Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| 77kraska | 132593 |
|
16.12.2021 18:17:54
Kass, nebyli taky na veletrhu For Pets?
berou si starsi deky a dalsi textil? na veletrhu byl kocici utulek a chteli deky, ale nevim jestli to jsou oni |
| Kassandra | 48368 |
|
|
16.12.2021 18:11:36
V minulosti jsem využila umísťovací výstavu tady v Praze a předala to tam útulku Srdcem pro kočky. Sídlí kus za Prahou a o sobotách mívají bazárky, kam se sjíždí jejich příznivci a nakupují. Oni zachraňují fakt hrozně zdevastované kočky a jsou v tom dost úspěšní.
Teď mám v autě krabici, kterou chci odvézt do Destiny Pet, je mi ta dívčina moc sympatická, jde do všeho naplno a taky už vytáhla hrobníkovi z lopaty hodně zvířat. Navíc to dělá při práci a v domácích podmínkách. Záleží co máš v blízkosti a co je tvému srdci blízké. |
| Pruhovaná | 64704 |
|
|
16.12.2021 18:00:08
Takový tmavě červený Rituals. Tak krásně voní...
|
| * Liv | 30003 |
|
|
16.12.2021 17:52:38
kasandro, a kam to vozíš?
Já mám nevyužité kosmetiky fakt hodně a ráda bych tím prospěla dobré věci |
| Kassandra | 48368 |
|
|
16.12.2021 17:50:28
Podobné dárky, které nevyužiju, ale mají nějakou prodejní hodnotu nekupím doma, ale jednou za čas dám do krabice a odvezu do útulku, který je prodá ve svém stánku nebo v aukci a utržené peníze věnují na pomoc zvířatům. Sprcháče, šampony, čaje, svíčky, aromalampy, olejíčky, taky "veselé" ponožky co mi přijdou trapné - vyhodit to by mi přišlo líto a recyklovat jako dárky je nechci, taky zapomenu, od koho co je....
|
| qéčko | 152834 |
|
|
16.12.2021 17:41:04
Určitě Yves Rocher, dá se vybrat spousta příjemných vůní
. |
| Renka + 3 | 26652 |
|
|
16.12.2021 17:31:14
Liv, nakonec, dá se s tím případně i vytřít podlaha, pokud sprcháč nesedne.
![]() |
| * Liv | 30003 |
|
|
16.12.2021 17:10:42
Karkulíno,
taky jsem si myslela, že je to ironie. Bohužel část mého okolí se také domnívá, že je to dobrý dárek, takže se mi doma kupí sprchové gely, obvykle luxusních značek, dost drahé, s pro mne naprosto otřesnými vůněmi - čokoláda, levandule, višně...vrchol bylo cosi se třpytkami 24 karátového zlata (tvrdil obal ). Na mytí používám jen sebamed mýdlo, nic jiného v podstatě nesnesu a nemám chuť experimentovat se svou kůží. Občas něco pošlu dál, jenže si obvykle nepamatuju, co mi kdo dal a tak mám obavu, abych dárek omylem nedala zpět dárci ![]() |
| Stará husa | 154854 |
|
16.12.2021 16:34:14
Rose, já zas nejvíc miluju vůni čokolády, vanilky, kokosu, krásně mi voněla meruňková řada od Manufaktury. Asi jsem v tom divná. Ale spousta vůní, které třeba zbožňují kamarádky, mně osobně vysloveně smrdí. Viz třeba ta vůně moře, jak tu někdo psal, nebo vůně olivy, verbeny, ani tu levanduli zrovna u sprcháče moc nemusím.
|
| Vítr z hor | 100046 |
|
|
16.12.2021 16:14:22
Obyčejné od Yves Rocher, co nevoní jako jídlo.
Tj. oliva, pomerančové květy, magnolie atd. Luxusněji působí L""Occitane, ale už mě mockrát zklamal (upgrade na rádobyluxusní značku – kupovala jsem je ještě v době, kdy si na nic nehráli, zrušením mých oblíbených kousků, vůní, složením, cenovou politikou k nám chudším zemím atd.). Nejvíc mi voněl v hotelu sprcháč s Neroli, ale nikde jsem ho nevygooglila. Strašně moc mi voní desinfekční mýdlo na ruce od Sanytolu, ale to se pod stromeček asi fakt nehodí ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.