Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Monty | 129940 |
|
|
3.1.2021 16:37:32
"Odmítám jíst to, co mi nechutná a ještě k tomu v mikroskopickém množství".
Huso, chápu. Zvlášť poté, co jsem sem psala svůj jídelníček při hubnutí - ráno kozí jogurt, v poledne pár minirajčat s mozarellou, večer krajíček chleba se šunkou. Což bylo označeno za přejídání. Při tomhle jídelníčku jsem schopná velmi pomalu hubnout, pokud přitom aspoň normálně chodím do práce a mám nějaký pohyb, ale na 60 kilo se s tím nedostanu. Představa, že bych na celej den měla jen ten jogurt a rajčata... to fakt radši budu tlustá. ![]() |
| 77kraska | 132593 |
|
3.1.2021 16:35:55
Petro, to je pravda...zeny uz voli spise pohodli a neomezuji se jako driv....a taky je spolecensky prijatelne chodit po meste v dzinach a sportovnich botach, to by moje babicka ani matka neudelaly....pamatuju si, jaky prulom pro ne bylo, kdyz zacaly nosit kalhoty misto sukni a bundy misto kabatu, a to jeste jen na neformalni prilezitosti
|
| A. Andrs | 157190 |
|
|
3.1.2021 16:35:02
Stara huso, spis jde o to, jak moc chces. Kdyz je ti to skoro jedno, tak do toho proste nejdes. To je o tom prekroceni konformni zony.
|
| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
3.1.2021 16:33:26
"vyměnit běžné pečivo za knäckebrot"
Ano, to funguje. |
| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
3.1.2021 16:31:52
Huso, já si myslím, že z části je to jen věc zvyku a stereotypu.
Určitě nemá cenu nutit se jíst úplně v rozporu s chutěmi. Ale i když mám ráda sýry a chleba, nemusím to jíst vždycky dohromady. Mohu si ráno dát chleba se sýrem a večer sýr se zeleninou a s ořechy, třeba. A i když mám chuť na tři krajíce, dát si jen jeden, holt úplně bez disciplíny to nejde, když chce člověk něčeho dosáhnout. A nebo jednou za čas si užít ty tři krajíce chleba a jindy si dát jen jogurt. Možností je spousta, klíčová je vůle. |
| Stará husa | 154854 |
|
3.1.2021 16:31:45
Toar, však jo, akorát že prostě někdy je to hubnutí fakt nemožné. Kdo má rád zeleninu a nemusí pečivo, brambory, rýži, těstoviny, sladké alkohol, tak tomu jde hubnutí nebo spíš celoživotní štíhlost samo. Jinak to chce velmi silnou vůli, cílevědomost a vytrvalost a to taky nemá každý. Proto je nás tlustých tolik.
|
| Salamajka | 156972 |
|
|
3.1.2021 16:29:23
Jj to je pravda. Málokdy vidím v krámě elegantní dámu. Spíš už kombinace rifle sako něco k tomu. Hodně žen nosi rifle mikinu a tenisky fak teď už je všemu. bohužel hnusné sešmajdane. Ještě jak holky psaly tak šatník by měl obsahovat údajně 40 kusů. No to nedám ani po obrovské jarní čistce 😆😆. A také světlé barvy už moc v šatníku nemám viz pristevek o práci kde vše zničím. A taky opravdu není k sehnání kvalitní bílá košile a to ani v sekáči. A kupovat ji draze nebo nechat sít, abych ji měla doma kdyby náhodou to mi přijde zbytečný. Jinak čistku přežili dvě klasické černé sukně, jedno černobílé sako, černé kalhoty a černé kratší šaty. Toto zkombinovat jde pro jakoukoliv příležitost od pohřbu po pohovor 😁
|
| Lefff | 13513 |
|
|
3.1.2021 16:26:29
Mně stačilo vyměnit běžné pečivo za knäckebrot a hubnutí šlo líp.
|
| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
3.1.2021 16:23:38
Huso, u někoho holt asi staré tělo nepotřebuje totéž, co mladé tělo
![]() |
| A. Andrs | 157190 |
|
|
3.1.2021 16:23:24
jinak rec byla o tom co k sunce misto chleba, protoze chleba neni pro hubnuti idealni
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.