| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Ostatní : Vlasy

(?)
[<<Předchozích 160] Názory 161170 z 17361  [Dalších 17191 >>]
Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 39806
29.5.2023 16:03:25
vůbec vlasy do obličeje jsou k zešílení ~t~ vždycky když to vidím na fotkách, mám nutkání jim to odhrnout ~t~ a sama to nesnesu vůbec, kolikrát se přistihnu jak i nakadeřené, od kadeřnice vystajlované vlasy strkám za uši ~t~
K_at 121378
29.5.2023 16:00:07
Manul, poraď se s kadeřnicí. Jestli je šikovná, bude vědět. Patka přes oko je za mě krásná, ale k zešílení.
Martina, 2 kluci 15942
29.5.2023 15:54:53
Helma, čepice, ofina, jemné vlasy...nekombinovatelné.
Mikádo je fajn, to bych doporučila, já jsem od něj odešla a zase se pokorně vrátila.
Fern 155759
29.5.2023 15:40:08
Ja mam rovne,huste vlasy a k tomu jak hrebiky,mam ofinu proste furt a po sundani jakekoliv prilby holt trochu hodim hlavou nebo si prohrabnu vlasy,a jede se dal.

Ale kdyz je vitr,tak jasne ze ofi je tatam~:-D,ale pak se zas vrati pekne na sve misto~t~

Velka vyhoda ofiny je,ze zakryje vrasky na cele~;)
Evelyn1968,2děti 6269
29.5.2023 15:38:56
Mám ofinu k obočí celoživotně, vlasy postupně sestrihane, délka k lopatkám, večer jdu spát s mokrou hlavou, rano vstanu a jdu, vůbec bych se nemusela česat~;)
Monika 123907
29.5.2023 15:37:42
Měla jsem ofinu celý život, až do covidu, kdy odrostla ~;) Strašně záleží na konkrétních vlasech, já vidím jako velkou výhodu "bezofiní", že nemusím tak často ke kadeřnici (dávno v chudých studentských časech jsem si ji stříhala sama, ovšem podle toho to vypadalo). Jo a ty "pramínky visící do čela, resp. do obličeje" se mi tedy zdají být skoro jako současná móda mezi mladými děvčaty - ustříhnou si jen dva prameny uprostřed čela a ty dva "hádci" cca v délce do půlky obličeje jim vlají volně kolem hlavy ~;)
Lenka Pražanda 128023
29.5.2023 15:30:10
Mám jemné vlasy. Ofinu rozhodně nedoporučuji. Už z důvodu toho, že stačí chůze a už se to dělí. Natož když zafouká vítr. Musela bys jí pořád česat a lakovat. To určitě nechceš.
Léta nosím patku. Ta drží bezvadně. I pod čepicí ~:-D Ale nesmí být střižená rovně. To se pak taky dělí na pramínky. Konečky musí být do špiček a v několika délkách. Nejsem kadeřnice, tak to neumím vysvětlit. Prostě nesmí to být všechno stejně dlouhé jako podle kastrolu.
Manul 92740
29.5.2023 15:08:43
Zítra mám termín u kadeřnice a přemýšlím, jestli nezkusit vrátit čas o nějakých 25 let zpět a znovu si nenechat ustřihnout ofinu. Myslím, že by mi i slušela, ale... Mám jemné vlasy, i když celkem husté, rovné, ale když jsem měla mikádo, stáčely se mi na jedné straně dovnitř a na druhé ven. Mé staré vzpomínky na ofinu jsou často na to, jak se mi na čele udělaly 2 vlnky rozdělené pěšinkou, které jsem pak pomocí tužidla a spol. dávala do nějakého tvaru. Rozhodně nechci skončtit s ofinou, jakou nosila svého času I. Zemanová - pár pramínků visících do čela. Líbí se mi i patka přes celé čelo, ale potřebuji něco pokud možno bezúdržbového, co přežije cyklistickou helmu nebo čepici (nebo kombinaci obojího).
Jaké jsou vaše zkušenosti s ofinkami, stojí to za to, do ní jít? Jasně že když bude průšvih, tak to do roka doroste, ale raději se zeptám...
Begonie 17189
29.5.2023 8:33:18
Ja nedavno cetla v bulvaru clanek o partnerovi Emmy Smetana, a pry mu zabrala naka nova, snad biologicka lecba. To se urcite da nekde dohledat.
Ekaterina 67693
28.5.2023 14:28:27
Příbuzný má alopecii už léta. nejdřív mu vypadaly vlasy lokálně, pak přišel o všechny. Zkusil snad všechny možnosti léčby, muselo to stát i spousty peněz. Holohlavý je pořád.
[<<Předchozích 160] Názory 161170 z 17361  [Dalších 17191 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.