zprávu lékaře, prostě Kocourkov. |
| Kamča+Verča | 56269 |
|
|
24.2.2008 1:01:53
ježííííííííš Sydney samozřejmě, zase rychleji píši než přemýšlím, tak se omlouvám za tu hrubku :-(.
|
| Kamča+Verča | 56269 |
|
|
24.2.2008 1:01:07
zdravím vás ze vzdálené domoviny. Vím, že Sidney je obrovská, ale náhoda je blbec. neznáte náhodou některá Martinu Jakešovou? Bydlela v Hranicích na Moravě a před několika lety (no už to bude asi 8-9 let) odjedla do Sydney a zůstala. Vůbec o ní nemám žádné zprávy, nevím, zda už je maminkou, jestli přeci jen zůstala v Austrálii... prostě nic. Možná se najde opravdu některá, která ji znáte. Za každé info o ní budu vděčná. Mail je: zanaskovak@seznam.cz
Mějte se hezky a přeji šťatný život u protinožců . Obdivuji vás za tu odvahu, kterou já nikdy k vycestování nenašla.Kamila |
| Lucyena | 16495 |
|
|
22.2.2008 14:47:15
Ty jo, me se to zda nejaky divny, to si prece normalne zazadas a akorat ten rentgen jim dodas dodatecne ne? prece ti nemuzou zamitnout zadost kvuli tomu ze jsi tehotna.....
|
| Lenka Kaňová | 67926 |
|
10.2.2008 11:25:04
Ahoj Evo,
ja jsem v Australii na turisticka viza, muj partner a otec meho ditete je Australan. Mame zazadano o partnerska viza po roce spolecneho souziti. Me neplanovane tehotenstvi vse oddalilo, jelikoz jsem nemohla dodat pozadovany rentgen plic. Proto tuto kombinaci nedoporucuji. Na udeleni viza stale cekam a jako turista s preklenovacim vizem nemohu momentalne vycestovat z Australie. Toto je ale moje volba, vdavat jsem se nechtela a nechci. Pokud se chcete vzit, pak je jedno jestli v Cesku nebo tady. Snatkem se vse urychli, o partnerska viza budes moci zazadat rovnou. Jestli se vezmete v Cesku, muzes zadat o partnerska viza tam, jestli se budete chtit vzit v Australii, muzes pricestovat (krome jiz zmineneho turistickeho viza) na tzv. spouse visa, ktera ti udeli s tim, ze mate zajem se vzit do 9 mesicu od jejich obdrzeni. Pak opet budete zadat o partnerska viza. Zadost o partnerska viza je stejna pro partnery, snoubence i manzele. Papirovani se nevyhnes, v tom je Australie neprijemna. Velice si hlidaji, koho sem pusti a koho ne. Lenka |
| Lenka Kaňová | 67926 |
|
10.2.2008 11:11:24
Verko,
prijd mezi nas do KLUBKA, tedy Klubu ceskych maminek a deti v Sydney. Jsme maminy vetsinou kolem 30 let s detmi do 3 let. Schazime se kazdy patek od 10 do 12 dopoledne v Pyrmont Community Centre. Maminky dojizdeji opravdu z cele Sydney, nektere chodi pravidelne, nektere jen obcas. Take mivame akce o vikendu. Mrkni na nase webovky, nejsou jeste uplne funkcni, ale zjistis, kdo jsme a co delame. http://www.klubkoau.estranky.cz Jestli mas nejake pochybnosti nebo dotazy, napis mi na lenka.kanova@centrum.cz |
| Lenka Kaňová | 67926 |
|
10.2.2008 11:02:11
Ahoj holky,
vidim, ze moje sestra uz vas o nasi male Lene informovala, tak to jsem rada. Ja bych vlozeni fotky urcite nezvladla!! Danielo blahopreji k chlapeckovi, to jsem netusila, ze nas jeste predbehnete! At ti roste ve zdravi. Mam ted jako ty nabity program, prebaluji a kojim co 2 hodiny, mala je pekny hladovec. Presto uz vzrazime ven kazdy den. Dnes jsme meli piknik na Fish Markets, bydlime nedaleko. BaBaBa uz nam bezi KLUBKO v Pyrmontu a mame take webovky, zatim jsou v plenkach. Tuto sobotu bude masopustni karneval, tak jestli se chcete prijit podivat, bude to od 12 do 16 hodin v Pyrmont Community Centre. Opet je to poprve, stejne jako byl nas Mikulas, tak jsem zvedava, jak to dopadne. Kdyby se vam to o vikendu nehodilo, tak se prijdte na nas podivat nektery patek. Moc vas zveme! Danielo drzim palce, at se zlepsi kojeni. My take bojujeme. Mela jsem uz i zanet prsu. Fakt chutovka.. bolelo to desne. Ted uz boli jen bradavky, to je proti zanetu pohoda, zatnu zuby a kojim. Kojim naprosto vsude, v obchodnaku, kavarne, v restauraci. Lena si to umi nacasovat. Kdyz mi prinesou jidlo, dostane hlad taky. Holky koncim, ted asi nebudu psat tak casto. At vam deti pekne rostou, Lenka |
| Lucyena | 16495 |
|
|
4.2.2008 14:20:10
Ja si myslim, ze to mas fuk, papirovani je to stejny.
|
| BaBaBa+Zoe28.6.04+Max19.10.07 | 25786 |
|
|
1.2.2008 0:14:32
tak fakt uz posledni
(img src=http://www.rodina.jpg) tak takhle ale misto kulatych zavorek tam patri spicate - tyhle <> |
| BaBaBa+Zoe28.6.04+Max19.10.07 | 25786 |
|
|
1.2.2008 0:11:45
tak presna ukazka jak to vypada ve formulari tu nejdee hodit
Posledni pokus a uz tu nic nedavam. Pro Evu. Ja ti bohuzel neporadim. Ja jsem se vdavala tady, ale jsme oba cesi. Takze dle ceskych zakonu. Tak to bylo vlastne stejne papirovani...![]() |
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.