| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Maminky na Středním východě

(?)
[<<Předchozích 30] Názory 3140 z 1680  [Dalších 1640 >>]
namana 80861
8.3.2011 15:46:03
Nelie muzu se zeptat na narodnost tveho muze? Uz drive jsem te zaregistrovala na diskuzich tak jsem si myslela, ze je libanonec, ze se tak porad stehujete. U nich je to normalni ;) Ja mam libanonce a zili jsme ve Spanelsku, Dubaji, Libanonu a ted jsme v Africe v Nigerii. Kdyz jsi psala, ze ted zijete v Izrali tak me napadlo, ze mas tedy izraelce, ale zase kdyz se ucis arabstinu, tak je manzel palestinec? A to cestovani je opravdu fajn. Reci se uci za pochodu..Ale do Bagdadu, Iraku, bych asi mela opravdu strach jit a hlavne s detma..
Nelie 25076
7.3.2011 15:39:27
neumis jazyk - myslis tim arabstinu nebo cizi jazyk vseobecne?
vetsina mest ma mezinarodni skoly a pokud tvuj manzel jede s velkou firmou tak ty vetsinou skolne plati - a mezinarodni skoly maji skolene ucitele co jsou zvykli na zaky co neumi jazyk a decka se bez problemu zaradi do skoly a za chvili se rozmluvi...takze syn bude fajn.
pro tebe to bude slozitejsi - ale zazitek a zkusenost zit v cizine je k nezaplaceni. Ja zila v Jizni Africe, Kanade, ted jsem na pul roku v Israeli - a je to bajecne. Anglictinu jsem chytla vicemene od kamaradu v Jizni Africe, ve skole jsem ji nikdy nedelala. Urcite sezenes nekoho ochotneho s tebou jazyk delat - mas zajem o anglictinu ci arabstinu (ta je tedy priserne tezka...ja po 2 mesicich jsem schopna pouze cist a psat -pochopitelne netusim, co pisu a vyslovnost to je pro nas cechy tedy orisek veliky....)
lucka a kryštů 48654
7.3.2011 14:54:32
Manžel dostal nabídku pracovat v Bagdádu. Je to novinka, ale asi dost žhavá a možná i svižná. Vím to tři hodiny, neumím to vůbec zpracovat. ~e~
Je to velká příležitost, zkušenost, ale bojím se.
Neumím jazyk ~a~ (DĚTI JSEM DĚLALA, NEDĚLALA JSEM JAZYKY...KDYBYCH DĚLALA JAZYKY, NESEDĚLA BYCH TADY JAKO KRÁVA ~d~ ).
Ani nevím, jestli tam chci, už vůbec ne, jestli to zvládnu. Syn chodí do školy, což bude asi dost náročné, moje práce je tam nemyslitelná. ~8~

Stalo se vám něco podobného? Co byste dělali? ~5~
Nelie 25076
6.10.2010 3:00:53
Je tu nekdo z Izraele? Potreboval bych poradit zda Givat Haviva je legitimni organizace - mam moznost studovat 1 semestr v Israeli a dle internetu to vypada skvele, ale rada bych kdyby mi nekdo zevnitr mohl potvrdit, ze nejde a spam.
ilicek
  • 
23.9.2010 15:22:26
Ahoj muzeme pokecat take jezdim do arabskeho statu
ilicek
  • 
23.9.2010 15:18:56
Ahoj ctu tady ze se zminujete o saudske arabii neziji tam ale nejakou zkusenost mam jezdim take do arabskeho statu muzete se ozvat budu rada
Vendy a dve holky 109075
28.8.2010 13:26:24
To neni problem a co by te zajimalo?
astraela 109983
28.8.2010 10:17:12
Ahoj, myslíš hlavní město Saudské Arábie? Já tam sice nežiju, ale ráda bych s Tebou navázala kontakt, měla bych možná výhledově zájem tam pracovat a tak by se mi hodilo, kdyby jsi mi řekla, jak to tam chodí a tak (kdyby se Ti ovšem chtělo).
Vendy a dve holky 109075
28.8.2010 6:18:27
Ahoj, mam malou holcicku a ziju v Riyadhu.Neznam nikoho, kdo je z Cech a ma male dite, kdo by chtel neco dohromady podnikat.Jsem dost sama a mam kamaradky bezdetne, ty zajima lov chlapu~t~, a pak starsi, ty maji deti velke.Budu rada, kdyz nekoho fajn najdu.
Diky, Vendy
migi 102021
16.4.2010 14:56:56
ahoj skoda ze jsi se neozvala driv ja take hledala nekoho treba s Ammanu,jezdim tam a vratila jsem se ted v lednu jinak jezdim do Irbid,a jak jde zivot?napis na muj email:-)
[<<Předchozích 30] Názory 3140 z 1680  [Dalších 1640 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.