| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Maminky na Středním východě

(?)
[<<Předchozích 200] Názory 201210 z 1680  [Dalších 1470 >>]
Miriska
  • 
19.11.2006 21:26:14
Ahojky holky,ziji v Jordansku v hlavnim meste Amman a hledam zde nejake maminy,ktere by mely zajem se sejit a zalozit maly spolek maminek.A nebo bezdetne,neva.budu se tesit na odpoved.M.

MONA 55061
17.11.2006 19:04:38
Ahoj chtela bych se zeptat na partnerske vztahy,jestli me v budoucnu ceka vaznejsi partnersky vztah dekuji
MONA 55061
17.11.2006 18:57:03
Ahoj chtela bych se zeptat na partnerske vztahy,jestli me v budoucnu ceka vanejsi partnersky vztah
Pavlina
  • 
12.11.2006 19:16:36
Ahoj, uz delsi dobu se pokousim sehnat nejake informace o Qataru a neuspesne. Nyni ziji a pracuji v Norsku...a chtela bych cestovat dal, moc me zaujal Qatar, ale vpodstate moc nevim a tamejsim zivote - proto bych moc rada odjela zrovna tam. Chtela bych tam pracovat, a tak by me zajimalo jak je to tam s hledanim prace, popripade nejake www stranky nebo na koho se obratit - kde bych se dozvedela vice informaci...
Jestli mimuzes prosim pomoct, napis prosim na muj email: kupcovap@centrum.cz
Predem moc dekuji Pavlina
Lucie Amsalem, tehulka :-)
  • 
12.11.2006 17:04:51
ahojky maminy a holky z cr :-) jmenuji se lucie a rada bych se pripojila :-) ziji s manzelem v ashdodu a rada bych take nejakou tu spriznenou ceskou dusicku :-) cekam potomka, zatim 8t a vse v poradku.budu rada kdyz se nekdo ozve tak papa a pekny nedelni podvecer
Martina
  • 
5.11.2006 22:50:05
Ahoj,

zajímala by mne má budoucnost...Jak dopadne "vztah" s mužem, který mne tolik zasáhl a najdu pro sebe odpovídajícího partnera, založím rodinu? Moc se nad těmito otázkami trápím..Děkuji
Jana Havlíková
  • 
19.10.2006 16:49:49
Ahoj kartářko mohla by ses podívat do karet na můj současný vztah.Buduo to tři měsíce co jsme spolu.Jedna kartářka mi řekla,že tenhle kluk sehraje v mým životě důležitou roli,že se ho mám držet a zvlášt dobrý vyhlídky má milostný vztah.Znovu jsem jí napsala a řekla mi že si mám najít někoho jinýho,že náš vztah zkončí.Nechci aby skončil budu se o to snažit a nikoho jinýho si hledat nechci.Mohla byste se na náš vztah podívat?Předem Vám děkuji
Eiline
  • 
20.9.2006 17:45:33
Chcete znám svoji budoucnost a nebo Vás něco trápí?
Výklad karet online-ZDARMA

http://www.women66.com/diskuze/
ala
  • 
20.9.2006 10:51:54
ahoj holky, prosim je tu nekdo kdo se pohybuje mezi Londynem a Saudskou Arabii?
iveta
  • 
18.9.2006 7:15:58
Katko,co se tyce viz ,ubytovani,pojisteni a jinych formalit,jako sponzorstvi vyrizuje spolecnost,u ktere tvuj manzel bude pracovat.Vyridi take vstupni prohlidku(to je zazitek).V Doha se vam bude libit.Poslala jsem ti e mail,pokud ho nedostanes,nech mi tu vzkazik,pa iveta.
[<<Předchozích 200] Názory 201210 z 1680  [Dalších 1470 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.