| Inka ..|-.|-.-|.- | 141843 |
|
|
21.12.2022 11:44:04
Ano, jako mladá se nebarvila, jenom to trochu ladila do takový stříbrný. Po padesátce se začala barvit na světle hnědou.
|
| K_at | 121378 |
|
21.12.2022 11:31:55
Federiko, jakože ty - Temelín - nejedeš na 200%, ale jen 150%????
Tak v tom případě já musím jít někam zemřít hanbou. |
| Federika | 14090 |
|
|
21.12.2022 11:20:59
Taky jsem jiná. Mám víc návyků, víc se orientuju v tom, co chci a nechci a rozhodně víc to prosazuju. Je mi fuk, co "říkají lidi", to mi bylo relativně fuk celkem vždycky, ale teď ještě víc. Jsem línější a vůbec míň výkonná. Chtěla bych se ještě postupně naučit nemít výčitky z tý nižší výkonnosti.
|
| K_at | 121378 |
|
21.12.2022 11:12:05
Jsem určitě jiná, než před cca 25 lety. Základní náhled na svět zůstal. Ale rozhodně jsem mnohem menší stydlín, ve vztahu jsem diametrálně jiná, než před ještě třeba před 15 lety.
|
| 77kraska | 132593 |
|
21.12.2022 11:09:44
Inko, takze Tvoje maminka se nebarvila, kdyz byla mladsi, nechavala si sede. A pak se barvila z sede na jinou, kdyz byla starsi?
|
| babi_ | 48341 |
|
|
21.12.2022 11:06:20
Angrešt, jo takhle... tak to moje vlasy mají štěstí, nemají co kazit (vnější krásou nedisponuji), a stárneme společně. Mně vadila fáze, kdy mi vypadaly a zjemněly - během pár let se úplně změnily. Z husté vlnité hřívy na "skoro nic". To byly ještě hnědé. Šedivění je proti tomu marginální a velmi pozvolná změna, nerozpojuje nás
![]() |
| babi_ | 48341 |
|
|
21.12.2022 10:53:30
Ropucho, "Základ zůstal, ale pochopila jsem svět"
jo tak jsi dobrá - moje nepochopení světa je setrvalé, respektive spíš vzrůstá, ve smyslu Sokratova "Vím, že nic nevím." Ale jsem s tím smířená ![]() Určitě jsem sebejistější, ale to třeba s hodnotovým žebříčkem nemá nic společného, je to spíš jako třeba to šedivění vlasů - s tím vědomím se prostě věkem cosi stalo, ale ne "jinam", jenom "dál". |
| Inka ..|-.|-.-|.- | 141843 |
|
|
21.12.2022 9:58:58
Moje maminka byla šedivá snad od pětatřiceti, nosila to tak. Používala spešl šampóny i tužidla, chodila ke kadeřnici, ta jí na to taky něco dávala. Moc jí to slušelo a málokdo jí věřil, že se nebarví. V padesáti se začala barvit, aby nevypadala jako bába. A barví se pořád.
|
| 77kraska | 132593 |
|
21.12.2022 9:40:07
Inko, u sedivych vlasu taky moc zalezi na "stylingu" a namalovani a obleceni atd. ...moje tchyne byla intelektualka, na vzhledu ji vubec nezalezelo, hlavne aby vedela vsechny novinky z domova i ze sveta a mela prectene vsechny knihy a nastudovane vsechny mapy na cestovani, nechala si vlasy zesedivet, jen obcas si je nechala nakratko ostrihat, nikdy se nemalovala a oblekala se prakticky a nenapadne - a vypadala proste jako obycejna stara pani, ktera kdyz ovsem nekde neco rekla, tak vsichni razem poznali, ze je mimoradne dobre informovana a pak teprve si ji vsimli...zato moje pribuzne, i kdyz si ke staru nechaly sede vlasy, mely bud peclive zastrizene mikado nebo mely trvalou, vysly ven pouze namalovane a vyrazne oblecene, no a proste pusobily uplne jinak nez tchyne...ja mam spis bliz k praktickemu a nenapadnemu vzhledu, ale ten rozdil musim pripustit i ja...pritom tchyne byla az do konce stihla, bylo videt, ze sportovala, zatimco u nas v rodine byl sport skoro sproste slovo a vsichni si vypestovali znacnou nadvahu
|
| Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 | 39806 |
|
|
21.12.2022 9:30:27
tak ono bude vždycky záležet na typu jak vlasů, tak člověka... jestli někdo chodí šedivý prostě proto, že se mu jen nechce barvit, nejspíš se o své vlasy zase až tak nestará a nebude se tím pádem hlásit do nějaké vlasové skupiny na fb - tam se přidají spíš ty, které (třeba i s překvapením) zjistily, že jim to s šedými vlasy fakt sedí...
|
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.