| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Ostatní : Kosmetika

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 720] Názory 721730 z 11910  [Dalších 11180 >>]
holkamodroočka 156337
17.12.2021 13:52:11
Vítr z hor, pod jakou značkou je k dostání v ČR? Každé léto se spálím..
Vítr z hor 100046
17.12.2021 13:37:46
Na spáleniny od slunce mi nejlíp zabral aloe vera gel z Kréty. Pak ho přestali vyrábět, až nedávno jsem zjistila, proč. Mezitím ho totiž začal prodávat kdekdo ve velkých baleních za pár šupů. A funguje to!
Vítr z hor 100046
17.12.2021 13:36:22
Také mě zaujalo máslo! Dnes jsem vezla dítě k dr., cestou jsem prolezla pár nadějných obchodů, jestli to máslo seženu. Neměli nikde, nejdivněji na mě koukali v místním odpíračském biodoupěti (= všichni bez respirátorů, pro lidi s respirátory mají vyhrazený nadřazeně-pohrdavý pohled).
Nakonec jsem koupila něco jiného (v tom doupěti jako obvykle nic). Aspoň mám zas pár dárků.
libik 142094
17.12.2021 9:56:46
jééé, to je hezká inspirativní diskuse, děkuji všem za úvod do sprcháčových tajů, hodlám se tomu v budoucnu věnovat na plný plyn

~x~~x~~x~

Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 39806
17.12.2021 9:45:49
"Od té doby mi dcera pravidelně shání další balení přes svoje kamarády "

super, že se jí to daří ~R^ ~:-D
já si takhle v barceloně koupila krém na spáleniny od slunce, nějaký obyčejný v supermarketu, byl úžasný, krásně chladil, okamžitě po nanesení byla cítit úleva... bohužel už jsem ho pak nikde nesehnala, ani na netu jsem ho nikde nenašla ~7~
letos jsme se s mužem spálili oba zase a jen jsme smutně vzpomínali - žádný jiný tak pěkně nepomáhá... shodli jsme se, že snad do té barcelony pojedeme znovu už jen pro ten krém ~t~
babi_ 48341
17.12.2021 9:41:53
Monty, mám podobnou storku s tělovým mlékem z ubytování v Japonsku. Byl to první výrobek, který mi po letech zjemnil zdrsnělou kůži na stehnech (patrně původně způsobenou dlouhým položení nb, pak už se to drželo, i když jsem si na nb dávala pozor). Neodebrala jsem ho tedy z té koupelny domů (nebyla to ta minilahvička, ale normální balení), ale vyfotila a snažila se koupit v místě. To se podařilo, ovšem pozor! byl to jeden z nejlevnějších výrobků toho druhu - v obchodě vše za 100 ¥ (nebo 200? tak nějak... je to už pár let). Od té doby mi dcera pravidelně shání další balení přes svoje kamarády ~x~ Super věc takřka bez vůně, akorát konzistence, nezanechává stopy, dlouho vydrží, funguje, prostě ideál ~:-D
Marika Letní 140743
17.12.2021 9:26:11
"aktuálně používám biodermu atoderm olej, a ten je snad nekonečný :-)"

jo je to obří butylka :-)
Inka ..|-.|-.-|.- 141843
17.12.2021 8:55:55
Jednou jsem se osypala po jahodový pěně do koupele z NDR . Od tý doby nic.
Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 39806
17.12.2021 7:20:31
no sprchové máslo se mi líbí, vůně nabízejí krásné, ale jak to je pak s používáním? nezdrcne se po čase? teplem, vlhkostí? a hlavně to do něj pokaždé saháš mokrou rukou? přiznám, že to mi vadí i u krémů a mnohem raději kvůli tomu volím tuby nebo pumpičku... jediné, kde to strpím, je nivea, ale i tu kvůli tomu kupuju to nejmenší balení ~:-D
Vítr z hor 100046
17.12.2021 6:35:10
Pouzivas primo tohle? Nezesvetluje ti pokozku? U tohohle konkretniho mydla to obcas nekde uvadeji a zrovna mne by se to moc nehodilo (jsem bleda celorocne, snadno se spalim a zesvetlujici pripravky muzou podporovat citlivost na slunce). Nevim, jestli tak pusobi to drevo, co v nem je, ta troska citronu - nebo jestli je to obchodni trik. Cetla jsem slozeni nekolika cernych africkych mydel a dost radikalne se lisi, tohle je zrovna takove sympaticke a rada bych ho zkusila. Spolecnou maji tahle mydla tak maximalne barvu, vetsinou je to obyc mydlo v cerne barve.
V Latinske Americe se proda cokoliv, co (pry) zesvetluje, dokonce i u me na zahrade lidi otrhavali sedmikrasky, aby se vybelili, takze je klidne mozne, ze to zesvetlovani je jen kec.
[<<Předchozích 720] Názory 721730 z 11910  [Dalších 11180 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.