| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Ostatní : Kosmetika

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 510] Názory 511520 z 11910  [Dalších 11390 >>]
Girili 117849
12.9.2023 13:00:23
Dobré téma. Vložila bych do toho ještě v ranním shonu školkáčka, který mě v zápalu boje při čištění zubů ještě ráno poprská pastou na nalíčený obličej, poté mi pokope šaty nebo nohavice a pošlape čisté boty.

Podle mě je toto taky schopnost, se kterou je třeba se narodit. ~d~

Mám pár kousků nemačkavých šatů, které hodím do batohu, když někdy jedu do práce na kole, ale většina mého šatníku by přepravu v batohu nedala v nositelném stavu. Přepravovat šaty na ramínku MHD si neumím představit a s bytím za dámu se to vylučuje. Autem do práce nejezdím z více důvodů. V práci máme sprchu a obličej si namaluju po příjezdu na kole komplet znovu. Je to celé ale časově náročnější, takže na kole nejezdím často.
Když jedu MHD, tak s sebou nosím jen make-up a odpoledne obličej trochu opravuji, linky nepoužívám a řasenka se mi nastěstí neroztéká. Za super upravenou dámu ale rozhodně nejsem. Navíc mám šílené neupravitelné vlasy...
Čumča. 160024
12.9.2023 12:56:40
Stáňo, v klidu, co se stane na workshopu, to zůstane na workshopu~:-D

Monika 123907
12.9.2023 12:55:21
Stáňo, když tam budeš jediná žena, tak budeš bezkonkurenčně krásná v každém případě ~;)
Len 108740
12.9.2023 12:53:02
Londynanky normalne jezdi MHD ve sportovnich botach, do kancelare maji prezuti. Ja treba podpatky nenosim vubec a nic mi to neubira, ono vlastne uz spousta zen podpatky nenosi. Velka vetsina se ani viditelne nemaluje, ja delam pravidelne jen oboci a rasy, protoze jsem svetla. O plet se snazim starat tak, aby byla ok, takze serum, krem, spf. V zime bb krem, make up vyjimecne. Vlastne mi staci byt cista, vonava a v ok padnoucim obleceni. V mem pripade je nejtezsi nemit resting bitch face, protoze to vsechno hrozne zmeni a nepomuze naprosto zadny makeup~t~
Stará husa 154854
12.9.2023 12:52:57
Nejsem dáma, protože se nelíčím. V mládí pouze na ples nebo do divadla, ale make-up jsem měla na sobě jen jednou v životě, když mě kamarádka přemluvila na jakousi předváděcí akci, byl to velmi nepříjemný zážitek. Tak nějak mám pocit, že nalíčením svůj vzhled nevylepšim a je mi nepříjemné mít ty barvičky na sobě a neustále se hlídat, abych si třeba neprotřela oko nebo nepřejela rukou pusu apod. Jsem zvyklá si neustále sahat na obličej. Ženy se mi líbí spíš přírodní, nenalicene, nebo jen velmi decentně. A co se týče sukni a podpatků, v mládí jsem je běžně nosila a normálně v nich chodila, nohy mě nebolely, po čtyřicítce jsem pomalu přešla na kalhoty a boty bez podpatku a dnes v 64 si nedovedu představit, že bych si vzala boty s podpatkem.
Inka ..|-.|-.-|.- 141843
12.9.2023 12:52:07
Používám krémový pudr, řasenku, rtěnku. A ano mám to 2x doma i v práci i parfém si kupuju 2x. Lodičky mám v kanceláři ve skříni, potřebuju málokdy, nemáme dress code a nepracuju s klienty. Do práce chodím pěšky, jdu tak rychle (pomalu), abych se nepotila. Ale mně je stejně pořád zima, tak to není složitý.
Stáňa * 7932
12.9.2023 12:51:20
Dobrý téma vzhledem k tomu, že za čtvrnáct dní jedu na velký, několikadenní workshop, kde bude 12 managerů, včetně nějakého našeho vice prezidenta, z celého světa, a já jediná ženská.
Moc se mi nechce mít kabelku plnou šminek. Normálně používám jen make-up, tužky na oči a řasenku.
Holt budu muset oslnit znalostma a moc si to nebrat ~t~
Čumča. 160024
12.9.2023 12:45:18
no, já fakt byla kropenatá, to jsem viděla i já, ale bylo mi to na pláži s dětma nějak jedno - se budu kvůli Chorvatům malovat do moře, ne?~:-D

plus přesně jak píšeš, odrosty jako blázen, vlasy měly zrovna růstovou fázi, takže to bylo fakt fest vidět, navíc byly zničené od soli - no ale aby se celý první večer opakovaně dusil smíchy~q~, to už bylo teda zu viel~:-D

a brýle měl bohužel zrovna nový, takže aktuálně přesné dioptrie~:-D
susu. 129001
12.9.2023 12:45:14
No, líčit se nelíčím, tento problém padá.
Jinak se v práci běžně přezouvám, našla jsem si přezůvky, které považuju za neutrální, teda ani papuče, ani lodičky a jsou pohodlné.
V sukni chodím v létě běžně.
Hřeben nosívám s sebou, ale dřív jsem i jeden mívala v šuplíku v práci.
Pořídila jsem si miniflakon voňavky, nosím v kabelce.
A jo, občas dobíhám bus se šátkovou sponou nebo něčím podobným v hrsti a doupravím až je čas.
A strašně mě vytáčela jedna holka tady, z jiné firmy, wc jsou společná, co vždy obsadí prostor, na mobilu jí vyhrává nějaká blbost a ona se před zrcadlem kompletně líčí a češe a převléká. Opravdu dorazí s kufýrkem a dá se do gala. To mi teda vadí, protože já tam pak nemám soukromí ani v té kabince, vše slyší a je tam dlouho.
Koníček mořský 156666
12.9.2023 12:36:00
Ráno se taky líčím - t.j. oči - stíny, linka, někdy řasenka a obličej - krém, make-up, rozjasňovač, tvářenka. Nehty si lakuju sama. Do práce nosím jen stíny a tužku na oči pro případné opravy a lak na nehty, kleštičky a pinzetu. No vydrží mi to celý den - make-up mám normální až do odlíčení. Nesahám si na obličej ani na oči. Oči si jen v průběhu dne doupravím.
Sukně a podpatky nosím taky, nemám ráda nízké rovné boty, pokud nejdu do přírody. Kupuju si boty elegantní, zároveň pohodlné - podpatky širší, aby se na nich dobře chodilo. Klidně 8 cm. Někdy klušu po městě na pochůzkách, řídím apod., umím to v pohodě na podpatkách.
Ale je fakt, že nemám ráda shon, stres a chaos, snažím se být celý den v pohodě, aby se mi nic nerozmazávalo a neteklo. Takže to dámy asi dělají tak, že jsou celý den za dámu.
[<<Předchozích 510] Názory 511520 z 11910  [Dalších 11390 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.