Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Len | 108740 |
|
|
12.6.2022 11:43:53
Mate tip? Pristi tyden jedu do centra, tak to budu moci nekde ocichat
Mam radsi sladsi vune, muj bezny denni je Viktor & Rolf Flowerbomb, pripadne Paco Rabanne Lady Million, hledam neco lehciho, letniho. Bohuzel po detech uz nemuzu mit moc citrusove parfemy, nejak mi spatne reaguji i s mirnym pocenim, takze na leto nejsou pouzitelne. Konecne se mi po covidu uplne vratil cich, tak to chci oslavit ![]() |
| katyn | 100343 |
|
|
7.5.2022 10:55:06
Chci se zeptat, zda tady má někdo zkušenost s touto slovinskou kosmetikou. Já během chorvatské dovolené nutně potřebovala krém na ruce a v klasických potravinách v regálu po "něčem" šáhla. A zjistila jsem, že to je nej krém který jsem kdy měla. a paradoxně vyšel asi na Kč 60,-. koukala jsem na jejich stránky a zvažuju, že si toho zkusím koupit víc. mají různé řady na všechno možný na našem těle. i krémy se zlatem. tak mě jen zajímá, že to třeba někdo zná a objednává na netu. díky :- )
|
| Federika | 14090 |
|
|
23.2.2022 21:29:28
Tinity,
díky, mrknu. |
| Tinity | 69200 |
|
23.2.2022 19:22:04
Já používám na červené žilky a citlivou pleť značku Nobilis Tilia - mají tam speciální řadu, krém a masku na červené žilky. Používám asi 3 měsíce a řekla bych, že pleť se mi zklidnila a žilky určitě nové nevznikají (aspoň si to myslím) ačkoliv pleti dávám zabrat - střídání zimy a tepla apod..
Kombinuji s protivráskovou péčí a hydratační péčí od jiných značek. |
| Federika | 14090 |
|
|
23.2.2022 19:13:58
Agnieszko,
a který krém od té firmy jsi konkrétně měla? Mám v zimě extrémně suchou a šupinatou pleť, k tomu červený tváře s rozšířenýma žilkama. Taky už nevím, co bych na sebe naplácala. |
| sourir | 141922 |
|
22.2.2022 18:58:10
Masku neporadim, ale na ta sucha a zacervenala mista se mi udelala pod rouskou a pomohlo mi vysadit veskerou kosmetiku a prestat se licit. Pouzivala jsem jen jarisovu vodu a postizena mista si lokalne mazala kremem Perioderm, rano a vecer. Zbavila jsem se toho asi za 2 mesice. Kupodivu plet nebyla sucha, ani kdyz jsem ji vubec nekremovala.
|
| Fridolína | 56654 |
|
|
22.2.2022 18:25:24
V prosinci jsem si koupila pleťový balzám s chrpou polní na obličej, příjemně mi voněl po levanduli. Zbytky balzamu jsem si rozetřela po mých atypických rukou a kupodivu se uklidnilo zarudnutí i svědění. Takže bych zkusila něco podobného, žádný sebedražší produkt z lékárny nebo i eshopu mi takhle nepomohl. Vyrábí se v Beskydech.
![]() |
| anemon | 100064 |
|
|
22.2.2022 7:57:48
Masku tedy nemůžu žádnou, to neporadím.
|
| anemon | 100064 |
|
|
22.2.2022 7:56:29
Mám sklon k exému a začervenání, používám Dexeryl ve větší vrstvě na noc. Uleví od pnutí a svědění. V zimě kombinuju s olejem, teď mám jojobový, ale asi byl lepší malinový (Renovality) - obojí je nutné vtírat do vlhké pleti.
Na zakrytí používám minerální make-up v pudru, o tom už se tu psalo, je to jediný, co pleť nezhorší. |
| Agniezska | 123320 |
|
|
21.2.2022 16:36:19
Pokud mas par tisic navic, doporucuju zainvestovat do Inlight od Buorganica. Mne to zachranilo plet. Drti me jen ta cena, jinak to povazuji za zazrak. Navic neobsahuje zadne skodlive chemicke slozky.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.