| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Ostatní : Kosmetika

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 470] Názory 471480 z 11910  [Dalších 11430 >>]
Ropucha + 2 120300
12.9.2023 16:34:45
Federiko, ano, pokud je třeba fungovat celý den, vyrážím podobně vybavená. Resp. část výbavy přechovávám trvale na pracovišti.
Je to boj, v letní sezóně boj s vedrem venku a v zimní sezóně boj s vedrem uvnitř :-)
apo-lena 159305
12.9.2023 16:34:22
Máto, já většinou koupím celé balení a pak to někomu dám.
Do práce jsem se dřív malovala, měla jsem to kousek a začínala brzy. V práci byla ledárna, nerozmazalo se mi nic, pokud jsem si nepromnula oko. Po obědě a před odchodem jsem si opravila rtěnku, koutek oka.
Teď mám v obličeji lupénku, návaly, spadlá víčka (nejsou mi skoro vidět řasy).
Vlasy mám dobré, ale to letošní pocení nezvládají. Většinou vypadám jako uštvaná starší paní. Chůzí to jen potvrdím. Jestli se to do roka nezlepší, tak se přestanu barvit a budu ladit celá.

Len 108740
12.9.2023 16:31:28
Moniko, je to tak. Ja se vic licila jako hodne mlada a taky to pak bez toho vypadalo "divne", proste nezvyk. Nebo takova vec jako bryle, kdyz jsem zacala nosit cocky, tak to byl sok, zadna ozdoba na obliceji:-)
Ropucha + 2 120300
12.9.2023 16:31:02
Máto, zkusila bych zagooglit a hledat nějaká ta voděodolná líčidla a líčidla na mastnou pleť.
Já sama na oči nepoužívám nic, mám citlivé oči, ale párkrát do roka do společnosti je nalíčím. A zkušenost mám takovou, že běžné přípravky z drogerie vydrží perfektní tak akorát těch pár hodin, které potřebuji, ale na celý den by to určitě nebylo.
Monika 123907
12.9.2023 16:21:15
Máto, to s těmi dotazy na nemoc je běžné, pokud tě lidé znají jen výrazně nalíčenou. Já měla takovou spoluhráčku, líčila se i na sport, i ve věku 16 - 20 let a s úplně dobrou pletí. Nenalíčenou jsem ji viděla až někde na akci s přespáním hned poté, co vylezla z postele (aby šla na WC a hned se líčit) a taky jsem se "lekla". Ale šlo jen o nezvyk, ne že by nemohla vylézt bez make upu mezi lidi :-)
Balbína 99798
12.9.2023 16:21:00
Nejsem typ dámy, nemám to v sobě, ale snažím se.
Co mám po 40ce, tak konečně zmizelo akné, zase přibyly vrásky a jiné.
Makeup ani pudr nepoužívám, mám docela dobrou barvu. Dávám si stíny, tužku, řasenku. Rtěnku!
Začala jsem hodně nosit sukně a šaty, našla jsem střih, co mi sedí. Dávám pozor na barvy. Když vybereš barvu, co sluší, pak se obličej rozzáří, efekt jak makeup.
V žádném případě lodičky, je to usedlé a to už nejsem schopná podstoupit a svým nohám udělat. Je super, že k šatům se nosí sportovní boty. Nebo mám sandály bez podpadku nebo barefoot baleriny. Mně sedi sportovní typ šatů a tam je to v pohodě (např. značka woox)
Pomůže mít upravené obočí. Maličko přibarvuju.
apo-lena 159305
12.9.2023 16:12:32
Černá kroniko, co používáš za makeup?
Mám na obličeji lupénku a jediné, co mě skoro nedráždí je CC od Estee Lauder. Ráda bych zkusila něco nového.
Federika 14090
12.9.2023 15:53:02
Je to někdy těžký~:-D
Vozím v autě tašku, kde mám čistící ubrousky, mokrý, deodorant, náhradní tričko nebo košili, šaty, kartáč na vlasy, parfém, čistidlo na boty a další. S sebou nosím pudřenku, konturku na rty, lesk na rty a pak takový ty papírky , co odsávají maz z pleti.A taky kartáček na uby.
Po obědě si často vyčistím zuby, přemaluju rty, předpudruju se. Během dne někdy převleču, umeju, usuším , použiju deodorant, vůni. Někdy i mentolovej krém. na nohy,osvěžující. A ještě používám éterický olejíčky, osvěžující, ty na sebe občas přes dne napatlám.
Jinak vypadat úplně po celý dne svěže, úhledně, cítit se tak a ještě k tomu vonět-to je docela boj~:-D
Evelyn1968,2děti 6269
12.9.2023 15:46:54
V těch vedrech mám místo vlasů zpocenou slámu a mokrý obličej.

Ale v normálním počasí protože mám dobrý střih, postupný k lopatkám, stačí ráno pročesat (jen z hygienických duvodů:-), klidně bych mohla mít účes "vstanu a jdu") a nalakovat, vydržím načesaná celý den.
Dcera mi koupila trvanlivou rtěnku, ta vydrží do večera a linky si občas přetřu, řasenka vydrží. Nic jiného pro denní líčení nedělám, ráno víc nestihnu. Vypadám údajně upraveně.

Do práce chodím pěšky skoro 2 km v šatech a podpatcích, ale máme tu po městě zamkovou dlažbu.
máta 14884
12.9.2023 15:33:22
Původní název byl "Jak to dělají dámy" ~;)
[<<Předchozích 470] Názory 471480 z 11910  [Dalších 11430 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.