| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Ostatní : Kosmetika

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 940] Názory 941950 z 11910  [Dalších 10960 >>]
KoproFka 76193
3.1.2021 18:14:54
~R^monty, presne popisujes mne a moje telo, akorat ze ja tedy tech 58kg mela za cenu fakt hladoveni i pri pohybu... mame to rodové, holt jsem primy potomek tech,kteří nemeli v minulosti moc jídla, babicka vzpominala na polevku z lebedy v detstvi~d~
Jsme vsichni takový zazivni a dobre staveni... a staci nam malo...
Za svuj dospely zivot jsem NIKDY nejedla pres tyden kompletni obed, tedy talir polevky, hl. jidlo, moucnik... a v podstatě polevku a hl. jidlo nejsem schopná najednou snist ani ted, bud jedno, nebo druhe... a prip. moucnik az s odstupem par hodin, a to nejim zadne obr. porce.. njn...
Malokdy i mivam hlad... ted jim 2-3xdenne, kdyz zacnu jist vickrat, je to rychle znat...

Jo a tedy nikdy se mi nedorilo vyrazne zhubnout pri kojeni, a ze hsem tedy kojila fest...jidlo jsem si i tehdy hlidala, hybala se jako nikdy pred tim, vc. Noseni kocaru i s ditetem a nakupem do 3.patra + k tomu permanentní nevyspani...ale moje telo si i v té době udrzovalo tukovou rezervu, asi aby to prezilo...kondicku jsem v te době mela skvělou, ale vychrtla jsem fakt nebyla...
77kraska 132593
3.1.2021 18:14:31
Ino, taky myslim, ze ostatni veci nez postava jsou pod jejich rozlisovaci uroven :-) ne u kazdeho, ale u mnoha z nich

nekdo nesnasi zmalovane zenske, i kdyby byly stihle

a nekomu vadi treba hlucna zena....mluvici sproste apod.
Ina z Radešína 148892
3.1.2021 18:09:16
jeden kluk mi kdysi rikal, ze 70% vzhledu cini u zeny postava

Asi i víc než 70% ~:-D. Důležitý je první dojem a ten dělá postava. Detaily jako divne vlasy muž vůbec nezaznamena.

Jo, a padesatkove šaty na holkach krev a mlíko chlapi komentují negativně. Na přímou otázku ani nevedi, co přesně jim na tom nesedí ale vidí, že je něco v nepořádku :-)
77kraska 132593
3.1.2021 18:01:12
Ino z Radesina, vlastne jsem asi neslysela, ze by muz rekl o zene "ma osklive vlasy" nebo "nema hezky oblicej", i kdyz to byla treba pravda...negativni komentar byl jen o vaze ("je tlusta" nebo "mela by zhubnout")...a pozitivni taky jen o vaze ("je krasne stihla"....nebo "je stihla a hezka")

jeden kluk mi kdysi rikal, ze 70% vzhledu cini u zeny postava
77kraska 132593
3.1.2021 17:57:04
Kvitko, psat se muze hodne i o pitomostech, jiste....to neni ode mne validni argument
77kraska 132593
3.1.2021 17:55:07
Val, v tech pracovnich kolektivech je zajimave pozorovat souvislosti mezi stravovacimi navyky kolegu a jejich postavami...tedy u zen, chlapi obvykle jedi normalne, jdou na obed a snedi beznou porci

v moji praci nektere zeny jedly jak vrabci a byly stihle....pak byly stihle mlade holciny s rychlym metabolismem nebo ty mlade, ktere hodne sportovaly....a pak zeny, ktere mely hodne pohybu, napr chodily pres celou Prahu do prace - ty ovsem vstavaly treba v 5 rano, aby do 7 dosly do prace
Ina z Radešína 148892
3.1.2021 17:54:33
mám stejné zkušenosti jako 77kráska. Váha partnerek vlastních i cizích se řeší hodně. Vlastně co se vzhledu tyče asi nejvíce a nejčastěji. Řeší se váha nového objevu, váha nových kolegyň, řeší se váha manželek po porodu a platí jednoznačně čím méně, tím lépe. Největšího obdivu se dostává fyzickým anomáliím - výška nad 170 a oblečení 32.
Obavam se, že muži, tím že nemají osobní zkušenost s těhotenstvím a brutálním nárůstem váhy během krátkého casu, jsou k obeznim ženám daleko více nelitostivi než ženy. Častěji je pro ně nadvaha=loser.
A naopak se rádi pochlubí štihlosti své partnerky ~:-D, dosažené jakýmkoliv způsobem.
(Mám velikost normální-38 a k extremni štihlosti se nedopracuji nikdy).
K_at 121378
3.1.2021 17:53:39
Ajajaj, ne Monty, diskuse byla o pečivu večer. Že možná lepší dávat pečivo dopoledne. Večer bílkoviny. A že jíš strašně málo. Ale nelíbilo se ti to a zcela jsi to typický po svém otočila.
77kraska 132593
3.1.2021 17:50:54
Val, ja te prane take moc neverim.....ale hodne se o tom pise, tak to nemuze byt uplny nesmysl
K_at 121378
3.1.2021 17:50:32
Lefff, to jsme ji tu vysvětlovaly už před cca půl rokem. Že si zastavila metabolismus. Ale Monty to nechce slyšet. Jak jinak.
[<<Předchozích 940] Názory 941950 z 11910  [Dalších 10960 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.