| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Ostatní : Kosmetika

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 500] Názory 501510 z 11910  [Dalších 11400 >>]
Lenka Pražanda 128023
12.9.2023 14:07:30
Jestli ti líčení vydrží jen do oběda, je chyba tady. Chce to lepší kosmetiku. Make up nepoužívám vůbec, když už tak BB a pudr. Běžně mám jednu krabičku doma, další v práci v šuplíku a další v kabelce. Ve starých filmech je často vidět, jak se dáma během dne přepudruje ~;)
Šaty a lodičky se opět řeší přezouváním v práci. Dneska je moderní nosit tenisky k sukni, šatům i saku. V práci se přezuješ do bot, které si tam necháš. Já jsem se v kanceláři převlékala celá když jsem ještě sportovala. Přijela jsem ráno v teplákách na odpolední trénink. V práci jsem měla normálně kostým a lodičky na převlečení. I teď to občas udělám že ráno jedu v kalhotách a vezu si na odpoledne šaty na převlečení. Nebo opačně. Když chci jít z práce pěšky, převleču se do sportovního a šaty si nechám tady. Druhý den přijedu ráno v tom sportovním a odjedu v šatech.
Čumča. 160024
12.9.2023 14:03:17
a co je vlastně kompletní make-up? když ho já použiju, dám si make-up, bez pudru, linky a řasenku a Labelo na rty~:-D - výjimečně béžové a hnědé stíny - je to kompletní make-up?
Saamajna 115449
12.9.2023 14:03:17
"těm, co neřeší a jsou spokojené bez líčení a podpatků to upřímně přeju, docela závidím, ale není to pro mě cesta. Zatím."
To jsem ja :-).
Ale byla to prace.😅

V mladi muselo byt oboje, extrem.
Az jsem se seznamila s pani, co tohle ignorovala a presto vypadala uzasne.
Osobnost.
No a ja sama sobe jsem se bez liceni nelibila, vypadala jsem bezbarva a nemocna.
Tak jsem prehodnotila, co je muj normalni "zdravej" zjev.
A ze si na nej musim zvyknout.
I okoli.
A zvyklo si.

Kdyz se dokopu, tak si u kosmeticky necham nabarvit rasy, o to se pak nemusim dal starat.
A kdyz chci vypadat nalicene, tak mam vybranou k me pleti optimalni barvu kvalitni rtenky, ta drzi skoro 24 hodin.
Ale dcery to nenavidi, pry "to pak mami nejsi ty"!

Je to vse o zvyku.

Mam ruzny barvy hezkych balerinek a sandalku bez podpadku i snerovaci elegantni polobotky. Vse pohodlny.
susu. 129001
12.9.2023 13:52:19
Kompletní makeup přijde nepřirozený a nepříjemný.
Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 39806
12.9.2023 13:44:43
"že mi to hrozně sluší, prý snad víc než s makeupem "

to říkám... minimalismus... ~t~
Peppa 133447
12.9.2023 13:12:02
Nedávno jsme kamsi jeli a mně se nechtělo vůbec dělat s makeupem, což se mi teda absolutně nepodobá.. nicméně jsem ťupla třikrát kamsi korektorem, lehce pudr, lehoulince tvářenku, řasenka a šlo se.. a pak mi dcera řekla, že mi to hrozně sluší, prý snad víc než s makeupem ~t~ Tak asi dělám něco blbě ~t~
A jezdím autem, takže resting bitch face nikomu neva ~2~
DaVinci 49945
12.9.2023 13:09:12
V prvé řadě používám líčení jemné. Nejčastěji BB krém nebo lehký kompaktní pudr, žádný těžky make up se sklonem k roztékání. Na oči pouze řasenku a to jen občas, nechávám si barvit řasy u kosmetičky a vždy to minimálně dva týdny krásně drží. A za další dva týdny jdu nanovo. Na nákupu během pracovního dne, abych pak nesla domů tašku, jsem nebyla ani nepamatuji. Dříve jsme jezdili jednou za čas do supermarketu, nyní již pár let využívám možnosti, aby mi nákup přijel domů. Pak jsem hodně omezila věci, které nosím v kabelce. Mám již jen malinkou peněženku, protože karty mám v mobilu, cash skoro nenosím. Nenosím těžkou knihu, mám lehkou čtečku, mám na krátko účes, nepotřebuji hřeben. Deštník si vezmu, jen když hlásí předpověď déšť - ne že bych někdy nelitovala :-). Dříve jsem nosila taštičku s léky, šminkami, flashkou. Nic takového. Když bude nejhůř, Ibalgin někdo po ruce bude mít, vše ukládám na cloud, šminky před den jsem nevytáhla ani napamatuji. Mám ráda velké kabelky, ale nosím ji poloprázdnou. Prostě nalehko :-)
Peppa 133447
12.9.2023 13:03:37
Líčím se denně, v létě přecházím na bb krém, po zbytek roku krém a make-up. Plus tužka, stíny, řasenka, tvářenka.. V práci kabelce mám kosm. taštičku s pudrem, rtěnkou, atd, takový minimum.. pokud se začnu lesknout, což je zpravidla jen na nose, odsaju ubrouskem, přepudruju. A vlastně pokaždé když jdu na wc, mrknu na sebe do zrcadla, jestli to něco nepotřebuje.. Ale rozhodně se v práci nikdy celá neodličuju nebo nelíčím od nuly. Občas si v práci po obědě vyčistím zuby, v šuplíku mám kartáček, pastu, vložky, hřeben.. Ale kdybych chtěla, můžu se tam i osprchovat, v létě se to hodí :-) Navíc jsem tam dost často sama, takže to nikoho neobtěžuje.
Možná zkus vyměnit nějaké přípravky, třeba ti úplně nesedí..
Dari79 114243
12.9.2023 13:01:33
Základní sadu mám v kabelce, v kanceláři (v koupelně) komplet celou sestavu (od komplet šminek, přes parfémy, manikúru, po suchý šampon).

Když vím, že se za den nepotkám s klienty (např. dnes, když dělám jen papíry), tak se ani ráno nelíčím... Kdyby se náhodou někdo objednal přes den (volal, že se staví), snadno to v koupelně pořeším. Ale já nejsem na takové ty "youtubové" make-upy, kde si musíš na obličej naplácat pět různých barev, pak to smíchat, oči vymalovat jak omalovánku a tak. (pudr-řasenka-stíny-lesk na rty - to je otázka pár minut).

Když jedu na druhý konec republiky na jednání, tak se většinou také ráno nelíčím a nalíčím se až v autě věcma, co mám v kabelce..., samozřejmě vč. kartáče na vlasy, i miniparfému...

Jezdím teda do práce autem, takže o to je to snazší.

A WC s koupelnou je naše, pro klienty máme druhý, takže to, že tam máme celou ženskou koupelnu, tak nikdo neřeší... Každá tam máme svoje místo, samozřejmě všechny nepoužíváme stejný antiperspirant a tak. Takže jo, vypadá to tam jak v drogérce...
Girili 117849
12.9.2023 13:01:12
Btw. jaký byl původní název tématu?
[<<Předchozích 500] Názory 501510 z 11910  [Dalších 11400 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.