Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Dooly. | 12201 |
|
|
13.10.2022 7:33:06
to nevim, ale neco v nich je,co mi nesedi
mam sklon k suche pleti a atop ekzemu a po jejich gelu na myti obliceje se mi udelal ekzem na tvarich a po nocnim kremu mi otekla a zcervenala vicka oci koupila jsem si to minuly mesic,pouzila parkrat a muzu to vyhodit..pritom jsou dost drazi jsem z toho dost prekvapena a rozladena |
| Marie-Ellena | 98850 |
|
|
13.10.2022 7:20:15
DObrý den, nevíte někdo, jak je na tom kosmetika Mary Kay se silikony, parabeny atp.?
|
| Paz | 28854 |
|
|
21.9.2022 11:28:46
Kakoma na Praze 4 má masérku a kosmetičku v jednom. Ceny na Prahu slušné.
|
| angrešt | 114837 |
|
17.9.2022 11:21:05
kombinaci masáží a kosmetiky nevím, ale na dobré masáže za velmi dobrou cenu můžu vřele doporučit Novidu - nevidomé a slabozraké maséry, mají dvě provozovny, jednu v Řepích, druhou (tu neznám) někde na Chodově. V řepské masíruje i jedna moje kamarádka :)
|
| K_at | 121378 |
|
16.9.2022 18:45:08
Nemáte prosím tip na příjemný a dobrý salón v Praze, kde dělají kosmetiku i masáže? Jako dárek. Ale nikoliv masáž za 5000 atd. To nedáme.
![]() |
| Dvoumama | 159074 |
|
1.8.2022 15:38:01
Nobilis mateřídouskový krém na obličej já, akne krém i čistící pletovou vodu syn
|
| boba007 | 132081 |
|
1.8.2022 10:00:58
Bio kosmetiku používám velmi ráda. Napříč značkami, spíš ty levnější či středně drahé varianty. Většinou si na biooo.cz hledám podle toho, co zrovna potřebuju (pleť, stíny, mýdlo...), když mi přípravek fakt hodně vyhovuje, tak hledám znovu přímo ten a dostanu se třeba i na jiné stránky než biooo.cz a tam si doobjednám i další produkty, co potřebuju, dle jejich nabídky.
Používám hlavně: mast na/proti opary Atok herpason deodorant 24 h crystal krém na obličej - proti červeným pupínkům apod.: Argital crema echinacea SOS kůra pro posílení nehtů od Kvitok krém na obličej denní od Kvítok nějaký rozjasňovač tekutý (nevím z hlavy značku) růžovou vodu ve spreji levandulovou pleťovou vodu (většinou Nobilis) či jiná pleťo BB nebo CC krém na světlou pleť (Madára apod.) Hibiskiss místo rtěnky arganový olej na obličej od Zahir šlehaný krém na obličej od Kvitok (používám občas na noc) oční krém (Mossa nebo Wow od laSaponaria) oční stíny Sante další dekorativní kosmetiku dle akt. potřeby barev a nabídky (třeba puroBio apod.) korektor na pleť (dle nabídky zrovna) |
| Kopřiva Dvoudomá | 34182 |
|
|
1.8.2022 8:54:32
Čistý mandlový olej na čištění pleti (oil cleansing).
Sérum s niacinamidem a zinkem od LaSaponaria, kvůli rosacee. Čistý růžový hydrolát na hydrataci. Čistý šípkový olej na konec. Zatím nejlepší pleť, co jsem kdy měla. A to jsem nikdy oleje nepoužívala, jako atopik. |
| luthienka | 77117 |
|
|
31.7.2022 20:12:51
Dr Hauschka. Tedy používala jsem dlouhodobě, když jsem byla finančně za vodou. I jsem chodila každý měsíc na jejich ošetření - hodinu a půl nebo 2 hodiny trvající “rituál”. Byla jsem moc spokojena. Pouzivala jsem čisticí mléko, čisticí krém a tonikum, pripadne krém. Občas něco teloveho.
|
| Silvie+dva kluci | 103202 |
|
|
31.7.2022 17:04:27
Se značkou Nobilis mám dobré zkušenosti, mam od nich oční arganový krém, pomadu na rty. Prodávají i vzorky na zkoušku.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.