Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| vlad. | 38059 |
|
|
12.9.2023 20:04:37
Fed., jakou používáš kosmetiku? pls tip na sérum a tonikum
díky |
| Federika | 14090 |
|
|
12.9.2023 19:59:11
Ale já to měla taky tak. Ráno prost čarodějnice každej vlas jinam.
A teď se mi nějak vyhladily, nevím, říkala jsem si, že hormony,asi. Mám je normálně hladký, rovný a ty konečky nika netrčí, vždycky trčely. |
| Stará husa | 154854 |
|
12.9.2023 19:52:39
Vlasy závidím! Já mám celý život s vlasy jen samé patálie. Jednak se mi hrozně mastí, takže si je musím obden umývat a jednak je mám řídké a jemné, takže z nich nedrží žádný účes. Po každém mytí je musím vyfenovat a před každou cestou ven musím kulmou otočit konce a zafixovat lakem. Stejně mi přes den zplihnou a nedrží. Po spaní je mívám přilepené k lebce a konce každý vlas jinam. Jak já závidím lidem, co vlasy jen prohrábnou a jdou a vypadají dobře!
|
| Federika | 14090 |
|
|
12.9.2023 19:33:50
Mně se teď nějak strašně zlepšily vlasy, nevím, čím to je. Normálně vstanu, dvakrát pročísnu kartáčem, uhladím rukama a můžu jít. Dřív jsem to měla na hlavě jak vrabčí hnízdo, učesat to nešlo, vyfénovat taky ne. Nevybavuju si,že jsem něco začala používat jinak, jo, občas místo kondicioneru použiju jen octovou vodu.
Ale je to strašně příjemný, když někdo ráno zazvoní (Rohlík, opravář, řemeslník, pán, co nabízí brambory,pošta) a já vím, že můžu vyskočit z postele a jít rovnou otevřít, protože nevypadám úplně jako čarodějnice, rozcuchaná. |
| Pole levandulové | 23006 |
|
|
12.9.2023 19:21:42
Chce to kvalitnejsi licidla a drobny refresh make-upu po obede.
|
| TaJ | 81121 |
|
|
12.9.2023 18:54:15
Rose, přesně...ráno si opláchnu obličej vodou, vyčistím zuby, namažu obličej hydratační lehkou Niveou a pročísnu vlasy. Když už, tak občas přejedu řasy řasenkou. Ale já nikdy neměla ambice být za dámu, podpatky a elegatní oblečení nesnáším. Nejlíp se cítím v džínách a tričku, případně v sukni a tričku. Naštěstí tohle můžu nosit bez problémů i v práci.
|
| L+ 2m | 114525 |
|
|
12.9.2023 18:47:15
Naštěstí charakter me práce mi nedovoluje být za dámu. Podpatky, šaty, výrazné líčení.
Já používám ráno ledovou vodu a řasenku na obočí. Občas řasenku na řasy, ale protože mi vadí většina odličovaču, tak už téměř vůbec. Nesnesla bych vylézt bez deodorantu, nesnáším pach sveho potu, cizího teda také ne. Vůbec nejhorší je, když se tluče smrad potu s výraznou vůní deodorantu. Se mi právě vybavila jedná skutečná dáma, opravdu krásná, ale ten oder. |
| K_at | 121378 |
|
12.9.2023 18:29:32
Rose, prej staré jedovaté čarodějnice, to víš že jo! A souhlasím s tím ostatním!
|
| Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 | 39806 |
|
|
12.9.2023 18:26:38
Však jo, to líčení je jen berlička
![]() Ale teda v současnosti v běžném životě jsem pózu dámy vyměnila za realitu staré jedovaté čarodějnice, ta je mi mnohem blíž a funguje skvěle ![]() A u tebe nejde o namyšlenost, ty máš charisma a vyzařuješ klid a jistotu ![]() |
| Inka ..|-.|-.-|.- | 141843 |
|
|
12.9.2023 18:12:26
Já zase s ginem.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.