| namana | 80861 |
|
|
8.3.2011 15:46:03
Nelie muzu se zeptat na narodnost tveho muze? Uz drive jsem te zaregistrovala na diskuzich tak jsem si myslela, ze je libanonec, ze se tak porad stehujete. U nich je to normalni ;) Ja mam libanonce a zili jsme ve Spanelsku, Dubaji, Libanonu a ted jsme v Africe v Nigerii. Kdyz jsi psala, ze ted zijete v Izrali tak me napadlo, ze mas tedy izraelce, ale zase kdyz se ucis arabstinu, tak je manzel palestinec? A to cestovani je opravdu fajn. Reci se uci za pochodu..Ale do Bagdadu, Iraku, bych asi mela opravdu strach jit a hlavne s detma..
|
| Nelie | 25076 |
|
|
7.3.2011 15:39:27
neumis jazyk - myslis tim arabstinu nebo cizi jazyk vseobecne?
vetsina mest ma mezinarodni skoly a pokud tvuj manzel jede s velkou firmou tak ty vetsinou skolne plati - a mezinarodni skoly maji skolene ucitele co jsou zvykli na zaky co neumi jazyk a decka se bez problemu zaradi do skoly a za chvili se rozmluvi...takze syn bude fajn. pro tebe to bude slozitejsi - ale zazitek a zkusenost zit v cizine je k nezaplaceni. Ja zila v Jizni Africe, Kanade, ted jsem na pul roku v Israeli - a je to bajecne. Anglictinu jsem chytla vicemene od kamaradu v Jizni Africe, ve skole jsem ji nikdy nedelala. Urcite sezenes nekoho ochotneho s tebou jazyk delat - mas zajem o anglictinu ci arabstinu (ta je tedy priserne tezka...ja po 2 mesicich jsem schopna pouze cist a psat -pochopitelne netusim, co pisu a vyslovnost to je pro nas cechy tedy orisek veliky....) |
| lucka a kryštů | 48654 |
|
7.3.2011 14:54:32
Manžel dostal nabídku pracovat v Bagdádu. Je to novinka, ale asi dost žhavá a možná i svižná. Vím to tři hodiny, neumím to vůbec zpracovat.
![]() Je to velká příležitost, zkušenost, ale bojím se. Neumím jazyk (DĚTI JSEM DĚLALA, NEDĚLALA JSEM JAZYKY...KDYBYCH DĚLALA JAZYKY, NESEDĚLA BYCH TADY JAKO KRÁVA ).Ani nevím, jestli tam chci, už vůbec ne, jestli to zvládnu. Syn chodí do školy, což bude asi dost náročné, moje práce je tam nemyslitelná. Stalo se vám něco podobného? Co byste dělali? ![]() |
| Nelie | 25076 |
|
|
6.10.2010 3:00:53
Je tu nekdo z Izraele? Potreboval bych poradit zda Givat Haviva je legitimni organizace - mam moznost studovat 1 semestr v Israeli a dle internetu to vypada skvele, ale rada bych kdyby mi nekdo zevnitr mohl potvrdit, ze nejde a spam.
|
| ilicek |
| • |
23.9.2010 15:22:26
Ahoj muzeme pokecat take jezdim do arabskeho statu
|
| ilicek |
| • |
23.9.2010 15:18:56
Ahoj ctu tady ze se zminujete o saudske arabii neziji tam ale nejakou zkusenost mam jezdim take do arabskeho statu muzete se ozvat budu rada
|
| Vendy a dve holky | 109075 |
|
|
28.8.2010 13:26:24
To neni problem a co by te zajimalo?
|
| astraela | 109983 |
|
|
28.8.2010 10:17:12
Ahoj, myslíš hlavní město Saudské Arábie? Já tam sice nežiju, ale ráda bych s Tebou navázala kontakt, měla bych možná výhledově zájem tam pracovat a tak by se mi hodilo, kdyby jsi mi řekla, jak to tam chodí a tak (kdyby se Ti ovšem chtělo).
|
| Vendy a dve holky | 109075 |
|
|
28.8.2010 6:18:27
Ahoj, mam malou holcicku a ziju v Riyadhu.Neznam nikoho, kdo je z Cech a ma male dite, kdo by chtel neco dohromady podnikat.Jsem dost sama a mam kamaradky bezdetne, ty zajima lov chlapu
, a pak starsi, ty maji deti velke.Budu rada, kdyz nekoho fajn najdu.Diky, Vendy |
| migi | 102021 |
|
|
16.4.2010 14:56:56
ahoj skoda ze jsi se neozvala driv ja take hledala nekoho treba s Ammanu,jezdim tam a vratila jsem se ted v lednu jinak jezdim do Irbid,a jak jde zivot?napis na muj email
![]() |
Den českých řemeselLitoměřice
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.