Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| A. Andrs | 157190 |
|
|
2.1.2021 21:52:34
jo vizazista nema s mnozstvim licidel nic spolecneho
to neni maskerka v maskerne divadla |
| A. Andrs | 157190 |
|
|
2.1.2021 21:51:00
ja si tenkrat dost kupovala stribro, protoze v te dobe se ovesovaly zlatem jen stare baby a vekslaci, jenze mne stribro neslusi, tehdy byl taky problem ze zlata najit neco moderniho, kdyz bylo neco hezke a in, tak to bylo ze stribra. Ale ona mi poradila zlato a takovy ten styl zasleho stribra, ted nevim jak se tomu rika a to docela slo.
|
| A. Andrs | 157190 |
|
|
2.1.2021 21:46:04
byla jsem pred hodne a hodne lety, jsem podzimni typ, coz jsem nevedela, ale u me je to celkem snadne poznat a poradila mi ohledne barev obleceni a barvy sperku, castecne se tim ridim, asi je to dobre vedet, ale dnseka bych si to asi uz nasla na internetu sama
|
| K_at | 121378 |
|
2.1.2021 21:35:44
Kroniko, jo, Lela bez líčidel je krásná. Byť teda vyplastikovaná i v obličeji. Ale ona prostě nosí makeup a la playmate. Dobrá vizážistka by ti měla umět poradit líčení, které potřebuješ a sedne ti. Případně ti třeba pomůže s nějakými trablemi. A co ti sluší, co ne v oblékání....
|
| TaJ | 81121 |
|
|
2.1.2021 21:16:17
Kroniko, ale vizážistka to přece není zdaleka jen líčení...to je i poradenství ohledně oblečení, barev co ti sluší apod...já mám tedy tak nějak vypozorované, které barvy mi sednou a v kterých se vůbec necítím a neladí ke mně...a nelíčím se prakticky vůbec, používám jen řasenku...a sem tam tónovací lehký krém, když mám pocit, že potřebuju sjednotit pleť, ale jinak jen hydratační krém a řasenku...ale bylo by možná zajímavé, co za barvy a styly by mi doporučil někdo, kdo se tím zabývá...
|
| Evelyn1968,2děti | 6269 |
|
|
2.1.2021 21:03:46
Nebyla, ale poznám, že mi sluší pastely a korálova cervena a modrá barva to zářím.
V hnědý a zelený vypadám jako vlastní babička. |
| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
2.1.2021 20:51:24
Kroniko, to je rozdíl mezi jemným a silným líčením.
Silný makeup může přidávat roky. Jemný jen zvýrazní obličej a na fotkách to může vypadat jako nenalíčená tvář. Opravdu zcela nenalíčený obličej asi žádná celebrita dobrovolně nepředvádí, protože to na fotkách vypadá, jako by byl člověk nemocný. |
| Černá kronika | 103775 |
|
|
2.1.2021 20:43:03
Nebyla jsem a ani po tom netoužím, protože vím, že by mi vadilo to množství líčidel na obličeji. Používám tedy krém, makeup, tvářenku, řasenku, tužku a stíny, všeho ale dávám tak málo, že výsledek není vůbec nápadný a já už jsem naučená a jsem hotová za 5 minut.
Všimli jste si, jak hezky vypadá ta Lela od Vémoly, když není nalíčená? Vypadá jemně a mladě a přitom nalíčená (nebo spíš zmalovaná) vypadá o dvacet let starší a vyžilejší než je. Jestli má tohle doporučený od vizážistky, tak.... ![]() https://www.expres.cz/celebrity/lela-ceterova-karlos-vemola.A200107_120412_dx-celebrity_stes |
| susu. | 129001 |
|
2.1.2021 20:41:51
Hele, já si ty dotazy nepamatuju, ale prostě jsem nevěděla o čem mluví. Vůbec. Myslím, že to paní poněkud otrávilo, nicméně mě nakonec aspoň nalíčila, nějak, bez dalších otázek.
![]() |
| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
2.1.2021 20:37:33
Girili, ono to neplatí striktně studené nebo teplé barvy.
Takové to rozdělení na čtyři typy podle ročních období je zavádějící. Bere se v úvahu barva pleti, vlasů i očí a z toho se kombinuje paleta barev, kde hrají roli jemné nuance, např. tmavší studenější červená ne, světlejší teplejší červená ano apod.. |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.