Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 | 39806 |
|
|
12.9.2023 12:34:44
"že prý vypadám, jako by mi bouchly kamna"
to je teda lump... já se letos na dovolené opálila nějak podivně, naskákaly mi na obličeji světlejší a tmavší fleky, vypadá to, jako bych se opalovala přes maskáčovou síť a navíc mi zůstaly neopálené drobné vrásky kolem očí... k tomu mi slunce a mořská voda vyžraly barvu z vlasů, takže vypadám jak špatně odbarvená, moje koleno dostalo zase zabrat, takže lehce napadám na jednu nohu - no z fleku bych mohla vyrazit na hlavák s kloboukem a možná bych vyžebrala víc, než vydělám v práci... a když jsem tak naříkala nad svým zjevem, muž se na mne láskyplně podíval povídá "neblázni, jsi krásná, sluší ti to, žádné fleky ani vrásky nevidím" no a po chvilince dodal "no teda víš, že já taky ho.no vidím, ale neboj, ty brýle si pořizovat nehodlám" (oba víme, že jeho odmítání brýlí, které by fakt potřeboval, udržuje naši lásku ) |
| Čumča. | 160024 |
|
|
12.9.2023 12:26:14
jinak, máto, k té chytlavosti
![]() nejsem dáma, kdybych byla, dělala bych "to" asi normálně, jako dycky ![]() |
| Čumča. | 160024 |
|
|
12.9.2023 12:21:04
"Pokud se narodí s obličejem do bledězelena, skromně to přijme a činí skutky milosrdenství."
wer , obličej do bledězelena mám já, a když už to skutečně není koukatelné, řeším to make-upem, ale jen občasloni jsem se opálila v Chorvatsku, kde jsem byla výjimečně tři týdny, byla jsem najednou karamelová jako cikán (političtí korektorové prominou) a ještě kropenatá - manžel dostal záchvat smíchu, když mě spatřil, pitomec , šli jsme na večeři, a on se stále zas a znovu dusil smíchy , že prý vypadám, jako by mi bouchly kamna![]() |
| máta | 14884 |
|
|
12.9.2023 12:13:56
No a už mám změněný název tématu :-( ach jo, jak to pak má být chytlavé?
|
| máta | 14884 |
|
|
12.9.2023 12:06:13
Wer
Dávám se na skutky milosrdenství ![]() |
| Monika | 123907 |
|
12.9.2023 11:56:38
Nejsem dáma v tvém podání, tj. k makeupu se nevyjadřuju. Pokud jde o to teoretické chození do práce pěšky, pak při nároku na make up a podpadky lze příslušnou obuv nechávat v kanceláři a část oblečení též (sukně, sako ...), menší součástky přenášet v batohu (ideálně bych řekla místo toho netebooku, který by mohl taky bydlet v kanceláři v rámci psychohygieny, ale chápu, že to možná není tak jednoduché). Líčit se holt až v práci (přijít o těch 15 minut dřív). A jet autem nebo hromadnou dopravou jen třeba 1-2 x týdně, kdy přesuneš ty sukně a spol? Takhle to dělá manžel, který jezdí (pokud je hezky tak cca 3x týdně) do práce na kole. Má v kanclu cca dvoje kalhoty, několik triček a košil (a ručník) a v ty dny, kdy jede autem, převáží špínu domů a čisté zase tam ...
|
| wer | 81075 |
|
|
12.9.2023 11:52:30
No, jenže dáma se nelíčí. Pokud se narodí s obličejem do bledězelena, skromně to přijme a činí skutky milosrdenství. 🙂
Chce to asi nějakou stabilnější kosmetiku, vychytat co vyhovuje a výdrží. Sukně a šaty se nosí k lecjakemu typu bot, třeba i k teniskám. A mám i roztomilé pohodlné balerínky. Hlavní asi je že někdo se se schopností vypadat pořád krásně upraveně , svěže, už narodí. Moje dcera to umí, já ne. |
| Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 | 39806 |
|
|
12.9.2023 11:51:57
já vidím cestu v minimalismu
![]() nepoužívám make up ani pudr, pouze linky v tužce, řasenku a maximálně pudrové stíny a to vše jen občas, takže když už to použiju, jsem rázem za dámu ![]() na wc v práci mám setrvale taštičku se základním minimem (vložka, tampon, vlhčené ubrousky, minikartáček a minipastu, mezizubní kartáček, zrcátko, pinzetu a miniparfém (vzorek svého parfému) a k tomu vedle taštičky hřeben - pravda, mám výhodu téměř mužského kolektivu v kanceláři, takže na dámské wc chodím jen já, kolegyně a výjimečně nějaká nepravidelná návštěvnice a máme tam prostor na parapetu okýnka) jinak v kabelce mám obvykle taštičku s řasenkou, tužkou na oči a zrcátkem, takže nalíčení mohu praktikovat kdykoliv ![]() jinak pokud se ti makeup roztéká, řekla bych že je problém v přípravku nebo v použitém množství... takže bych doporučila použít nejprve nějakou dobrou podkladovou bázi, pak minimum makeupu (nebo nějaký ten bb, cc apodobně), linky spíš v tužce než tekuté a řasenku případně voděodolnou.. jinak za časů dávno minulých, kdy jsem potřebovala být za dámu v práci téměř denně, měla jsem běžně sadu oblečení a jedny lodičky v práci, lak i odlakovač na nehty, pilník a kleštičky, stejně jako všechna líčidla a kosmetické ubrousky na odlíčení - dnes na to stačí i různá cestovní balení, odličovač jako vlhké tampónky v krabičce a podobně) |
| máta | 14884 |
|
|
12.9.2023 11:38:42
Holky, jak to děláte, abyste byly po celý den upravené (a, ehm, krásné ;-) ) - po celý běžný pracovní den, který zahrnuje ranní shon, dopravu MHD, práci, nákupy a jiné pochůzky ...?
Dávám téma do kosmetiky, ale není to jen o tom. Jde o to, že se ráno doma "načančám", obleču, nahodím batoh či jiné zavazadlo (těžké, ptž s notebookem) a vyrážím na (45 min) cestu do práce. Po příchodu lehce upravím a je to OK cca do oběda. Po obědě (a úplně nejhorší to je, pokud si dám teplé jídlo), mám makeup rozteklý, celá se lesknu, linky a řasenku rozmazané a ideální by bylo to celé smýt a nalíčit znovu. A co je s tím za problém? Zaprvně bych musela mít asi celou dvojí sadu šminek (nebo to tahat celé s sebou?) a to je odličovač, krém, makeup, pudr, tvářenka, linky, řasenka ..., za druhé to chvilku trvá (15 min?) a na toaletě není tak úplné soukromí ... Děláte to někdo? (a to ani nemluvím o zdravější variantě urazit část cesty pěšky, tzn v něčem sportovnějším, to bych se musela i převlékat a přezouvat, a jak bych dopravovala do práce to slušnější oblečení ...?) Pracuju v kanceláři, ale klienty nepotkávám, tzn. jde spíš o můj dobrý pocit. Ráda bych byla za dámu v sukni a na podpatcích ... ale nějak mi to pořád nejde sladit. P.S.: těm, co neřeší a jsou spokojené bez líčení a podpatků to upřímně přeju, docela závidím, ale není to pro mě cesta. Zatím. |
| Peppa | 133447 |
|
24.7.2023 10:22:37
No možná to je problém, ale vcelku lehce řešitelný. Na rozdíl od melanomu. Navíc stačí opravdu pár desítek minut na slunci k tomu, aby člověk vitamin D získal. Já se třeba kromě obličeje, kam si dávám 50 už v koupelně, mažu až na pláži, takže za tu cestu po slunci už něco nasbírám. Pak se namažu 30 a stačí mi to po celý den (Vichy), jsem ve stínu, na slunci vždycky jen uschnu. Po týdnu u moře s tímto režimem jsem lehce opálená.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.