Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Enko | 11587 |
|
|
21.7.2023 14:01:28
Kremy a mleka z DM pouzivam uz roky. Letos jsem mela take, neco z oranzove rady, neco z bile(sensitive) a bylo to v pohode.
|
| Lenka Pražanda | 128023 |
|
21.7.2023 13:46:24
Já nedám dopustit na toto: https://www.benu.cz/sun-bronz-opalovaci-maslo-of20-s-argan-olej-200ml?
Na rozdíl od mléka se lépe nanáší, nelepí, neteče a celkově je příjemnější. Nejhorší je cokoliv ve spreji. Při nanášení to lítá na všechny strany a musíš dávat pozor na písek ![]() |
| nebeska | 90979 |
|
21.7.2023 13:44:01
Par let nazpet se mi zacala delat slunecni alergie na krku, pouzivam Eucerin sun allergy protect a jsem spokojena. Na oblicej pod makeup mam Eucerin proti pigmentovym skvrnam, ale na ten si tedy davam.i normalni krem, je to po namazani takove suche. A mame take Eucerin sprej, to je docela prakticke.
|
| Martina, 2 kluci | 15942 |
|
|
21.7.2023 13:19:14
Už mnoho let Eucerin transparentní olej 50+ ve spreji, vodeodolny.
Ani kluci neprotestují, protože nedělá vrstvu, nemastný, stříká to sprej, pohoda. |
| Latté | 157222 |
|
|
21.7.2023 13:08:13
Kaipo, je. Ale jak říkám, doteď jsem s ní byla léta letoucí moc spokojená a mám ji taky na tu druhou dovču už nakoupenou...tak se snažím věřit, že to byla jen náhoda nebo prostě bylo opravdu extrémní vedro a nějak to ta mléka nedala (bylo kolem 35 st ve stínu, možná i víc....i když to jindy bývá taky....nevím, čím to...).Jsem sama zvědavá, jak se budou chovat ty další kusy, které mám...ale pro jistotu přibalím asi i ještě něco jiného, ať to nemusím kupovat tam...
|
| neznámá | 91073 |
|
21.7.2023 13:05:40
Mám ráda Biodermu, ale špatný mi nepřijde ani Uriage z Maxe.
Pro sebe dávám přednost oleji, lépe se roztírá, kupodivu nezanechává mastný film a mám pocit, že se i lépe pere z oblečení. A pro děti už mnoho let dětskou Biodermu. |
| LadyP | 42915 |
|
|
21.7.2023 13:00:03
Nejradši mám Niveu.
|
| Kaipa | 98564 |
|
21.7.2023 12:58:51
O jakou kosmetiku se jedná?
Používala jsem Uriage, Daylong, loni mi někdo poradil oranžovou řadu z DMka a byla jsem spokojená. Doufám tedy, že to není ono. V úterý odlétáme a mám nakoupeno. |
| Silvie+dva kluci | 103202 |
|
|
21.7.2023 12:31:02
Teď jsem v Chorvatsku vyzkoušela opalovaci mlhu od Uriage OF 50 a dobré. Nižší faktor používám jen na nohy, mela jsem 30. Ta mlha mi přišla fajn v tom, že jsem nebyla mastná a neměla jsem špinavé saty od krému. To se mi občas stávalo. Opálená jsem.
|
| Latté | 157222 |
|
|
21.7.2023 12:11:28
Podělte se se zkušenostmi s opalovacími krémy, mléky, atd.? Co používáte za značky a jak se Vám osvědčily nebo neosvědčily? Já používám léta letoucí (opravdu snad desítky let) mléka z jedné známé drogerie - levná a až do letoška jsem s nimi byla vždy spokojená. Nedělá se mi z nich sluneční alergie (narozdíl od mnoha jiných zvučných značek podstatně dražších), vydrží dlouhý pobyt ve vodě, nevadí jim být v tašce v horku na pláži (tedy do letoška nevadilo) nebo v přehřátém autě při výletech a celkově jsou fajn, k moři používám 30F a stačí bohatě (a to se špatně opaluji,jsem bílá jak vápenka a bez namazání se hned spálím...ale cíleně se nikdy neopaluji, to jen co člověk pochytá ve vodě, po cestách atd.), ke konci pobytu nebo lépe se opalujícím členům rodiny stačí i 20F.
Ovšem letos se mi opakovaně po pár použití u opalovacího mléka stalo, že se prostě jakoby ty složky od sebe oddělily (vrstva mléka a jakéhosi oleje), roztřepat znovu pořádně již nešly, když jsem se tím pokusila namazat, tak se to pořádně nevstřebalo a mám pocit, že ani nechránilo. Pravda, vedro bylo pekelné, ale to bývá jindy taky a nic takového se nestávalo...teď se to stalo po půl dni u vody, kdy bylo mléko v plážové tašce. Den předtím bylo to mléko OK, další balení vpočátku také OK, po otevření a namazání se další den totéž. Tak šly do koše...Snažím se věřit, že třeba šlo o náhodu, nějaká špatná šarže nebo i jen pár jednotlivých výrobků se nějak nepovedlo...ale taky se mohla nějak zhoršit celkově kvalita těch mlék, čert ví... Vzhledem k tomu, že nás čeká ještě jedna dovča a ta narozdíl od této první, která byla spíše cestovací, šlapací, poznávací, bude více válecí u snad poloprázdných či zcela prázdných pláží, zato hodně vyhřátých, tak zvažuji, zda k již zakoupeným mlékům mé oblíbené značky nekoupit jěště něco dalšího,zcela jiného, kdyby se i u dalších balení problém opakoval. S čím máte kdo jaké zkušenosti? Dík. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.