| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Maminky na Středním východě

(?)
[<<Předchozích 150] Názory 151160 z 1680  [Dalších 1520 >>]
Petra, Cina
  • 
11.2.2007 1:57:52
Martino, zapomnela jsem ti napsat, ze zkouska pro deti, ktere ziji v cizine je v rozmezi 6-24 mesicu. Takze jestli to do prazdnin nebudete zvladat, je mozne se domluvit se skolou. Nevim, kde je to psane, ale rikala mi to pani z MSMT, kdyz jsem zjistovala podrobnosti.
Petra, Cina
  • 
11.2.2007 1:49:29
Ahoj! Mohu se zeptat, v jake zemi jste? A decko chodi do anglicke skoly? Mne totiz v CR rekli, ze vzdelavaci system v Cine je moc odlisny, a proto by syn musel delat zkousky ze vseho mimo vychov. My tu bohuzel nemame zadnou anglickou skolu, pouze International, ale tam se take uci v cinstine. Syn chodi do skolky pri teto skole a neni to nic moc.
Bara
  • 
10.2.2007 12:28:54
Mila Martino, to s tou 1. tr. je nutnost nebo jenom Vase rozhodnuti, z jake ho duvodu jste se rozhodli byt zapsani v obou skolach?Muzu se prosim zeptat?Pokud dela dcera v lete zkousky z psani a cteni, jak jsem pochopila,je nutne aby dite psalo ceskou psaci abecedou, nebo je tolerovana anglo-saska tiskaci abc.Mate nekdo zkusenosti s prechodem ditete ze zahranicni skoly do CR v pozdejsich letech?Pripadne ve veku, kdy je jiz na secondary school?Dekuji za odpoved
Martina
  • 
10.2.2007 0:14:28
Ahoj,mam dceru v 1.tr.Studuje jak zahranicni skolu tak je i zapsana ve skole ceske,kde bude v lete,az prijedem na prazdniny,delat zkousku z ceskeho jazyka,coz znamena cteni ,psani.Jinak ji bude pocitano normalne mistni prelozene vysvedceni z ostatnich predmetu.
Jinak sama jsem zvedava jak to v lete bude se zkouskou z CJ vypadat.Moc casu nam na uceni psaciho pisma nezbiva tak snad to jeste dopilujem.Pa
Petra, Risa, Misa
  • 
1.2.2007 11:01:14
Omlouvam se, ze se sem micham, geograficky patrim do Asie [zijeme v Cine]. Mam jeden dotaz tykajici se vzdelavani Vasich deti. Jde hlavne o deti, ktere jsou docasne v zahranici a po case se maji zaradit do ceske skoly. Zajima me, jak to funguje. Myslim, ze vzdelavaci systemy asijskych zeni jsou znacne odlisne [psani, cteni atd.]. Jak jste to zvladli? Nebo jste si deti samovzdelavali? Budu moc vdecna za odpoved!
Rotem 40041
22.1.2007 18:18:57
http://www.rodina.cz/diskuse6253.htm

Jinak jsem tuhle diskuzi zalozila pro maminky,slecny nebo pani ktere ziji v Izraeli.

Je to popovidani o vsem.
Rotem 40041
22.1.2007 18:18:40
http://www.rodina.cz/diskuse6253.htm

Jinak jsem tuhle diskuzi zalozila pro maminky,slecny nebo pani ktere ziji v Izraeli.

Je to popovidani o vsem.
Rotem 40041
22.1.2007 17:18:39
ziji v Izraeli uz neco pres rok a mam 4.mesicni dcerku Emmy a hledam nejakou kamaradku.
Sarka&Sarah4.2.05 56945
31.12.2006 20:59:48
Ahoj,

my sice v Jordanksu nebydlime, ale manzel odtud pochazi. A sice z Irbidu. Na jare se tam chystame. V Ammanu jsme byli naposledy pred peti lety.

Jak si tam tak zijete, osobne si to nedovedu moc predstavit, my zijeme v Nemecku.
Samiya, Raiyan a Rohan
  • 
17.12.2006 0:35:38
Ahoj Jano,
bude mi vice nez potesenim...Do Islamabadu jsem se dostala dvakrat, je to opradu pekne mesto vybudovane podle evropskeho stylu. Karachi je uplny opak, oproti Isl. je tu dost rusno, nekdy az presprilis. Pokud chces jit nekam ven, tak si neber zadne sperky, mobil, penize s sebou..loupeze jsou to denni rutinou jako cisteni zubu..Neberou se ohledy na to jestli je den nebo noc. Nastesti tady zeny maji svobodu a spoustu moznosti si vyjit ven bez muze, ne jako v Saudi Arabi..Je tu vice problemu s nedostatkem elektriny, nejvice v obdobich veder(v Isl. nic takoveho neni). Trochu tu zaprsi a okamzite jsi bez svetla. Maji tu taky nekdy problemy s nedostatkem vody,...byla bych tu moc dlouho, kdybych mela vse vyjmenovat s cim jsou tu problemy, ale maji tady taky vyjimky. Dost se mu tu libi jejich bazary, ale v obdobi Ramazu jit nakupovat moc nedoporucuji..tlacenice, hadky..(neco jako nase Vanoce, ale 10 horsi). V Isl. neco takoveho neni. Pokud chces videt opravdovy Pakistan, tak doporucuji navstivit Karachi..
[<<Předchozích 150] Názory 151160 z 1680  [Dalších 1520 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.