Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Beat | 107867 |
|
|
14.2.2023 13:15:52
lampetro, MOC díky!
|
| lampetra | 25845 |
|
|
14.2.2023 13:06:44
Mám dobrou zkušenost zde: https://www.facebook.com/petravizazistkapetra Petra Kozaczkova - v Karlíně. Opravdu přírodní líčení (maskování).
|
| Beat | 107867 |
|
|
14.2.2023 13:01:11
No, moje kosmeticka je jinak schopna, ale tohle neumí úplně podle mých představ.
Jinak ti rozumím. To, co ty potřebuješ, už mám léta zmaknute. Mám, v tomto velice schopnou kamarádku, která mi to naučila. Vim přesně, co mi sluší. Barvy, silueta, střihy. A i v čem je mi proste dobře. Já jsem takový chameleon. Baví mi s oblečením hrát. A navíc, mám dceru, která ma na to oko. Ted jsme byly spolu v divadle, a rekla jsem ji, ať mi vybere oblečení. A nakombinovala mi k sobě něco, co by mě nenapadlo!! Dlouhou , satenovou sukni v barvě slonove kosti a k tomu vlněný svetr tyrkysovo zelené barvy. Nebo možná bledy mentol. Takové mám oči. No k tomu temné modré až černé italské mokasiny, hodně zajímavé boty, co mam rada… a cítila jsem se TAK dobře. Vyloženě mi to sedlo, přestože to pro mě byla materiálově divná kombinace. A byla jsem za to rada. Bylo to takový fresh. Nic usedleho. Ale ona se sama moc nelici, takže v tomto mi dcera nepomůže. No nic zásadního. Nějak se prišmrcnu ![]() |
| Martina Bergerová | 70170 |
|
14.2.2023 12:43:29
Beat, zmínila jsem to proto, že tohle potřebuju já, takto komplexní služby, ale odvahu na to nikdy nenajdu.
![]() A co považuješ na líčení za takovou alchymii? Jakákoli schopná kosmetička ti krok za krokem může postup nalíčení natočit (nastavíš si třeba selfie tyč s mobilem) a ty si doma přehraješ záznam s jejími komentáři ![]() |
| Beat | 107867 |
|
|
14.2.2023 12:27:06
Martas vim, to nepotrebuju.
|
| Martina Bergerová | 70170 |
|
14.2.2023 12:16:48
Beat, ono s tím souvisí i vlasové barevné poradenství (střih, odstín) a styl oblékání (střihy, barvy)... Někde jsem viděla inzerát na takové služby, probere šatník, navrhne úpravy oděvů, optimální kombinace a doplňky a vyrazí se společně na nákupy
![]() |
| Inka ..|-.|-.-|.- | 141843 |
|
|
14.2.2023 8:40:17
Nevím jak dnes, dřív existovali. Byla jsem na takvém víkendu několikrát
|
| Beat | 107867 |
|
|
14.2.2023 8:25:55
Mate někdo tip? Nemyslím na určení typu. To vim. Ale někoho, kdo mi nauči se namalovat. Přirozený , nenápadný, avšak lehce maskovaci způsob.
. Doteď mi stačilo moje frk, mrk.. Ale je potřeba, nějak postavit k zubu času. Mmch. Jsem si říkala, ze nechápu, proč neexistuji služby typu: naučím vás vyfoukat si dobře vlasy, naučím vás, dobře se namalovat. Ptž já nechci namalovat! Já chci, abych se to pod dohledem naučila sama. A dobře. |
| Federika | 14090 |
|
|
13.2.2023 20:53:29
Na víčka používám ráno studenou čajovou lžičku
![]() Krém žádnej,pálelo by mě oko. |
| Len | 108740 |
|
|
13.2.2023 20:32:40
Weleda ruzovy ocni krem, mivam obdobi, kdy ta vicka nakremovat musim, hlavne v obdobi senne rymy a tenhle krem mi vubec nevadi ani na vicka, pouzivam ho uz tak 15 let.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.