Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| K_at | 121378 |
|
12.9.2023 17:09:26
Babi, no já bych řekla, že ty jsi z podstaty ta dáma.... umím si tě představit obarvenou, s jemným líčením. Ale.... není třeba.
![]() |
| babi_ | 48341 |
|
|
12.9.2023 17:05:01
"Víc nepoužívám"
...no to je pěkné, právě jsi vyjmenovala asi tak 13x víc věcí, než používám při ranní rutině na obličej já - ta jedna je voda ![]() Ale samozřejmě nevypadám šik ani svěže, zda jako dáma to netuším. Osobně potřebuji vypadat na ten věk, co mi je, a tak (ne)čerstvě, jak se cítím. Nehodlám někoho zklamávat nižším výkonem, než jak "zvenku" působím. Nemocně bez líčení nevypadám, protože mě nikdo nikdy nalíčenou neviděl. Ale to už tedy zakladatelka nezachrání, když okolí je zvyklé... Naposled někdy na gymplu (a možná ještě tak do 20) jsem použila párkrát lesk na rty a oční stíny na ples. Jsem bledá, vlasy mám tak od 30 špatné, ale nevadí mi to, cítím se tak dobře, prostě jako já Jednou jsem měla před pár lety nabarvené vlasy (profi, včetně volby odstínu), a byl to dost blbý pocit, hodně jsem se těšila, až budu mít zase svoje skoro šediny (tehdy, dneska mohu vynechat slovo skoro). |
| K_at | 121378 |
|
12.9.2023 17:04:45
Federiko a teď česky! Šmarjá. Já se dnes vybičovala, lípla stíny (tělová perleťová - prstem na víčko), mázla řasenku - už stoletou, asi musím koupit novou. A považuji to za výkon.
Loupe se mi ksicht, dělají pupínky, pleť mám horší než v pubertě. Hrozný. |
| Půlka psa | 24064 |
|
|
12.9.2023 16:58:35
Ježkovy voči, to by mě zabilo i jen jedno jediné ráno, natožpak víc za sebou.
Ale mám teda štestí, že to nemusím řešit, protože jsem v pracovním kolektivu nejkrásnější a nejobletovanější žena (protože jediná). Mám obarvené vlasy, řasy, nehty, což stojí jednou do měsíce nějaký čas, ale denně už nedělám v ohledu líčení vůbec nic. |
| breburda71 | 89004 |
|
|
12.9.2023 16:57:30
Já mám hodně mastnou pleť, takže jsem celý život měla problémy s pletí, ne nijak hrozné, ale hlavně okolo termínu menstruace pár pupínků vyrazilo, takže jsem byla nucená maskovat korektorem atd....
Ted mám po přechodu, pupínky nenaskakují, pleť se tolik nemastí, a vrásky nemám skoro vůbec, takže si užívám ten luxus, že můžu chodit bez makeupu a nemusím nic na sebe plácat, sérum dávám jen na noc, přes den jen lehký hydratační krém, občas řasenku a tvářenku.. ![]() Když se nalíčím víc, tak mi připadá, že vypadám starší ![]() |
| Federika | 14090 |
|
|
12.9.2023 16:51:04
Já mám teda ráno tu svou "rutinu"
![]() Vstanu, houbičkou a vodou si vydrhnu pleť, další houbičkou dočistím a osvěžím hydratačním tonikem, bez toho bych žít nemohla,bez toho toniku Pak si dám sérum céčko, jdu se napít a udělat si něco k jídlu mezitím se céčko vsákne, dám hydratační krém s SPF, učešu obočí, naklepu lehce CC krém, houbičkou zatlačím. konturku na rty, lesk, ten s sebou nosím pořád a přetírám kdekoli, kdykoli![]() A ještě teda sérum na řasy,pak stačí jakákoli řasenku a jen rychlopřetěr. Nepoužívám voděodolnou, nesnáším. Víc nepoužívám, dekorativní kosmetiky moc nemám, ale vybírám si dobře. A jak jsem stará, tak už v tom mám celkem grif ![]() |
| Hr.ouda | 123574 |
|
|
12.9.2023 16:47:27
musíš vyzařovat integritu a jemnou ale pevnou "gravitas", neprdět, nekrkat
![]() ![]() , nikdo si ani nevšimbe, jestli máš nebo nemáš make up ![]() ![]() ![]() |
| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
12.9.2023 16:39:18
Také tak, líčila jsem se hodně jako náctiletá a dvacátnice, pak už jsem se naučila cítit sebevědomě i bez toho. "Nemocný" vzhled je jen otázka zvyku. A nezavrhuji líčení úplně, ale lehké a přirozené se mi líbí více než nápadné, na vlastním obličeji i na druhých.
|
| Hr.ouda | 123574 |
|
|
12.9.2023 16:37:14
dáma se nedá na ksicht namalovat
dáma může mít akné a může být plešatá |
| Hr.ouda | 123574 |
|
|
12.9.2023 16:36:05
že být dáma je postoj, nikoliv makeup a outfit
většinou nejsem za dámu, ale když se dostanu do situace, kdy se to hodí, tak dámu emanuju a pointa je v tom, že emanuju právě tu dámu, co zůstává dámou i kdyby před tím šlápla do hovna a ráno si po tmě oblíkla každou ponožku jinou. ![]() ![]() ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.