| Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 | 39806 |
|
|
29.5.2023 16:03:25
vůbec vlasy do obličeje jsou k zešílení
vždycky když to vidím na fotkách, mám nutkání jim to odhrnout a sama to nesnesu vůbec, kolikrát se přistihnu jak i nakadeřené, od kadeřnice vystajlované vlasy strkám za uši ![]() |
| K_at | 121378 |
|
29.5.2023 16:00:07
Manul, poraď se s kadeřnicí. Jestli je šikovná, bude vědět. Patka přes oko je za mě krásná, ale k zešílení.
|
| Martina, 2 kluci | 15942 |
|
|
29.5.2023 15:54:53
Helma, čepice, ofina, jemné vlasy...nekombinovatelné.
Mikádo je fajn, to bych doporučila, já jsem od něj odešla a zase se pokorně vrátila. |
| Fern | 155759 |
|
29.5.2023 15:40:08
Ja mam rovne,huste vlasy a k tomu jak hrebiky,mam ofinu proste furt a po sundani jakekoliv prilby holt trochu hodim hlavou nebo si prohrabnu vlasy,a jede se dal.
Ale kdyz je vitr,tak jasne ze ofi je tatam ,ale pak se zas vrati pekne na sve misto![]() Velka vyhoda ofiny je,ze zakryje vrasky na cele ![]() |
| Evelyn1968,2děti | 6269 |
|
|
29.5.2023 15:38:56
Mám ofinu k obočí celoživotně, vlasy postupně sestrihane, délka k lopatkám, večer jdu spát s mokrou hlavou, rano vstanu a jdu, vůbec bych se nemusela česat
![]() |
| Monika | 123907 |
|
29.5.2023 15:37:42
Měla jsem ofinu celý život, až do covidu, kdy odrostla
Strašně záleží na konkrétních vlasech, já vidím jako velkou výhodu "bezofiní", že nemusím tak často ke kadeřnici (dávno v chudých studentských časech jsem si ji stříhala sama, ovšem podle toho to vypadalo). Jo a ty "pramínky visící do čela, resp. do obličeje" se mi tedy zdají být skoro jako současná móda mezi mladými děvčaty - ustříhnou si jen dva prameny uprostřed čela a ty dva "hádci" cca v délce do půlky obličeje jim vlají volně kolem hlavy ![]() |
| Lenka Pražanda | 128023 |
|
29.5.2023 15:30:10
Mám jemné vlasy. Ofinu rozhodně nedoporučuji. Už z důvodu toho, že stačí chůze a už se to dělí. Natož když zafouká vítr. Musela bys jí pořád česat a lakovat. To určitě nechceš.
Léta nosím patku. Ta drží bezvadně. I pod čepicí Ale nesmí být střižená rovně. To se pak taky dělí na pramínky. Konečky musí být do špiček a v několika délkách. Nejsem kadeřnice, tak to neumím vysvětlit. Prostě nesmí to být všechno stejně dlouhé jako podle kastrolu. |
| Manul | 92740 |
|
|
29.5.2023 15:08:43
Zítra mám termín u kadeřnice a přemýšlím, jestli nezkusit vrátit čas o nějakých 25 let zpět a znovu si nenechat ustřihnout ofinu. Myslím, že by mi i slušela, ale... Mám jemné vlasy, i když celkem husté, rovné, ale když jsem měla mikádo, stáčely se mi na jedné straně dovnitř a na druhé ven. Mé staré vzpomínky na ofinu jsou často na to, jak se mi na čele udělaly 2 vlnky rozdělené pěšinkou, které jsem pak pomocí tužidla a spol. dávala do nějakého tvaru. Rozhodně nechci skončtit s ofinou, jakou nosila svého času I. Zemanová - pár pramínků visících do čela. Líbí se mi i patka přes celé čelo, ale potřebuji něco pokud možno bezúdržbového, co přežije cyklistickou helmu nebo čepici (nebo kombinaci obojího).
Jaké jsou vaše zkušenosti s ofinkami, stojí to za to, do ní jít? Jasně že když bude průšvih, tak to do roka doroste, ale raději se zeptám... |
| Begonie | 17189 |
|
|
29.5.2023 8:33:18
Ja nedavno cetla v bulvaru clanek o partnerovi Emmy Smetana, a pry mu zabrala naka nova, snad biologicka lecba. To se urcite da nekde dohledat.
|
| Ekaterina | 67693 |
|
28.5.2023 14:28:27
Příbuzný má alopecii už léta. nejdřív mu vypadaly vlasy lokálně, pak přišel o všechny. Zkusil snad všechny možnosti léčby, muselo to stát i spousty peněz. Holohlavý je pořád.
|
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.